12 Απριλίου 2018

Αυτοί αλλάζουν θέσεις ανάλογα με την καρέκλα. Μόλις πέσουν, θα ξαναλένε ότι θα καταργήσουν τους μετακλητούς υπαλλήλους.

Μην αμφιβάλετε ότι μόλις πέσουν, θα ξαναλένε ότι θα καταργήσουν τους μετακλητούς υπαλλήλους.

Πέρκα: Οι μετακλητοί με τη δουλειά τους θα μας βγάλουν από τα μνημόνια.



https://twitter.com/omadaalithias

Μία από τα ίδια ο "Σουλτάνος": Μίλησε για τα σύνορα της καρδιάς του, περιλαμβάνοντας και τη Δυτική Θράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις σπεύδοντας σε ομιλία του την Πέμπτη να θυμηθεί τα «σύνορα της καρδιάς του» περιλαμβάνοντας σε αυτά και τη Δυτική Θράκη.

«Έναν αιώνα πριν, οι άνθρωποι στη Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στην Αλγερία, στο Αφγανιστάν, στη Γεωργία, στην Αίγυπτο, στην Κριμαία και στη Δυτική Θράκη ήταν πολίτες της Τουρκίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Ο Ερντογάν, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Εξέφρασε εκ νέου τη θλίψη του για τα σημερινά «περιορισμένα» σύνορα της Τουρκίας, επαναλαμβάνοντας ότι «δεν θα γυρίσουμε την πλάτη» στους παλαιότερα Τούρκους (σ.σ οθωμανούς) πολίτες.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πάρις Καρβουνόπουλος: Παραίσθηση “χτύπησε” τον σμηναγό - Είναι ο εφιάλτης κάθε πιλότου - ΒΙΝΤΕΟ

Στον εφιάλτη του κάθε πιλότου, την παραίσθηση απέδωσε το δυστύχημα με το Mirage 2000-5 και την απώλεια του σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου ο στρατιωτικός αναλυτής και συντάκτης της Realnews, Πάρις Καρβουνόπουλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πάρης Καρβουνόπουλος αναφέρθηκε χρονικά στο περιστατικό που βύθισε στο πένθος την Ελλάδα. «Μέχρι τις 10 το πρωί το αεροδρόμιο της Σκύρου ήταν εκτός δράσης λόγω της κακής ορατότητας. Μόλις άνοιξε οι πιλότοι των δύο Mirage 2000-5 πήραν αποστολή αναχαίτισης. Είχαν επαφή με τους Τούρκους στη Μυτιλήνη. Από εκεί και αφού τους αναχαίτισαν πολλές φορές έφθασαν παρακολουθώντας τους μέχρι τη Ρόδο. Οι Τούρκοι τους ξαναοδήγησαν μέχρι τη Μυτιλήνη Όλα αυτά με αερομαχίες κατά διαστήματα.

«Οι δύο πιλότοι μας φυσιολογικά κουρασμένοι επέστρεφαν στη Σκύρο για προσγείωση. Μπροστά ήταν ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, στην κάθοδο βρήκαν σύννεφα στα 3.000 πόδια. Μπήκαν στη νέφωση κι εκεί φαίνεται ότι ο εφιάλτης κάθε πιλότου, η παραίσθηση “χτύπησε” τον σμηναγό», είπε ακόμη ο Πάρις Καρβουνόπουλος και πρόσθεσε: «“Καρφώσε” στη θάλασσα. Το δεύτερο Mirage 2000 ακολουθούσε. Ο χειριστής του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά μόλις στα 1000 πόδια. Μέχρι να τραβήξει το χειριστήριο είχε βρεθεί στα 300 πόδια και το έσωσε η εμπειρία του».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Βίντεο: Η στιγμή της εισβολής του Ρουβίκωνα στην εταιρεία που απέλυσε έγκυο

Κατηγορούν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας για τη συμπεριφορά του στην υπάλληλο και σε όσους θέλησαν να την στηρίξουν

Τη στιγμή της εισβολής μελών του Ρουβίκωνα στα γραφεία εταιρείας στην Καλλιθέα, διαμαρτυρόμενοι για απόλυση εγκύου υπαλλήλου, ανήρτησε στο διαδίκτυο η αναρχική συλλογικότητα.

Σε προκήρυξή του που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στη συγκεκριμένη εταιρεία. Σύμφωνα με την οργάνωση, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «είναι κλασικό δείγμα αφεντικού που αξιοποιώντας την οικονομική συγκυρία, την ανοχή του κράτους, της “ευελιξία” των νόμων και τη ολιγωρία αυτών που υποτίθεται ότι θα τους εφαρμόζανε, ξεζουμίζει αυτούς που έχουν την ατυχία να δουλεύουν για αυτόν».

Όπως αναφέρει η προκήρυξη, όταν μία υπάλληλος έμεινε έγκυος, της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια. Όμως, «όταν επέστρεψε για δουλειά, ο εργοδότης της δεν αναγνώριζε τα χαρτιά της άδειας και εκτός αυτού, μέσω απειλών και ύβρεων της απαγόρευσε την εργασία της και την είσοδό της στους χώρους της εταιρείας». Η υπάλληλος ενημέρωσε τα σωματεία και έκανε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας. Ο εργοδότης, υποστηρίζει ο Ρουβίκωνας, «άρχισε μια εκστρατεία τρομοκράτησης προς τους υπόλοιπους εργαζομένους της εταιρίας με κάθε είδους απειλές και εκβιασμούς», ενώ μεταξύ άλλων απέλυσε τρεις εργαζόμενους που του έκαναν κριτική.

