21 Απριλίου 2018

Μαντέψτε ποιοι μασαμπούκωναν τα λεφτά της UNICEF και φάγαμε σούτ


Διαβάζεις Grexit από τη Unicef επειδή τα λαμόγια έκαναν πλιάτσικο στο ταμείο και μασαμπούκωναν
Λες να το ψάξεις λίγο παραπάνω...

Ποια είναι η πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής της Unicef;
Μα εδώ και 2 χρόνια η Σοφία Τζιτζίκου (από Μάιο του 2016)

Μεγάλη ακτιβίστρια, "ανθρωπίστρια", με κοινωνικούς αγώνες, περγαμηνές, εθελοντισμούς και... υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τώρα που την πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη και ξεφτίλισε τη χώρα διεθνώς, λέει ότι για το φαγοπότι φταίει το προηγούμενο ΔΣ... στο οποίο ήταν αντιπρόεδρος και ο Κατρούγκαλος μέλος

Ρε! ένας από δαύτους να μην είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ & ΛΑΜΟΓΙΟ; ΕΝΑΣ;





Ο ΤΣΑΚΑΣ Ρέστης πίσω απ΄ τα φούμαρα Pan Asia: Το project του Βοτανικού και η ενίσχυση του Παναθηναϊκού με παίκτες μεγάλης αξίας

[Πάει για φούντο ο Παναθηναϊκός... ]

Η κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό, η ανέγερση ξενοδοχείου και εμπορικού κέντρου, αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες της Pan Asia, μετά την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πανίσχυρος Όμιλος θα διαθέσει άμεσα 20 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά παικτών, προκειμένου να γίνει ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως αποκάλυψε ο Lykavitos.gr, ο ισχυρός άνδρας της Pan Asia κ. Πιεγκπονσάντ, βρίσκεται από την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αθήνα και αναμένεται τη Δευτέρα να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Καθοριστικό ρόλο στη διαπραγμάτευση έπαιξε ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κοινές επιχειρήσεις με τον Ταϊλανδέζο μεγιστάνα.

Νωρίτερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην PanAsia Investments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Βρήκαν νεκρό βρέφος τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο

Σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων το μακάβριο εύρημα - Την έρευνα ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένα νεογέννητο βρέφος, τυλιγμένο με τον ομάλιο λώρο, βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Το νεκρό νεογνό εντόπισε ένοικος πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη, καθώς είδε στον ακάλυπτο πεταμένο το μωράκι, το οποίο ήταν τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο του! Ειδοποιήθηκαν αμέσως οι Αρχές, με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να αποκλείει την περιοχή.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας.

Ποια βουλευτίνα καμαρώνει για το ΙΕΚ της;

Ποια βουλευτίνα που εκλέγεται σε νομό της βόρειας Ελλάδας έλεγε με καμάρι στους συναδέλφους της πως άνοιξε ΙΕΚ στην περιφέρεια της;

Το θέτει υπό τη μορφή κουίζ η εφημερίδα «Αξία» χωρίς να δίνει κάποιο στοιχείο για το κόμμα η την ταυτότητα της, παρά μόνο το ότι ο σύζυγος της δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο αλλά σε άλλο νομό κοντά στην Αθήνα.

Απίστευτες εικόνες: Πελώριο σύννεφο σκόνης καλύπτει μια ολόκληρη πόλη [βίντεο]

Ένα γιγάντιο σύννεφο σκόνης κάλυψε μια ολόκληρη πόλη στο Ιράν, κάνοντας τη μέρα νύχτα.

Τα απίστευτα βίντεο που δημοσίευσαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ιρανική πόλη Γιαζντ δείχνουν ένα σύννεφο σκόνης να κατακλύζει την περιοχή.

Το σύννεφο σκόνης σκέπασε την επαρχία στο κεντρικό Ιράν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά παρά τη δύναμη και την αποκαλυπτική της εμφάνιση, άφησε κάποιες περιοχές, αλώβητες. Μεταξύ των πόλεων που καλύφθηκαν από το σύννεφο σκόνης είναι και η πρωτεύουσα της περιοχής, το Γιαζντ, μια ιστορική περιοχή αναγνωρισμένη στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.

Πάντως, σύμφωνα με τους τοπικούς αξιωματούχους, που μίλησαν στην εφημερίδα «Iran Front Page», δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nazy Madani (@nazymadani) στις


ْ طوفان امروز يزد!😐🌪💨🌍 . (٢٧فروردين ١٣٩٧) . . . . <<لطفاً اين ويدئو را با دوستان خود به اشتراك بگذاريد🙏>> . _____________________________ A dust storm in Yazd, Iran 🇮🇷. 😐🌪💨🌍 Today(16 April 2018) . . . <<Please share this video with your friends🙏>> . . #aabfam_ir #geologist #geology #weather #climate #climatologist #climatechange #climatology #phenomenon #nature #storm #dust #duststorm #yazdstorm #yazdduststorm #yazd #iran . _____________________________ . ‎#آبفام #زمينشناس #زمينشناسى #هواشناسى #هواشناس #مطلب_علمى #طبیعت #طوفان #طوفان_خاك #طوفان_يزد #طوفان_خاك_يزد #يزد #ايران . . ▃▃▃▃▃▃▃▃ ‏‎آبـــــفـــــام ▃▃▃▃▃▃▃▃ ‏📸📝©aabfam® ‏🆔 @aabfam ‏@aabfam ‏@aabfam
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Geologists & Scientists (@aabfam) στις




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KamYaR LorYaN (@kamyar_loryan) στις

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ του ελληνικού βόλλεϊ πέταξε τη φανέλα του στο γήπεδο και κέρδισε 3-0 τον Ηρακλή

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του Ηρακλή στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιο του στο συγκεκριμένο θεσμό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ουσίκοφ με 23 πόντους.