Ως εκ τούτου, ο Ρουβίκωνας έκανε εισβολή στην εταιρεία, θέλοντας να δηλώσει στον εργοδότη ότι «εκτός από τα γραφεία της επιθεώρησης εργασίας η τις αίθουσες των δικαστηρίων, ανθρώπους της τάξης μας μπορεί να συναντήσει οποιουδήποτε».κάθε εργαζόμενου που επιλέγει τον δρόμο της διεκδίκησης και της αξιοπρέπειας. Έτσι σήμερα Πέμπτη 12 Απρίλη επιλέξαμε να επισκεφτούμε την εταιρία του Μπάμζα στην Καλλιθέα και να του δηλώσουμε ότι εκτός από τα γραφεία της επιθεώρησης εργασίας η τις αίθουσες των δικαστηρίων, ανθρώπους της τάξης μας μπορεί να συναντήσει οποιουδήποτε...

Το απρόοπτο στην επίσκεψη Βίτσα-Αβραμόπουλου στη Ριτσώνα (ΦΩΤΟ)

Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η επίσκεψη των Δημήτρη Αβραμόπουλου και Δημήτρη Βίτσα στο Κέντρο Υποδοχής της Ριτσώνας.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του Υπουργού, λίγα μέτρα πιο κάτω εκδηλώθηκε φωτιά σε πανιά στέγης μιας εγκατάστασης ακριβώς πάνω από τα κλαδιά πεύκων, η οποία κατασβέστηκε με πυροσβεστήρες από τους ίδιους τους πρόσφυγες.

Προς στιγμή δημιουργήθηκε μία μικρή αναστάτωση, αλλά η ψυχραιμία των υπευθύνων και των προσφύγων επέφερε θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, αυτό πρόκειται για φαινόμενο σχεδόν καθημερινό και από θαύμα μέχρι στιγμής δεν έχει προκληθεί κάτι χειρότερο σε μία περιοχή πραγματικά πευκόφυτη.



Πηγή: lamiastar

ΠΕΣ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΟ! ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΣΕ! Κουβέλης για τον θάνατο του σμηναγού Μπαλταδώρου: Δεν έχει σχέση με αναχαίτιση

Ο θάνατος του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου δεν έχει σχέση με αναχαίτιση διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπ. Αμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Οπως διευκρίνισε αναφορικά με τις συνθήκες της τραγωδίας στο Αιγαίο ο κ. Κουβέλης, «σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε από τις στρατιωτικές αρχές, επέστρεφαν από μια αναχαίτιση δυο τουρκικών αεροσκαφών, η οποία αναχαίτιση δεν έγινε, διότι είχαν ήδη φύγει τα τουρκικά αεροσκάφη προς την Τουρκία». Ο αναπληρωτής υπουργός συνέχισε: «Έτσι επέστρεφαν στη βάση τους στη Σκύρο και 9 μίλια πριν πλησιάσουν στο νησί, ο δεύτερος πιλότος, γιατί ο αείμνηστος Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ο αρχηγός της αποστολής, έχασε ξαφνικά το πρώτο αεροσκάφος, το οποίο έπεσε στη θάλασσα. Έτσι λοιπόν χάθηκε ο γενναίος αυτός άνθρωπος».

Πρόσθεσε ότι «συνεχίζονται οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο» και διαβεβαίωσε: «Κατηγορηματικά, ο θάνατος του πιλότου μας του Γιώργου Μπαλταδώρου δεν έχει σχέση με αναχαίτιση. Εννέα μίλια πριν φθάσει στη Σκύρο χάθηκε το αεροσκάφος μαζί με τον Γιώργο Μπαλταδώρο».

Ο Φώτης Κουβέλης επεσήμανε πως «θρηνούμε την απώλεια του γενναίου και εκλεκτού τέκνου της χώρας μας. Του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. Ανήκει στο Πάνθεο των Ηρώων. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Η απώλεια είναι οδυνηρή. Ήταν ένας αφοσιωμένος αξιωματικής της Αεροπορίας. Λάτρευε τη δουλειά του. Είχε υψηλό το φρόνημα και υπηρετούσε το καθήκον με αυταπάρνηση. Η οδύνη είναι τεράστια για όλους μας».

Αποκάλυψη Μάικ Πομπέο: 200 Ρώσοι στρατιώτες νεκροί από αμερικανική επίθεση στη Συρία

Για πρώτη φορά επίσημη παραδοχή της εμπλοκής του Φεβρουαρίου - Ο επερχόμενος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι δεν είναι «γεράκι» και παραδέχθηκε ότι ανακρίθηκε από τον εισαγγελέα για την υπόθεση των ρωσικών παρεμβάσεων στις προεδρικές εκλογές

Μία μεγάλη αποκάλυψη-παραδοχή επεφύλασσε η συνέντευξη του Μάικ Πομπέο ενώπιον της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του ως υπουργός Εξωτερικών, μετά την απομάκρυνση του Ρεξ Τίλερσον. Ο πρώην διευθυντής της CIA, παραδέχθηκε ενώπιον της Επιτροπής ότι τουλάχιστον 200 Ρώσοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε αμερικανική επίθεση που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο σε περιοχή της Συρίας, όταν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις χτύπησαν μονάδες του κυβερνητικού συριακού στρατού, μαζί με Ρώσους των ειδικών δυνάμεων.

«Πριν από λίγες εβδομάδες, οι δυνάμεις μας διασταυρώθηκαν με αμερικανικές δυνάμεις. Περίπου 200 Ρώσοι έχασαν τη ζωή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάικ Πομπέο.

Ήταν η πρώτη φορά που επίσημα αμερικανικά χείλη παραδέχονται το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο είχαν γνωστοποιήσει τόσο οι αρχές της Συρίας, όσο και οι Ρώσοι. Πρόσφατα, επίσημη αμερικανική πηγή είχε διαψεύσει ότι είχαν σκοτωθεί Ρώσοι στρατιώτες.

Ο επερχόμενος υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε ενώπιον των μελών της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας κατά την ακρόασή του για την έγκριση του διορισμού του ότι είναι αβάσιμος ο χαρακτηρισμός "γεράκι" που του αποδίδεται, δηλώνοντας ένθερμος υποστηρικτής της διπλωματίας.

«Γνωρίζω ότι κάποιοι από σας ακούτε τις ιστορίες ότι είμαι γεράκι, ότι είμαι σκληροπυρηνικός», τόνισε στους γερουσιαστές.

«Δεν υπάρχει κανένας άλλος από κάποιον που υπηρέτησε στο στρατό που κατανοεί την αξία της διπλωματίας και τον τρόμο και την τραγωδία που επιφέρει ο πόλεμος», σημείωσε.

«Τα καλύτερα αποτελέσματα κερδίζονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», τόνισε ο απόστρατος αξιωματικός του στρατού και απόφοιτος της αμερικανικής Στρατιωτικής Ακαδημίας στο Γουέστ Πόιντ της Νέας Υόρκης και της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ.

Όπως υποστήριξε, η εμπειρία που απέκτησε υπηρετώντας ως αξιωματικός στον αμερικανικό στρατό στη Δυτική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου του προσφέρουν μια μοναδική ικανότητα να κατανοήσει την αξία της διπλωματίας.

Ο 54χρονος Πομπέο πρόσθεσε ότι σκοπεύει να πετύχει τους στόχους του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μέσα από τη διπλωματία, παρά στρατιωτικά. Ανέφερε επίσης ότι θα καλύψει τις πολλές θέσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ που έμειναν κενές υπό την υπουργία του Ρεξ Τίλερσον.

Ο πρόεδρος Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ο Πομπέο «θα είναι ένας σπουδαίος υπουργός Εξωτερικών».

Ο Μάικ Πομπέο κατά την ακρόασή του σήμερα στην Γερουσία για την έγκριση του στο πόστο του υπουργού Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι ανακρίθηκε από τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που ερευνά την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Πομπέο αρνήθηκε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες των «ιδιωτικών συνομιλιών» του με τον Τραμπ, όταν ρωτήθηκε αν ο Αμερικανός πρόεδρος συζήτησε μαζί του για τη ρωσική ανάμιξη και την ενδεχόμενη αθέμιτη σύμπραξη της Μόσχας με το προεκλογικό επιτελείο του.

Εντούτοις είπε ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν του ζήτησε ποτέ να κάνει κάτι ανάρμοστο.

Νωρίτερα σήμερα ο Τραμπ διέψευσε δημοσίευμα των New York Times που ανέφερε ότι σχεδίαζε να απολύσει τον Μιούλερ τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Αν ήθελα να απολύσω τον Μιούλερ τον Δεκέμβριο, όπως ανέφεραν οι αποτυχημένες New York Times, θα τον είχα απολύσει», τόνισε. «Περισσότερες ψευδείς ειδήσεις από μια μεροληπτική εφημερίδα», συμπλήρωσε.

Την Τετάρτη η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς δήλωσε ότι ο Τραμπ πιστεύει ότι έχει την εξουσία να απολύσει τον Μιούλερ.

Σωστός ο κυρ Ορέστης...

Αριστερός που τους σιχάθηκε... τώρα λέει δημόσια ότι θα ψηφίσει Κυριάκο παρότι σέρνει πίσω του κάποιους που θεωρεί "βαρίδια"


https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10156358163342164&id=790247163

Ο ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο: 125 ψυχές θρηνεί η ΠΑ από το 1990 ώς σήμερα

Εκατόν είκοσι πέντε ψυχές που κλήθηκαν να υπηρετήσουν την πατρίδα θρηνεί η Πολεμική μας Αεροπορία από το 1990 έως σήμερα, με πολλούς εξ αυτών να είναι θύματα του ακήρυχτου πόλεμου με την Τουρκία που επικρατεί στο Αιγαίο.

Από το 1990, οπότε η τουρκική προκλητικότητα άρχισε να απορρόφα όλο και μεγαλύτερο μέρος του πτητικού έργου της Πολεμικής Αεροπορίας, άνθρωποι και μηχανές άρχισαν να ωθούνται στα όρια τους.



C-130 όρος Όθρυς
Ο φόρος αίματος ήταν βαρύς, όπως επίσης και οι απώλειες σε μέσα. Την περίοδο 1990 – 2018, η Πολεμική Αεροπορία έχει χάσει 81 μαχητικά αεροσκάφη και μεταγωγικά με απώλεια 125 ψύχων. Οι μισές σχεδόν από τις απώλειες (63 άνθρωποι) σημειωθήκαν σε ένα και μόνο συμβάν, όταν C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, γεμάτο με σμηνίτες, κατέπεσε στο Όρος Όθρυς το 1991.