Πριν την έναρξη του τελικού ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί για τον τίτλο και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Ο δικέφαλος του Βορρά χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του Ηρακλή και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιο του στο συγκεκριμένο θεσμό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ρίτσι ήταν ο Ουσίκοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος σταμάτησε στους 23 πόντους και μαζί με τον Γκιον οδήγησαν την ομάδα τους στην κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη ο Ηρακλής πάλεψε όσο μπορούσε αν και είχε τη μεγάλη ατυχία να χάσει τον Τόλη Αρμενάκη. Ο διαγώνιος του γηραιού βγήκε εκτός αγώνα στο 11-10 του πρώτου σετ λόγω πρόβληματος στη γάμπα του δεξιού ποδιού και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να επανέλθει.

Το ματς: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα 4 πόντων (6-2), όμως ο Ηρακλής μάζεψε τη διαφορά και να προηγήθηκε στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 7-8. Με πρωταγωνιστή τον Ουσίκοφ, οι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά προσπέρασαν και πάλι με 13-10 και  έφτασαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ του σετ, προηγούμενοι με 16-13. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους παίκτες του Ντανιέλε Ρίτσι να εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων και να μεγαλώνουν τη διαφορά, φτάνοντας εύκολα στην κατάκτηση του σετ με 25-18.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να βαδίζουν μαζί στο σκορ μέχρι το 7-7. Ο Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 7-8, όμως με μπλοκ του Τακουρίδη και άσο του Βαλκίερς, οι ασπρόμαυροι προσπέρασαν με 11-9. Ο Ουσίκοφ ανέλαβε και πάλι δράση στη συνέχεια και έτσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει πρώτος στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με σκορ 16-11. Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι πρωταθλητές αύξησαν τη διαφορά στους 8 πόντους (20-12) και έφτασαν στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ με 25-16.

Το τρίτο σετ βρήκε τον ΠΑΟΚ να φτάνει εύκολα στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-5 και διατήρησε αυτή τη διαφορά και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-13), έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Νικολάι Ουσικοφ. Η εικόνα στο παιχνίδι δεν άλλαξε, και ο δικέφαλος κατάφερε να κερδίσει το τρίτο σετ με 25-18, κάνοντας το 3-0 και έτσι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

ΠΑΟΚ - Ηρακλής 3-0

Τα σετ: 25-18, 25-16, 25-18

*Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 1 άσσο, 49 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων και του Ηρακλή προήλθαν από 2 άσσους, 27 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΟΚ (Ρίτσι): Βάλκιερς 3 (2/6 επ., 1 άσσος), Κουμεντάκης 9 (8/17 επ., 1 μπλοκ, 71% υπ.), Γκιόν 12 (11/20 επ., 1 μπλοκ, 54% υπ.), Ουτσίκοφ 23 (21/31 επ., 2 μπλοκ), Πελεκούδας 8 (4/5 επ., 4 μπλοκ), Τακουρίδης 6 (3/4 επ., 3 μπλοκ) / Κωνσταντινίδης (λ, 20% υπ.), Σαφράνοβιτς, Στίγγας,

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Αρμενάκης 3 (3/4 επ.), Εφραιμίδης 9 (9/30 επ., 30% υπ.), Μούχλιας 6 (5/15 επ., 1 μπλοκ, 32% υπ.), Προύσαλης, Σμαραγδής 8 (6/9 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Φέργκιουσον 2 (1 άσσος, 1 μπλοκ) / Μπαμπαλιούτας (λ, 54% υπ.), Τζιουμάκας 4 (4/17 επ., 33% υπ.), Μπουράκης (100% υπ.), Σκαρλατίδης, Φωτιάδης.

Επιμέλεια: Κώστας Χολίδης
sport24.gr

Καναδός τουρίστας δάγκωσε αστυνομικό στο «Ελ. Βενιζέλος» επειδή του ζήτησε να τον ελέγξει!

Ο δράστης συνελήφθη, οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές και καταδικάστηκε σε 22 μηνες φυλάκιση
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές έναν 34χρονο Καναδό τουρίστα και έναν αστυνομικό σημειώθηκε το 20.40 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ήταν στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο Καναδός τουρίστας βρισκόταν στον χώρο, όταν ο 59χρονος υπαστυνόμος που εκτελούσε υπηρεσία, τον πλησίασε και του ζήτησε να τον ελέγξει.

Ο τουρίστας σύμφωνα με πληροφορίες αντιστάθηκε, αντέδρασε επιθετικά και, όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες τον δάγκωσε στο χέρι, τραυματίζοντας τον.

Ο δράστης συνελήφθη, οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές και καταδικάστηκε σε 22 μηνες φυλάκιση.

«Πάρα το 59ο έτος της ηλικίας του ο συνάδελφος δεν το έβαλε κάτω. Η 16η Απριλίου αποτέλεσε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και δύσκολη βάρδια για τον υπαστυνόμο ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Ο δράστης αρνούμενος τον οφειλόμενο έλεγχο, του προκάλεσε τραύμα από δάγκωμα, στο χέρι. Η Ένωση μας από την πρώτη στιγμή βρισκόταν δίπλα του όπως και σε κάθε μέλος της, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσής μας ήταν στο πλευρό του κατά την ακροαματική διαδικασία. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφό μας.Ο δράστης καταδικαστηκε σε 22μηνες φυλάκισης για την πράξη του αυτή, από το αρχείο προέκυψε πως διώκετο και για παλαιότερο αδίκημα και θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την συνολική του ποινή» αναφερει ο αντιπροεδρος της Ένωσης Αστυνομικων Υπαλλήλων Νοτιοανατολικης Αττικης Ηλίας Βρέντας.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δάσκαλος χορού κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης

Φέρεται σε ένα χορό τις απόκριες να έκανε… “εξομολόγηση” σε μια ανήλικη μαθήτριά του, λέγοντάς της ότι την αγαπάει «όχι μόνο σαν πατέρας, αλλά και ερωτικά» - Υποστήριξε ότι τη μετέφερε από μία καφετέρια του χωριού στο σπίτι της και αυτή από μόνη της τον φίλησε στο μάγουλο για να τον καληνυχτίσει

Αναβιώνει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου την 7η Μαΐου 2018 υπόθεση με κατηγορούμενο έναν 60χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, δάσκαλο χορού, άνευ πτυχίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αρχαγγέλου, που κρίθηκε ένοχος για βιασμό και για αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα αλλά όχι τα δεκαπέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 9 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη τα μεσάνυχτα της 11ης Μαρτίου 2012 από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου.