Νίκος Σιαλμάς
Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο ότι μόλις δυο αεροσκάφη έχουν πέσει κατά τη διάρκεια εικονικών αερομαχιών με τουρκικά. Το 1992 ο υποσμηναγός Νίκος Σιαλμάς, χάνει τη ζωή του στην περιοχή του Άη Στράτη όταν το παλαιό Μirage F-1 που χειριζόταν δεν άντεξε κατά την αναμέτρηση με τουρκικά F-16 και καρφώθηκε στη θάλασσα. Το 2006 ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης χάνει τη ζωή του στην περιοχή της Καρπάθου όταν τούρκικο F-16 καρφώνεται στην καλύπτρα του αεροσκάφους του σκοτώνοντας τον ακαριαία.



C-130 όρος Όθρυς
Παρά τους μεγάλους αριθμούς απωλειών πρέπει να σημειώσουμε ότι η Πολεμικής Αεροπορία διατηρεί ακόμα και σήμερα έναν από τους κορυφαίους δείκτες ασφάλειας πτήσεων μεταξύ των χώρων – μελών του ΝΑΤΟ.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/371052/o-akiruhtos-polemos-sto-aigaio-125-psuhes-thrinei-i-pa-apo-to-1990-os-simera

ΑΠΟΥΣΑ Η ΕΛΑΣ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ! Αγρια επεισόδια μεταξύ ΛΑΘΡΟΖΩΩΝ στο Μοναστηράκι -Χτύπησαν και τουρίστες

Αναστάτωση επικράτησε στο Μοναστηράκι, το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Οπως καταγγέλλει καταστηματάρχης στο iefimerida, περίπου 60 αλλοδαποί, Πακιστανοί και Αλγερινοί, με καδρόνια και κάποιοι και μαχαίρια, συνεπλάκησαν με αγριότητα, ενώ άρχισαν να ρίχνουν τραπέζια και μπουκάλια με μπύρες προξενώντας ζημιές στα μαγαζιά της πλατείας. Σύμφωνα με τον καταστηματάρχη, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής χτυπήθηκαν Ελληνες και τουρίστες.

Ο αναγνώστης του iefimerida καταγγέλλει επίσης ότι οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ άργησαν να φτάσουν στο σημείο. Οταν έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη με μηχανές, οι αλλοδαποί είχαν προλάβει να διαφύγουν στα γύρω στενά.

Δεν σέβονται ούτε τον θάνατο του ήρωα πιλότου - Τούρκοι “ανέβασαν” στο youtube ψεύτικο BINTEO για το Mirage που έπεσε στη Σκύρο

Τούρκοι έχουν ανεβάσει στο youtube ψεύτικο βίντεο, το οποίο όπως εντέχνως αφήνουν να εννοηθεί δείχνει τη πτώση του ελληνικού Mirage 2000-5! Πρόκειται για μονταρισμένο βίντεο πτώσης ιταλικού Eurofighter πριν μερικούς μήνες στην Αδριατική!!!



Το πραγματικό βίντεο είναι αυτό:



ΠΗΓΗ: Militaire.gr

Πτώση Μιράζ: Τα αναπάντητα ερωτήματα της τραγωδίας -Τι οδήγησε στο θάνατο τον σμηναγό

Αναπάντητα παραμένουν ακόμη, λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, τα ερωτήματα για το τι προκάλεσε την πτώση του Μιράζ 2000-5 και τον θάνατό του.

Οπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, έχει ήδη συσταθεί επιτροπή η οποία ερευνά τα αίτια της τραγωδίας στο Αιγαίο.

Κανείς δεν έχει ακόμη σαφή άποψη για το τι οδήγησε ο υπερσύγχρονο αεροσκάφος να πέσει στο Αιγαίο, 9 ν.μ βορειοανατολικά της Σκύρου και τον 34χρονο έμπειρο σμηναγό πιλότο – με 960 ώρες πτήσεις - στο θάνατο.

Αρχικά υπήρξε η πληροφορία, ότι ο σμηναγός επέστρεφε από εμπλοκή και αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών, ωστόσο η τουρκκή πλευρά υποστηρίζει ότι την στιγμή της πτώσης δεν υπήρχε αεροσκάφος της γείτονος στην περιοχή.

Εμπειροι στρατιωτικοί διατυπώνουν την εκτίμηση ότι πιθανώς ο πιλότος έπαθε «vertigo» δηλαδή απώλεια προσανατολισμού και απώλεια αίσθησης του ορίζοντα (πού είναι ο ουρανός και πού η θάλασσα) και συχνό στους πιλότους μαχητικών ιδίως όταν υφίστανται πιέσεις πολλών G κατά την διάρκεια επίπονων εναέριων ελιγμών.

Αλλοι υποστηρίζουν ότι ο Μιράζ παρουσίασε ξαφνικό πρόβλημα, κάτι που εξηγεί γιατί ο αδικοχαμένος πιλότος δεν πρόλαβε ούτε να ειδοποιήσει τον άλλο πιλότο ούτε να κάνει χρήση του εκτοξευόμενου καθίσματος.

Μαρτυρία πολίτη: Το είδα να κάνει κύκλους πάνω από τη Μύκονο

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία ότι το μοιραίο αεροσκάφος έκανε κύκλους πάνω από τη Μύκονο πριν την πτώση.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή του μηχανικού Αλέξη Τζάκου στο iefimerida.gr.