Όπως έγραψε η “δημοκρατική”, ο “δάσκαλος” φέρεται σε ένα χορό τις απόκριες να έκανε… “εξομολόγηση” σε μια ανήλικη μαθήτριά του, λέγοντάς της ότι την αγαπάει “όχι μόνο σαν πατέρας, αλλά και ερωτικά”. Η κοπέλα είπε ότι τον πίστεψε και άρχισε να τον «συμπονεί».

Στην πορεία, ο 60χρονος της πρότεινε να την πάει μια βόλτα και μετά στο σπίτι της και εκείνη δέχτηκε. Πήγαν σε ένα απόμερο σημείο και αφού την κολάκευσε, της έπιασε το χέρι και την φίλησε στο μάγουλο. Ντράπηκε και μετά την φίλησε στο στόμα.

Την εβδομάδα που ακολούθησε συνέχισε να την πολιορκεί και η ανήλικη άρχισε να αισθάνεται θετικά συναισθήματα γι’ αυτόν.

Την 6η Μαρτίου 2012, σε άλλη τους βόλτα, τη φίλησε για δεύτερη φορά και της είπε, «από τη στιγμή που δίνεις την ψυχή σου με το φιλί, τι νόημα έχει το σώμα», προσπαθώντας να ασελγήσει σε βάρος της.

Η ανήλικη αρνήθηκε, στενοχωρήθηκε και τότε της ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς της ότι έχει δίκιο και ότι παρασύρθηκε γιατί είναι άνδρας και έχει ορμές.

Κατέθεσε μάλιστα ότι ο “δάσκαλος” έχει πιάσει τα οπίσθια κοριτσιών στο χορευτικό χωρίς να διαμαρτυρηθεί καμία γιατί του έτρεφαν εμπιστοσύνη.

Το απόγευμα της 11ης Μαρτίου 2012 μετά το χορευτικό, που έκαναν στη γιορτή της ελιάς στα Λάερμα, του τηλεφώνησε γιατί θεώρησε ότι είχε πιει πολύ. Τον βρήκε λίγη ώρα αργότερα έξω από ένα καφενείο και όταν άρχισε να απομακρύνεται με το αυτοκίνητό του, η ανήλικη του είπε να μην φύγει μακριά.

Συνέχισε χωρίς να της δώσει σημασία. Σταμάτησε σε ένα ερημικό χωράφι και προσπάθησε να την φιλήσει.

Η ανήλικη είπε ότι τον απώθησε και τότε άρχισε να την χαϊδεύει παρά τις αρνήσεις της. Ενώ προσπαθούσε να ασελγήσει σε βάρος της, την πήρε η μητέρα της τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Ενα λεπτό μετά έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο οι γονείς της.

Απολογούμενος αρνήθηκε με αγανάκτηση τις κατηγορίες, όπως του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν τέλεσε καμία παράνομη πράξη σε βάρος της ανήλικης.

Ο 60χρονος τόνισε ότι τα γεγονότα, όπως περιγράφονται στην ανωμοτί εξέταση της ανήλικης, μόνο κατάθεση ανήλικης δεν θυμίζουν, υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν καθοδηγητές. Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι ορισμένοι, μη κατονομαζόμενοι, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που θα δημιουργούσε στην κλειστή κοινωνία του Αρχαγγέλου το γεγονός ότι ένα κορίτσι μπήκε, βραδινή ώρα, σε ένα αυτοκίνητο ενήλικου άνδρα και έγινε αντιληπτή από ομοχώριούς τους, προσπαθούν να πετύχουν την καταδίωξή του και την εμφάνιση της ανήλικης ως «θύματος».

Επεσήμανε ότι είναι οικογενειάρχης, πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών και ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δικαιοσύνη. Τόνισε ότι αφιλοκερδώς πηγαίνει, όποτε τον καλούν, στο Πνευματικό Κέντρο Αρχαγγέλου, που εποπτεύεται από την εκκλησιαστική επιτροπή του Ι.Ν. Ταξιαρχών Αρχαγγέλου Ρόδου, ιδίως όταν οργανώνουν χορευτικές επιδείξεις, επειδή διαθέτει χορευτικές δεξιότητες και βοηθά τους χορευτές.

Ισχυρίστηκε παραπέρα ότι δεν γνώριζε την ακριβή ηλικία της ανήλικης επισημαίνοντας ότι εκ της σωματικής της διαπλάσεως και της εν γένει συμπεριφοράς της, σε καμία περίπτωση δεν έδινε την εντύπωση ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκαπέντε έτη.

Υποστήριξε ότι την Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012, την μετέφερε από μία καφετέρια του χωριού στο σπίτι της και αυτή από μόνη της τον φίλησε στο μάγουλο για να τον καληνυχτίσει.

Την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 και περί ώρα 7.40 -7.50 μ.μ. και αφού είχε ολοκληρωθεί το χορευτικό στα Λάερμα έφυγε με ένα φίλο του και κάθισε σε ένα καφενείο. Εκεί, όπως είπε, δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα από την ανήλικη, η οποία ζητούσε επίμονα να τον δει. Η ίδια πήγε, όπως εξέθεσε, στο καφενείο και εκείνος υπό την επήρεια αλκοόλ βγήκε έξω και την είδε στο αυτοκίνητό του, σκυμμένη στο πίσω κάθισμα, προφανώς για να μην γίνει αντιληπτή από τους διερχόμενους. Ισχυρίστηκε ότι εκείνη του ζήτησε να πάνε βόλτα και ότι ενώ βρισκόταν στο πίσω κάθισμα τον φίλησε στο μάγουλο.