«Ειδα το Μιράζ από την καρέκλα του γραφείου μου που έχει ορατότητα προς το αεροδρόμιο Μυκόνου. Πετούσε χαμηλά και είχε βγάλει τις ρόδες σαν να προσπαθούσε να προσγειωθεί. Τελικά έκανε τουλάχιστον έναν γύρο πάνω από το νησί και έφυγε. Ολοι καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά .Προσπάθησα να τραβήξω και βιντεο αλλά δεν πρόλαβα. Η ώρα ήταν 12:10. Λίγη ώρα αργότερα μάθαμε οτι έπεσε», ανέφερε ο κ.Τζάκος.

Νωρίτερα ο κ.Τζάκος είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο facebook.

ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! Δημήτρης Καμμένος: Να κάνουμε κοινές ασκήσεις με τους Τούρκους και όχι να χάνονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας χωρίς λόγο

Να πάμε σε μια κατάσταση ειρήνης στο Αιγαίο, δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος. "Είναι κρίμα να χάνουμε τα παιδιά μας χωρίς λόγο στο Αιγαίο" δήλωσε, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Στέλνοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Σμηναγού, ο Δημήτρης Καμμένος προέτρεψε την ηγεσία της γειτονικής χώρας να προχωρήσει σε ειρηνικές ενέργειες και κινήσεις καλής θέλησης.

"Μια καλή κίνηση από τον κ. Ερντογάν θα ήταν να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης. Να πάμε σε μια κατάσταση ειρήνης στο Αιγαίο. Δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε με αυτές τις τακτικές. Αντιθέτως, έχουμε μόνο να κερδίσουμε οι δύο χώρες από μια ειρηνική συνύπαρξη. Να κάνουμε κοινές ασκήσεις και όχι να χάνονται τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεών μας χωρίς λόγο" τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο πρώτος Ελληνας δήμαρχος στη Γερμανία -Ορκίστηκε ο Δημήτρης Αξουργός [εικόνες & βίντεο]

Ο πρώτος Ελληνας δήμαρχος στη Γερμανία εκλέχθηκε στην πόλη Schwerte της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Ο Δημήτρης Αξουργός εκλέχθηκε με ποσοστό 56,3%, από την πρώτη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην πόλη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τώρα» του ΣΚΑΙ, ο κ. Αξουργός από το SPD επικράτησε του κοινού υποψήφιος τριών κομμάτων CDU, Πρασίνων και Φιλελευθέρων (FDP) ο οποίος έλαβε μόλις 29,8%.



Ο Δημήτρης Αξουργός, γεννήθηκε στα Γιάννενα, και από τα πέντε του χρόνια έζησε στο Iserlohn. Ο πατέρας του εργάστηκε στην Kettenwerken Thiele και η μητέρα του στην Kirchhoff Automotive.

Αφού πήρε το απολυτήριο Γυμνασίου, αποφάσισε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ Ιστορία και Κοινωνικές επιστήμες. Στα 21 του εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος.

Σε ανακοίνωση του ο Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωση του σημειώνει: «Είμαστε περήφανοι γιατί αφενός πρόκειται για τον πρώτο Έλληνα Δήμαρχο που εκλέγεται στη Γερμανία και αφετέρου για τον πρώτο Έλληνα σοσιαλιστή Δήμαρχο της Γερμανίας. Καλή δύναμη Δημήτρη και καλή επιτυχία στα καθήκοντά σου. Ευχόμαστε σύντομα να σε ακολουθήσουν και να εκλεγούν και άλλοι ελληνικής καταγωγής Δήμαρχοι και να συνεχίζουν να αυξάνονται οι Έλληνες στη Γερμανία -και σε κάθε γωνιά του πλανήτη- που έχουν θεσμικές θέσεις και συμμετοχή στα διάφορα φόρα».

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.skai.gr/news/world/article/371005/orkistike-o-protos-ellinas-...





Πηγή βίντεο: skai

Η τελευταία πτήση του Σμηναγού από την Τανάγρα με το Mirage (vid)

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος έμελλε να πραγματοποιήσει την τελευταία του απογείωση από την συγκεκριμένη Πτέρυγα Μάχης.

Ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος είναι ο άτυχος χειριστής του Mirage 2000-5, που κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου το μεσημέρι.

Η πτώση του μαχητικού σημειώθηκε κατά την επιστροφή σχηματισμού δύο ελληνικών αεροσκαφών που είχαν απογειωθεί για να αναχαιτίσουν τουρκικά αεροσκάφη. Ειδικότερα, καθώς τα δύο αεροσκάφη επέστρεφαν στη Σκύρο, ο Νο.2 του σχηματισμού ενημέρωσε ότι ο Νο.1 είχε καταπέσει. Ωστόσο, το τουρκικό επιτελείο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, αρνείται πως υπήρχε εμπλοκή και σημειώνει ότι στο σημείο δεν υπήρχε τουρκικό μαχητικό. Στο σημείο της πτώσης πραγματοποιήθηκε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία συμμετείχε η φρεγάτα «Ψαρά» καθώς σινούκ από τα Μέγαρα.

Η είδηση του τραγικού θανάτου, φέρνει στην επιφάνεια νέες πληροφορίες.

Κι ένα βίντεο νοτκουμέντο, που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του onalert.gr, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Epsilon TV.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στην στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, την Μεγάλη Τετάρτη του 2018 για ρεπορτάζ. Εκείνη την ημέρα, ο Γιώργος Μπαλταδώρος έμελλε να πραγματοποιήσει την τελευταία του απογείωση από την συγκεκριμένη Πτέρυγα Μάχης.