Μετά από 5 λεπτά χτύπησε το κινητό της και η ίδια του είπε ότι ήταν η μητέρα της. Περίπου δύο  λεπτά αργότερα ο πατέρας της άνοιξε την πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου του, φωνάζοντας και βρίζοντας.

Ο 60χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι ξεκούμπωσε το παντελόνι του, ότι είχε γυμνό το μόριό του και ότι την πίεσε να το αγγίξει, υποστηρίζοντας ότι φορούσε παραδοσιακή στολή τύπου “Βράκας”, που φέρει εσωτερική ολόσωμη επένδυση. Ήταν, όπως είπε, αντικειμενικά αδύνατη η πράξη του βιασμού. Τονίζει δε ότι οι γονείς της δεν τον βρήκαν γυμνό ή ημίγυμνο αλλά στο μπροστινό κάθισμα και την κόρη τους στο πίσω μέρος του οχήματος.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΚΑΡΤΑ ΣΟΚ! Κρυφή δημοσκόπηση δείχνει μονοψήφιο ΣΥΡΙΖΑ και εξαφανίζει τους ΑΝΕΛ


«Παραδόθηκε στον Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο και επιβεβαιώνει την συνεχιζόμενη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εξαφανίζεται από τον εκλογικό χάρτη. Νέα Δημοκρατία και αντιμνημονιακά κόμματα (Λαφαζάνης, Κω.λου, Βαρουφάκης, Ανταρσυα) τον συνθλίβουν και μοιράζονται τα ιμάτια του.

Στη διαπίστωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πιάσει πλέον οροφή στα ποσοστά του αφού όχι μόνο δεν μπόρεσε να «αρπάξει» από το ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί πλέον τη δεύτερη θέση αλλά χάνει και στα κόμματα αριστερά του, καταλήγουν στο Μαξίμου μετά και την χθεσινή κρυφή δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του olympia.gr, η ΝΔ αποσπά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους αναποφάσιστους από ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τους ψηφοφόρους του κέντρου που στρέφονται μαζικά υπέρ της.

Η διψήφια διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα είναι πλέον μη αναστρέψιμη με τη ΝΔ να έχει καλύτερες προοπτικές για διαφορά ακόμα και 20% καθώς έχει μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων και τους ΑΝΕΛ να μην υπάρχουν καν στη δημοσκόπηση καθώς αποτελούν λιμάνι αναχώρησης προς τη ΧΑ, πολλών δυσαρεστημένων ψηφοφόρων τους.»

ΤΙ ΛΕΤΕ; ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ dexiextrem; ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ:

Κρυφή δημοσκόπηση εξαφανίζει το ΠΑΣΟΚ 

Παραδόθηκε σε μεγάλο κόμμα της αντιπολίτευσης το Σάββατο και επιβεβαιώνει την συνεχιζόμενη πτώση του κινήματος Αλλαγής το οποίο εξαφανίζεται από τον εκλογικό χάρτη. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ το συνθλίβουν και μοιράζονται τα ιμάτια του.
Στη διαπίστωση ότι η ΝΔ έχει πιάσει πλέον οροφή στα ποσοστά της με ότι μπόρεσε να «αρπάξει» από το ΠΑΣΟΚ που οδηγείται πλέον εκτός Βουλής, καταλήγουν στον οδό Πειραιώς μετά και την χθεσινή κρυφή δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του olympia.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά μεγαλύτερο ποσοστό από τους αναποφάσιστους από ότι η ΝΔ αλλά και από τους ψηφοφόρους του κέντρου.

Η διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα είναι πλέον στα όρια του στατιστικού λάθους με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει καλύτερες προοπτικές καθώς έχει μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων και τους ΑΝΕΛ να βάζουν πλώρη για υψηλότερα ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές, καθώς αποτελούν λιμάνι πολλών δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της ΝΔ.

Ξαφνικά ο Ν. Βούτσης ετοιμάζει τα... θερινά τμήματα της Βουλής

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Και ξαφνικά ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης «καλοβλέπει» τη λειτουργία Θερινών Τμημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του liberal.gr, ο Νίκος Βούτση φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να «κλείσει» την Ολομέλεια και μάλιστα σε πλήρη συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου γεγονός που εγείρει ερωτήματα ως προς τη σκοπιμότητα και τους σχεδιασμούς που υπάρχουν για την κίνηση αυτή.

Αν και επισήμως αρμόδιοι παράγοντες της Βουλής ισχυρίζονται ότι το «κλείσιμο» και η ενεργοποίηση των θερινών τμημάτων, που θα γίνει για πρώτη φορά επί  κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οφείλεται στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στην ανακατασκευή της οροφής της Ολομέλειας καθώς και στο ότι η αίθουσα της Γερουσίας δεν χωράει 300 βουλευτές.

Εν τούτοις ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής από την αρχή της θητείας του δήλωνε ότι  «η Βουλή δεν είναι σχολείο για να κλείσει» και ως εκ τούτου συνεχίζοντας κανονικά οι εργασίες της πάντα με την επίκληση των θεμάτων, των νομοσχεδίων αλλά και των... μέτρων που εκκρεμούσαν.

Στο πλαίσιο αυτό αρκετοί βλέπουν με «καχυποψία» την επικείμενη απόφαση για τη  λειτουργία θερινών τμημάτων. Μάλιστα η «καχυποψία» αυτή εδράζεται στο γεγονός πως το προσεχές διάστημα και μέχρι την... ημερολογιακή έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο ενδέχεται να χρειαστεί να περάσουν κάποια μέτρα που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ενδοσυγκυβερνητική τριβή ίσως ακόμη και διαρροές. Ίσως ακόμη και κάποιες... ηρωικές εξόδους. Επίσης δεν είναι λίγοι στη Βουλή αυτοί που έχουν αρχίσει να θυμούνται άλλες εποχές που η Βουλή έκλεινε και δεν άνοιγε εκ νέου με την ίδια σύνθεση, ούτε καν με την ίδια κυβέρνηση

Τα σενάρια που συζητούνται είναι το αποτέλεσμα μιας πραγματικότητας: Ο πολιτικός της χρόνος της κυβέρνησης και κατ επέκταση της σημερινής πλειοψηφίας στη ΒΟυλή δείχνει να μειώνεται... επικίνδυνα. Με λίγα λόγια, δεν αποκλείεται ο Αλ. Τσίπρας να επιθυμεί να δώσει χώρο στους βουλευτές του να προετοιμαστούν για... εξορμήσει και παράλληλα να τους απεγκλωβίσει από το  (βαρύ) φορτίο δύσκολων αποφάσεων. Εξάλλου, η «καθαρή» έξοδος, δείχνει να μην είναι τόσο… καθαρή, ενώ απομένουν αρκετά προαπαιτούμενα για να ολοκληρωθούν.

Τι σημαίνει, όμως, θερινά τμήματα; Σύμφωνα με τα άρθρα 29 και 30 του Κανονισμού της Βουλής, τα  θερινά τμήματα απαρτίζονται από 100 βουλευτές και για τη λήψη απόφασης χρειάζεται η πλειοψηφία των παρόντων, «η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη από τα 2/5 του όλου αριθμού των μελών του». Δηλαδή ακόμα και με 40 βουλευτές μπορεί η κυβέρνηση να εγκρίνει νομοσχέδιο.

Επωφελής, ακόμα, θεωρείται η πρόβλεψη του Κανονισμού σύμφωνα με την οποία στα θερινά τμήματα παρέχεται η δυνατότητα αντικατάστασης βουλευτή σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος – κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει όταν συνεδριάζει η Ολομέλεια. Δηλαδή, αν κάποιος βουλευτής ή βουλευτές εκφράζουν διαφωνίες, τότε η κυβέρνηση έχει την δυνατότητα να τον αντικαταστήσει με κάποιον… πρόθυμο. Ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί ουκ ολίγες φορές αρκετές φορές στο παρελθόν, ώστε να αποφευχθούν οι αναταράξεις στις κοινοβουλευτικές ομάδες των κυβερνητικών κομμάτων. Και φυσικά έχουν καταγγελθεί από την τότε αντιπολίτευση με πρωτεργάτες τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση ακόμα δεν έχει ληφθεί, μολονότι ορισμένοι εκτιμούν πως το θέμα έχει κλειδώσει. Επίσης, δεν έχει αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία της έναρξης των θερινών τμημάτων. Να σημειωθεί, τέλος, ότι τα θερινά τμήματα δεν μπορεί να περάσουν νομοσχέδια που ρυθμίζουν θέματα ατομικών δικαιωμάτων, εκλογικού νόμου, ή και να ληφθούν αποφάσεις επί αιτημάτων για άρση ασυλίας βουλευτών.

https://www.liberal.gr/arthro/200603/politiki/2018/xafnika-o-n-boutsis-etoimazei-ta-therina-tmimata-tis-boulis.html

ΝΔ: Ο αγώνας για την προάσπιση της Δημοκρατίας είναι συνεχής

«Η επέτειος της 21ης Απριλίου θυμίζει σε όλους θλιβερές στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Εποχές πολιτικής ανωμαλίας, υπονόμευσης των θεσμών, εθνικού και κοινωνικού διχασμού. Η αποφυγή ανάλογων φαινομένων στις μέρες μας αποτελεί θεμελιώδη δημοκρατική υποχρέωση κάθε κόμματος και κάθε πολίτη», τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της για την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η επέτειος της 21ης Απριλίου θυμίζει σε όλους θλιβερές στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Εποχές πολιτικής ανωμαλίας, υπονόμευσης των θεσμών, εθνικού και κοινωνικού διχασμού. Η αποφυγή ανάλογων φαινομένων στις μέρες μας αποτελεί θεμελιώδη δημοκρατική υποχρέωση κάθε κόμματος και κάθε πολίτη.

Τιμούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα που αντιστάθηκαν στο καθεστώς των συνταγματαρχών και συμμετείχαν στον αντιδικτατορικό αγώνα. Αλλά και όλους όσοι έχτισαν μια σταθερή Δημοκρατία και συνέβαλαν στο να βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα σε όλους τους θεσμούς των δημοκρατικών Κρατών της ηπείρου μας.

Η Νέα Δημοκρατία και ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν οι πρωτεργάτες αυτού του επιτεύγματος. Ο αγώνας, όμως, για την προάσπιση και την εμβάθυνση της Δημοκρατίας είναι συνεχής. Τιμώντας τις αξίες και την πολιτική παρακαταθήκη της, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τον αγώνα εναντίον κάθε ολοκληρωτισμού και υπέρ της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας».

Νοσταλγία για ένα καθεστώς που θα του απαγόρευε να γράφει στο Facebook εξέφρασε χρήστης του Facebook

Υπέρ ενός καθεστώτος που αν υπήρχε σήμερα δεν θα τον άφηνε να γράφει στο Facebook τάχθηκε σήμερα ένας άνδρας στο Facebook.

Αγνοώντας την ειρωνεία της κίνησης του, ο 50χρονος χρήστης του Facebook άρχισε από τις πρώτες πρωινές ώρες να ανεβάζει φωτογραφίες της επταετίας γράφοντας «ΑΦΤΟΙ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ» στο προφίλ του στο κοινωνικό δίκτυο, στο οποίο δεν θα είχε πρόσβαση αν αυτοί ήταν ηγέτες και όχι οι πουλημένοι της μεταπολίτευσης.

Γράφοντας από χαλασμένο πληκτρολόγιο που πολύ πιθανό να είχαν κολλήσει τα κεφαλαία, ο 50χρονος λάτρης φλεγόμενων πουλιών συνέχισε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας να ανεβάζει εμβατήρια, βίντεο καθώς και οικονομικές αναλύσεις έγκυρων μπλογκς όπως το eimaixountikosmevoula.gr και exo-mikroskopiko-peos.blogspot.com, προσθέτοντας και την δική του τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη, γράφοντας “Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ” κάτω από κάθε ανάρτηση.