Οι στιγμές έχουν καταγραφεί στην κάμερα και τις αποκαλύπτει απόψε το Live News. Είναι η στιγμή που ο Γιώργος Μπαλταδώρος απογειώνεται από την Τανάγρα, με προορισμό την Σκύρο. Εκεί από όπου απογειώθηκε σήμερα το πρωί, πριν πέσει, κατά την επιστροφή του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή 18χρονο ΛΑΘΡΟΖΩΟ με την κατηγορία του βιασμού 15χρονου

Σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί 18χρονος Πακιστανός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι βίασε 15χρονο συμπατριώτη του.

Της σύλληψής του προηγήθηκε καταγγελία από τον 15χρονο ομοεθνή του για ασελγείς πράξεις σε βάρος του, προχθές, σε διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη.

Τέλος, ερευνάται αν υπάρχει εμπλοκή και άλλων ατόμων στο περιστατικό.

Ποια είναι η 331 Μοίρα Παντός Καιρού στην Τανάγρα που υπηρετούσε ο πιλότος του Mirage 2000-5

Στην 331 Μοίρα Παντός Καιρού, στην 114 Πτέρυγα Μάχης της Τανάγρας υπηρετούσε ο πιλότος του Mirage 2000-5, Γιώργος Μπαλταδώρος, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του αεροσκάφους ανοιχτά της Σκύρου.

Έμβλημα της 331ης Μοίρας Παντός είναι ο αρχαίος ήρωας Θησέας που δείχνει τον στόχο σε ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών. Το χαρακτηριστικό κλήσης είναι η λέξη: «ΘΗΣΕΑΣ».

Η 331η Μοίρα ιδρύθηκε στις 18 Απριλίου 1988, με σκοπό την παραλαβή των νεοαποκτηθέντων αεροσκαφών Mirage 2000 EGM/BGM από την Πολεμική Αεροπορία.

Τα πρώτα αεροσκάφη προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση της Τανάγρας στις 27 Απριλίου 1988 και αμέσως άρχισε η εκπαίδευση των πρώτων Ιπταμένων από Γάλλους εκπαιδευτές.

Όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, σε σύντομο χρονικό διάστημα η Μοίρα στελεχώθηκε από έμπειρους Ιπταμένους μαχητικών αεροσκαφών, οι οποίοι επελέγησαν από διάφορες Μοίρες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο κύριος ρόλος της 331ης Μοίρας είναι η αναχαίτιση παντός καιρού. Για τον σκοπό αυτό διαθέτει στο οπλοστάσιό της βλήματα Magic II, καθώς και S-530D τα οποία σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο σύστημα αυτοπροστασίας ICMS, καθιστούν το Mirage 2000 EGM/Mk-I το πληρέστερο αποτρεπτικό όπλο του Αιγαίου.

Επιπλέον, την άνοιξη του 1999 προστίθεται ακόμη ένα όπλο υπεροχής, το βλήμα AM-39 EXOCET και πλέον η Μοίρα αναλαμβάνει και τον ρόλο της προσβολής στόχων επιφανείας.

Την 1η Μαρτίου 2007 η Μοίρα ξεκίνησε η προετοιμασία της παραλαβής των νέων αεροσκαφών Mirage 2000-5.

Στις 3 Μαΐου του ίδιου έτους τα πρώτα Μ2000-5 ICMS Mk-III προσγειώθηκαν στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα. Ακολούθησε η έναρξη εκπαίδευσης των Ελλήνων Ιπταμένων από Γάλλους Ιπταμένους της FAF και της DASSAULT έτσι ώστε τον Μάιο του 2008 να πραγματοποιηθεί η επιχειρησιακή αξιολόγηση της Μοίρας.

Η επιτυχής πορεία της Μοίρας συνεχίστηκε, καθώς αναβαθμίστηκε με ακόμη πιο σύγχρονα όπλα, όπως βλήματα MICA EM/IR και το υποστρατηγικό βλήμα SCALP, με το οποίο δύναται πλέον να εκτελέσει προσβολές στόχων εδάφους σε πολύ μεγάλες αποστάσεις.

Βαγγέλης Γεωργούσης, πτέραρχος ε.α.: Πρέπει να δούμε αν υπήρξε πρόβλημα με τον πιλότο, όχι με το αεροσκάφος

“Η πτώση ενός αεροσκάφους, και δη μαχητικού, το οποίο χειρίζεται ένας έμπειρος πιλότος, χωρίς να αναφέρει κάτι -εξ όσων ξέρω δεν μίλησε καθόλου- δεν είναι συνηθισμένο γεγονός. Ηταν σε μία αποστολή συνηθισμένη για την Πολεμική Αεροπορία. Επέστρεφε από την αποστολή και ξαφνικά χάθηκε. Στο συμπέρασμα που έχει μαζευτεί από την εμπειρία τέτοιων ατυχημάτων, όταν χάνουμε ένα αεροπλάνο με τον πιλότο του χωρίς να μιλήσει ο πιλότος, το πρώτο που πρέπει να διερευνήσουμε, είναι το πρόβλημα στον πιλότο και όχι στο αεροπλάνο. Συνήθως, όταν έχει βλάβη το αεροπλάνο, ο πιλότος μιλάει και προσπαθεί να διαχειριστεί τη βλάβη. Στην προκειμένη περίπτωση ξέρω ότι δεν μίλησε και χάθηκε μαζί του".