Τις αναρτήσεις έσπευσαν να επικροτήσουν επίσης με κεφαλαία πολλοί θυμωμένοι φίλοι του 50χρονου στο Facebook, η νοημοσύνη των οποίων όμως δεν επαρκούσε να αντιληφθούν το οξύμωρο της ελεύθερης έκφρασης σε δημόσια προσβάσιμο μέσο και της αλλεργίας που έχουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα για ελεύθερη έκφραση σε δημόσια προσβάσιμα μέσα ή, έστω, να γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη οξύμωρο.

http://tovatraxi.com/social/th-nostalgia-tou-gia-ena-kathestws-pou-tha-tou-apagoreve-na-grafei-sto-facebook-eksefrase-xrhsths-tou-facebook/

Ούτε οι μισοί δεν θα του μείνουν! Θα «κατέβουν» με άλλα κόμματα!

Πόσοι από τους σημερινούς, έξι συνολικά, βουλευτές του Ποταμιού θα κατέβουν με το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές;

Το θέτει υπό τη μορφή κουίζ εβδομαδιαία εφημερίδα εκτιμώντας ότι θα είναι κάτω από τους μισούς, χωρίς να δίνει κάποιο άλλο στοιχείο ή ονόματα.

Ν.Δ. για το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας του Φιλιππάκη: Είναι Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ

Επειδή η εφημερίδα «Δημοκρατία», όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας. Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΙΘΗΚΟΣ! Πρωθυπουργός ΠΓΔΜ: Αν δεν υπάρξει συμφωνία δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου

Τα προβλήματα στη διαπραγμάτευση με την Ελλάδα για την ονομασία παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ. Σε συνέντευξη του στο Γαλλικό πρακτορείο αν και επισημαίνει ότι ποτέ δεν υπήρχαν καλύτερες συνθήκες για να επιτευχθεί μια συνολική λύση, δηλώνει ευθέως ότι, «εάν αυτή η διαφορά δεν επιλυθεί, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου» και η χώρα του θα ακολουθήσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τον έναν ή άλλο τρόπο.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα του ποτέ δεν ήταν πιο κοντά σε μια επίλυση της διένεξής της με την Ελλάδα, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι μια αποτυχία δεν θα ήταν «το τέλος του κόσμου».

«Πιστεύω ότι ποτέ δεν είχαμε καλύτερες συνθήκες για να πετύχουμε μια συνολική λύση… η οποία θα διαρκέσει για πάντα», δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξη που έδωσε χθες βράδυ στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Αλλά «εάν αυτή η διαφορά δεν επιλυθεί, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου», «θα ακολουθήσουμε το ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα με τον έναν ή άλλο τρόπο», πρόσθεσε.

Ενώ επιβεβαίωσε ότι «ένα τεράστιο μέρος του προβλήματος» έχει ήδη επιλυθεί, ο Ζόραν Ζάεφ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις, εξηγώντας ότι «αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει εντελώς τη διαδικασία».

Η σύσταση για έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης στην ΕΕ είναι «μια ανοικτή πόρτα», δήλωσε ο Ζάεφ. «Είναι πολύ σημαντικό για την ΠΓΔΜ», δήλωσε. Η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων είναι επίσης μια υπόσχεση «σταθερότητας» στην ήπειρο, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ. Οι χώρες της περιοχής «ποτέ δεν συνεργάστηκαν τόσο πολύ μεταξύ τους», δήλωσε.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΣΑΚΑ! «Ναι» Αλαφούζου στην Pan Asia για πώληση του Παναθηναϊκού! -Διαβάστε την ανακοίνωσή του

Τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό και αρχή μίας νέας, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε πως αποδέχεται την πρόταση της Pan Asia!

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε πως αποδέχεται την πρόταση της Pan Asia για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ!

Ήδη, ο κ. Αλαφούζος έχει ενημερώσει το consortium για την αποδοχή της προσφοράς και τους καλεί άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal.

Κάτι που σημαίνει πως ο «Mr Skai» είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τα δρώμενα του συλλόγου ύστερα από έξι χρόνια, με το fund που εκπροσωπείται από τον Ταϊλανδό, Πάιρο Πιεμπονγκσάντ, να αναλαμβάνει την «αναγέννηση» του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας, η πρόταση της Pan Asia είναι: 13 εκατ. ευρώ για χρέη σε εφορία και δημόσιο, αλλά 7 εκατ. ευρώ για το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, άλλα τόσα για το δεσμευμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο και τέλος άλλα 20 εκατ. ευρώ για να... τρέξει η ομάδα από την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση του Αλαφούζου

Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της Pan Asia Investments για αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην Pan Asia Investments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»

Τραγωδία:Δύο νεκροί από πτώση μικρού αεροσκάφους κοντά στη Ναύπακτο

Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδος, με τραγικό αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους.

Ο πιλότος και ο επιβαίνων στο αεροσκάφος απεγκλωβίστηκαν λίγο μετά την πτώση. Ο ένας εκ των δύο βρέθηκε εκτός της ατράκτου του αεροσκάφους και καταπλακώθηκε, ενώ ο δεύτερος λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Από τις πρώτες εικόνες, φαίνεται ότι ο πιλότος προσπάθησε να προσγειώσει το αεροσκάφος, καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα.



Το μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε λίγο πριν 16.00.

Δείτε βίντεο λίγο μετά την πτώση:





Πηγή: nafpaktianews

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κόρινθο: Ασθενής έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου

Η αστυνομία διεξάγει  έρευνες, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Βουτιά θανάτου για έναν 57χρονο ασθενή στο Nοσοκομείο Κορίνθου που νοσηλευόταν στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου που έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

ΦΩΤΟ-Επίθεση Μαξίμου με «βαριές» κουβέντες: «Περιμέναμε κάτι πιο φρέσκο από τις εφημερίδες του διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών, κ. Μαρινάκη»

[Μυστήριο πιο απ' τα δύο πρωτοσέλιδα τους ενόχλησε περισσότερο και βγήκαν να μπινελικώσουν τον Βαγγέλα... Δείτε τα στο τέλος]

«Περιμέναμε κάτι πιο φρέσκο από τις εφημερίδες του διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών, κ. Μαρινάκη, μήπως και διασωθεί από τα εσωκομματικά του προβλήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης» απαντούν κυβερνητικές πηγές, αναφορικά με δημοσιεύματα του Σαββάτου.