Τα παραπάνω δήλωσε ο Βαγγέλης Γεωργούσης, πτέραρχος εν αποστρατεία, μιλώντας σήμερα στην έκτακτη εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΕΜΑ 104,6 με τον Μάκη Πολλάτο και τον Βασίλη Αδαμόπουλο .

"Οι καιρικές συνθήκες που σήμερα επικρατούσαν στο Αιγαίο, δεν ήταν και οι καλύτερες από πλευράς ορατότητας, αλλά δεν ήταν κάτι ακραίο, που να δημιουργούσε πρόβλημα σε έναν έμπειρο ιπτάμενο. Δεν νομίζω ότι οι καιρικές συνθήκες είναι βασική αιτία πρόκλησης αυτού του ατυχήματος" κατέληξε.

Οι πέντε πιο ερωτικές σκηνές του Game of Thrones

Σατανικές συνωμοσίες,σοκαριστικές ανατροπές και απίστευτα καυτές σκηνές αποτελούν τη συνταγή για την επιτυχία του φαινομένου που ακούει στο όνομα Game of Thrones.

Η σειρά που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές εδώ και 7 χρόνια, φτάνει στην κορύφωσή της με την 8η και τελευταία σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

Επειδή όμως πέρσυ τέτοια εποχή είχαμε το καθιερωμένο μας ραντεβού με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες (όσους ζούν ακόμα!) στο μυθικό Westeros, δεν μπορούμε να δεχτούμε (σίγουρα ούτε και εσείς!)  οτι θα δούμε το intro σε ένα χρόνο!

Είπαμε,λοιπόν, να καλύψουμε κάπως το κενό με τις 5 καλύτερες σκηνές σεξ από όλες τις σεζόν της σειράς, που δύσκολα θα ξεχαστούν!

Jaime & Cersei Lannister

5) Κι ενώ όλα κυλούν ήρεμα, το πρώτο σοκ έρχεται! Αυτή η σκηνή ήταν και η αρχή του Game of Thrones. O Jaime και η Cersei Lannister κάνουν σεξ, και όχι μόνο, τα δύο αδέρφια επιχειρούν την δολοφονία του Bran Stark. Μια σκηνή αξέχαστη για τους fans της σειρας που μας δίνει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στις επόμενες σεζον.



Khal Drogo &  Daenerys

4) H πρώτη ερωτική τους σκηνή ομολογουμένως μας σόκαρε αφού ο Khal Drogo βιάζει την Daenerys. Στη συνέχεια όμως η Khaleesi αποφάσισε να του δωθεί ολοκληρωτικά και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από απλό σεξ! Ο ερωτάς τους ολοκληρώνεται με την Khaleesi να μένει έγκυος όμως το παιχνίδι του στέμματος είναι απρόβλεπτο. Η Daenerys αναγκάζεται να σκοτώσει τον Khal και το μωρό της γεννιέται νεκρό. Ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, με το άδοξο τέλος του να απογοητεύει τους fans.



Jaime & Cersei  Lannister

3) Μπορεί να μην είναι το πιο αγαπημένο μας ζευγάρι αλλά η σκηνή που ο Jaime βιάζει την Cersei, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ξεχνιέται εύκολα. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ακριβώς από πάνω ήταν το πτώμα του γιου τους, Joffrey. Παραδέξου το! Όσο και αν σοκαρίστηκες με τις σκληρές φαντασιώσεις του Jaime Lannister άλλο τόσο χάρηκες που επιτέλους πέθανε ο πιο μισητός χαρακτήρας της σειράς.



Jon Snow & Ygritte 

2) Μια από τις πιο παθιασμένες και ερωτικές σκηνές του Game of Thrones διαδραματίζεται στα άγρια τοπία της Ιρλανδίας. Η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Jon Snow να κάνει έρωτα. Η άγρια κοκκινομάλλα που ζει πέρα από το τείχος καταφέρνει να γοητεύσει τον Jon Snow και να τον αποπλανήσει μέσα σε μια σπηλιά. Μια σκηνή αξέχαστη αφού η Ygritte τον κάνει να πατήσει τον όρκο του στη Νυχτερινή Φρουρά. Η λεπτομέρεια που ανέβασε ακόμα περισσότερο τη σκηνή στα μάτια μας είναι οτι ο Kit Harington και η Rose Leslie είναι ζευγάρι στην πραγματικότητα με τον σκηνοθέτη να τους αφήνει να εκφραστούν ελεύθερα.



Jon Snow & Daenerys

1) Η σκηνή στην κορυφή του top 5 δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτήν που ο Jon Snow και η Daenerys κάνουν έρωτα. Την ώρα που προετοιμάζονται να κατευθυνθούν προς τα βόρεια και να συναντήσουν την απειλή των White Walkers οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. Ο Jon Snow μπαίνει στο δωμάτιο της Khaleesi ενώ ο Tyrion στέκεται μόλις λίγα μέτρα μακρία. Οι δυο τους κάνουν παθιασμένο έρωτα χωρις να ξέρουν όμως τι είναι αυτό που τους συνδέει πραγματικά. Γυρίζoντας πίσω στην πρώτη σέζον όταν ο Jon Snow ξεκίνησε για το Τείχος ο Ned Stark του είπε πως δεν έχει το ονομά του, έχει όμως το αίμα του! Μια φράση που το νόημα της αποκαλύπτεται την 7η σεζον. Την ώρα που οι δυό τους κάνουν έρωτα ο Bran Stark με τις δυνάμεις του μας αποκαλύπτει την πραγματική καταγωγή του Jon Snow. Ο μπάσταρδος του Βορρά είναι γιος της φωτιάς και του πάγου. Ο καρπός του έρωτα της Lyanna Stark και του Aegon Targaryen είναι και ο πραγματικός διάδοχος του θρόνου.