«Όπως φαίνεται, η φαντασία τους εξαντλείται σε καταστροφολογία για την οικονομία, εξόφθαλμα στημένες δημοσκοπήσεις και το χιλιοπαιγμένο και άλλες τόσες φορές διαψευσμένο σενάριο περί δήθεν κόντρας Τσίπρα-Τσακαλώτου. Θα μπορούσαν και καλύτερα» σχολιάζουν δηκτικά.

«Πολύ φοβούμαστε ότι αν ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρει να λύσει τα εσωκομματικά του, δεν θα τον γλυτώσει κανένα πρωτοσέλιδο του κουμπάρου τους» καταλήγουν οι ίδιες πηγές.




Σε νοσοκομείο της Σύρου η Νόρα Βαλσάμη

Η Νόρα Βαλσάμη είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς όλων μας και θα περάσουν σίγουρα πολλά χρόνια ακόμη όπου θα παρακολουθούμε ξανά και ξανά τις επιτυχίες της.

Δυστυχώς όμως, η ίδια δε διανύει την καλύτερή της φάση, αφού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου και έχει εγκατασταθεί προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Σύμφωνα με το Spirto, είναι «Καθηλωμένη, απομονωμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει».

Ας δούμε τι δήλωσε όμως η ίδια η Νόρα: «Είμαι πολύ άρρωστη. Είμαι στο νοσοκομείο εδώ στη Σύρο. Θα μείνω μόνιμα στο νησί. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα σπιτάκι. Αποφασίσαμε να ζήσουμε εδώ από κάποιους φίλους που έχουμε. Είναι πιο ήσυχα, πιο καλά και πιο πολιτισμένα. Ελπίζω αυτή η αλλαγή να με βοηθήσει στην υγεία μου».

Ήταν ήδη γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους πως η ηθοποιός περνά δύσκολες στιγμές και η ανορθόδοξη τροπή στην υγεία της την οδήγησαν στο να αναζητήσει ένα πιο ήρεμο περιβάλλον διαμονής μακριά από την Αθήνα. Μάλιστα πέρα από θέματα υγείας, την καλλιτέχνη απασχολούν και διάφορα οικονομικά προβλήματα, με κίνδυνο απώλειας ακόμη και του ίδιου της του σπιτιού.

ΦΙΛΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ! Μητσοτάκης: Δέσμευση της ΝΔ είναι να στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα

[Το χρήμα Κυριάκο βγαίνει με την μεταποίηση, τη συσκευασία, την κατηγοριοποίηση και όλα αυτά που αποτελούν το δευτερογενή τομέα, ο οποίος είναι ανύπαρκτος στη χώρα. Μια χαρά κρασιά βγάζει ο πρωτογενής τομέας αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει δευτερογενής τομέας να τους δώσει προστιθέμενη αξία για να πωλούνται σε τιμές Ιταλίας και Γαλλίας και όχι Τουρκίας ξερωγω... 

Μια χαρά ροδάκινα και βερύκοκα  έχουμε αλλά αν δεν πουληθούν στα μανάβικα 1-2 € το κιλό, πάνε στη χωματερή... και εισάγουμε αποξηραμένα φρούτα απ' την Τουρκία και τη Σερβία και τα πουλάμε 20€ το κιλό...]

Περιοδεία στα Μέγαρα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας οστρακοειδών, τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Μεγάρων «Agrosyn», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, επιχείρηση εμπορίας αγροτικών και κηπευτικών προϊόντων αλλά και οινοποιείο της περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην πόλη των Μεγάρων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως μία σειρά από νέες επιχειρήσεις και ομάδες παραγωγών παλεύουν κόντρα στη γραφειοκρατία και στην υπερβολική φορολογική επιβάρυνση για να διαπρέψουν επιχειρηματικά. Όπως σημείωσε, δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας είναι να στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα ο οποίος και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα, με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που, δυστυχώς, όπως είπε, λιμνάζουν λόγω της ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης.

«Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας, θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, έτσι ώστε να μπορέσουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Ντάνος κάνει παρκούρ στη Σαντορίνη -Πηδά από στέγη σε στέγη [εικόνα]

Αν και τελευταία το έχει ρίξει, με μεγάλη επιτυχία, στην υποκριτική μέσα από το σήριαλ του Alpha «Τατουάζ», ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν κάθεται στιγμή ήσυχος.

Ο νικητής του περσινού Survivor γυμνάζεται διαρκώς για να είναι σε άψογη φόρμα και ακόμα μία φορά το αποδεικνύει μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο instagram.



Ο Ντάνος βρέθηκε στη Σαντορίνη και επιδόθηκε σε παρκουρ, κατηφορίζοντας την Οία όχι από τα γραφικά της δρομάκια, αλλά πηδώντας από στέγη σε στέγη.

ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ KΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ! Κώστας Γαβράς για τους ΛΑΘΡΟ: Δεν πρόκειται για εισβολείς, αλλά για θαρραλέους ανθρώπους

Ο Κώστας Γαβράς 51 χρόνια από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, μιλάει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, για τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο γνωστός σκηνοθέτης σημειώνει ότι «ήταν μία στρατιωτική δικτατορία υπερβολικά βίαιη, υπερβολικά ορατή». Παράλληλα αναφέρεται στη σημερινή εποχή μιλώντας για το «σήμερα και τη «δικτατορία των τραπεζών και του χρήματος. Τα τανκς είναι πλέον περιττά. Και πολύ πιο δύσκολο το να τα καταπολεμήσει κανείς».

Σχετικά με τις ροές προσφύγων που έρχονται στην Ελλάδα είπε πως «δεν πρόκειται για εισβολείς, αλλά για θαρραλέους ανθρώπους που, με ρίσκο την ίδια τους τη ζωή, διασχίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα θάλασσας και στεριάς για να εξασφαλίσουν ένα στοιχειώδες μέλλον. Και αυτή η τάση θα συνεχίσει να κλιμακώνεται».

Παράλληλα ο κ. Γαβράς αναφέρει ότι οι προτάσεις που είχε καταθέσει σε παλαιότερη κυβέρνηση για τον κινηματογράφο έπεσαν στο κενό. Για το σήμερα, πιστώνει στην τωρινή κυβέρνηση και τον υπουργό Νίκο Παππά ότι «κάνουν σημαντικές προσπάθειες για να προσελκύσουν ξένες παραγωγές».

Αναφορικά με την αξιοποίηση αρχαιολογικών χώρων από τον κινηματογράφο ο γνωστός σκηνοθέτης υπογραμμίζει ότι «η αρχαιολογική κληρονομιά ανήκει στην Ελλάδα, αλλά ανήκει επίσης στον κόσμο όλο. Νομίζω ότι επιβάλλεται μία ελεύθερη πρόσβαση όσον αφορά την προβολή τους με τον όρο ότι θα εγγυάται την ηθική τους υπόσταση και ότι θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγήν φθορών των μνημείων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Γαβράς την προηγούμενη Τετάρτη παρουσίασε το βιβλίο-αυτοβιογραφία του "Va où il est impossible d'aller" (Πήγαινε εκεί όπου είναι αδύνατον να πας) που θα κυκλοφορήσει στη Ελλάδα από τις εκδόσεις Gutenberg το φθινόπωρο του 2018», στο βιβλιοπωλείο Librairie Kléber στο Στρασβούργο.

Μαζί του ήταν η γυναίκα του και παραγωγός του, Michelle Ray-Gavras, καθώς στα απομνημονεύματά του αναφέρεται τόσο στην καλλιτεχνική του πορεία από τον ερχομό του στη Γαλλία και μετά, αλλά και στη προσωπική του ζωή και την σχέση του με την σύντροφό του εδώ και 50 χρόνια. Η συνέντευξή του μαζί του είναι, συνεπώς, και ένας σύντομος απολογισμός της παρουσίας του στην 'Εβδομη Τέχνη, ενώ μοιράζεται με το ΑΠΕ-ΜΠΕ την άποψή του για τη εξέλιξη της κινηματογραφικής παραγωγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο κράξιμο στον Αμανατίδη από πολίτες που τον περίμεναν να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο


1,5 ώρα έκανε η υπουργάρα και η συνοδεία του να μετακινηθεί από το ένα αεροπλάνο στο άλλο και λογικό να τους επιτεθεί ο κόσμος που περίμενε 2 ώρες μέσα στο αεροπλάνο. 7:45 μμ έφτασε ο Αμανατίδης με την πτήση που έφερε το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα και μπήκε στην πτήση για Θεσσαλονίκη στις 9:15... εν τω μεταξύ τα κορόϊδα περίμεναν μέσα στο αεροπλάνο από τις 7μμ

Aφιέρωμα του κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων στον Μαρινάκη και στις απαλλαγές και στις διώξεις


[Βέβαια τα παπαγαλάκια του και το δίκτυο ιστοσελίδων που έστησε, με πολλά λεφτά, διακινούν μόνο την είδηση που μπήκε επί πληρωμή (όλοι ξέρουμε πως μπαίνουν οι ειδήσεις) πριν 3 μέρες ενώ ξέχασαν να μας πουν τι έλεγε το κινέζικο πρακτορείο πριν κανα μήνα όταν ασκήθηκαν εναντίον του οι διώξεις για ναρκωτικά... Κουρτάκη αυτή την είδηση ξέχασες να την δημοσιεύσεις... να την κάνουν RT και οι συνδαιτυμόνες σου στη ΝΔ...]

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη, την ενασχόλησή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και –πλέον- το αγγλικό με την αγορά των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ κάνει μεγάλη αναφορά το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας XINHUA.

Μεγάλο μέρος του δημοσιεύματος αυτού κάνει αναφορά στην νέα απαλλακτική απόφαση του Αρείου Πάγου στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί για το Koriopolis.

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται η απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός να συνεχίσει να στηρίζει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαν σήμερα ο Καμμένος κατακεραύνωνε τη "χούντα" με πορτοκαλί μαλλί


Σαν σήμερα ο Καμμένος είχε βάψει το μαλλί πορτοκαλί και θα έδιωχνε τη χούντα που εφαρμόζει μνημόνια, θα τα έσκιζε και μετά θα διέγραφε το χρέος


Σοκάρει το βίντεο της δολοφονίας του πρώην Υπουργού στην Τουρκία (Video)

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Hurriyet δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας του πρώην Υπουργού Άμυνας της Τουρκίας Ερτσάν Βουραλχάν στις 18 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη.

Στο βίντεο που είναι από κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος στην καφετέρια που βρισκόταν το θύμα μαζί με τον δράστη, απεικονίζει την επίθεση στον πρώην υπουργό μετά τη λογομαχία που είχε με τον Γιουκσέλ Καράμπαμπα.

Ενώ βλέπουμε και τους δύο (δράστη και θύμα) να κάθονται να συνομιλούν, δράστης φαίνεται να επιτίθεται στον Βουραλχάν και να τον πιάνει από τον λαιμό, χτυπώντας τον με μαχαίρι, και στη συνέχεια να αφήνει το άψυχο σώμα του να πέσει στην καρέκλα. Έπειτα σηκώνει τα χέρια ψηλά, ενώ ήδη όσοι βρίσκονται δίπλα δείχνουν να έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί και στρέφονται προς το μέρος του.



Ο πρώην Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έπεσε νεκρός μετά από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Οζάλ (1987) Ερτσάν Βουραλχάν συναντήθηκε με τον Γιουκσέλ Καράμπαμπα, με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές, στην Κωνσταντινούπολη. Ακολούθησε μεταξύ τους καυγάς και ο