https://www.lay-out.gr/i-pente-pio-erotikes-skines-tou-game-of-thrones/

Γεωργιάδης: 48 ώρες μετά τη Ρω δεν έχουμε επίσημη θέση υπουργού Εθνικής Αμυνας-Πρωθυπουργού

«H ΝΔ προετοιμάζεται για εκλογές ανά πάσα στιγμή. Οι πολιτικές εξελίξεις είναι τέτοιες που όσες διαβεβαιώσεις και όρκους να κάνει ο κ. Τσίπρας πως οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019, όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε».

«Ήδη είχαμε την συνάντηση του υπουργού εξωτερικών στην Αχρίδα για το θέμα των Σκοπίων, ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλες και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης κατά την συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στη Λάρισα στα πλαίσια των συναντήσεων που είχε με στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως «όσο το γρηγορότερο γίνουν εκλογές, τόσο το καλύτερο», τονίζοντας ότι «δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση να χειρίζεται την χώρα λόγω των κρισίμων στιγμών που διανύουμε».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας για τα εθνικά θέματα είπε ότι «η ΝΔ δεν μπορεί να εμπιστευτεί μια κυβέρνηση που ο πρωθυπουργός και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας διαφωνούν σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής». Υποστήριξε δε ότι παράδειγμα για το γεγονός αυτό είναι ότι «48 ώρες μετά το επεισόδιο στη Ρω δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε μια επίσημη θέση στην οποία να συμφωνεί ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και ο πρωθυπουργός».

Σχετικά με το υπόθεση της FYROM ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «η ΝΔ θα υποστηρίξει μια λύση που θα επιθυμεί ο ελληνικός λαός και δεν θα διχάζει τους Έλληνες». Τόνισε όμως πως πριν τοποθετηθεί η Ν.Δ για το αν μια λύση είναι καλή η όχι, θα πρέπει προηγουμένως η οποιαδήποτε συμφωνία να έχει την κυβερνητική πλειοψηφία.

«Όλα πηγαίνουν με την σειρά. Πρώτα θα πρέπει να τα βρούνε οι δύο κυβερνητικοί εταίροι μεταξύ τους, μετά αν μπορέσουν να τα βρούνε με τα Σκόπια και μετά η κυβέρνηση αν έχει να προτείνει μια λύση, ας την φέρει στο κοινοβούλιο για να την εξετάσουμε» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Όσον αφορά την πολιτική αντιπαράθεση για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και για την Novartis ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας δεν θα επιτύχει να μας σπιλώσει γιατί είμαστε πεντακάθαροι», ενώ σχετικά με την τον στόχο του κόμματος του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο νομό Λάρισας, ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ θα ήθελε και στους επτά δήμους να κερδίσουν τις εκλογές υποψήφιοι που βρίσκονται κοντά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται πως ο κ. Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Λάρισα, συναντήθηκε και συνομίλησε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με παραγωγικούς φορείς του νομού αλλά και με στελέχη της ΝΔ.

Ο Γιλντιρίμ τηλεφώνησε στον Τσίπρα -Τον συλλυπήθηκε για τον θάνατο του σμηναγού Μπαλταδώρου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Κατά πληροφορίες, ο Τούρκος πρωθυπουργός τηλεφώνησε για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το θάνατο του Έλληνα αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κατά την συνομιλία τους, σύμφωνα με το Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε στον ομόλογό του το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται φυλακισμένοι από την 1η Μαρτίου στην Αδριανούπολη. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, ο κ. Γιλντιρίμ τον ενημέρωσε για την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας και δεσμεύτηκε να τον κρατά ενήμερο για ό,τι προκύψει από εδώ και πέρα.

Οι δύο Πρωθυπουργοί συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας κατά την επόμενη περίοδο και να ενισχύσουν το διάλογο των δύο χωρών στο μέλλον.

ΦΩΤΟ-Οργή στο Twitter με τον Καμμένο που ανακοίνωσε με tweet το θάνατο του πιλότου

Μέσω twitter και χωρίς να αναφέρει το όνομά του ανακοίνωσε το θάνατο του πιλότου ο Καμμένος-Εκατοντάδες τα οργισμένα μηνύματα κάτω από το tweet του Καμμένου

Έκρηξη οργής προκάλεσε στο twitter ο Πάνος Καμμένος, με την επιλογή του να ανακοινώσει με tweet τον θάνατο του πιλότου μας της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς μάλιστα να αναφέρει το όνομά του. Πάνω στο ζόρι του να ανακοινώσει πρώτος το θάνατο του πιλότου και να κερδίσει πόντους με μια αρλούμπα πάνω από το πτώμα του σμηναγού έσπευσε να γράψει tweet αντιγράφοντας τον Τράμπ που ετοιμάζεται να ξεκινήσει πόλεμο μέσω Twitter.

Οι απαντήσεις από χρήστες του μέσου ήταν εκατοντάδες από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησης του Υπουργού.

Αυτό που έγραψε ο Πάνος Καμμένος:



Και κάποια ενδεικτικά από τα σχόλια που ακολούθησαν: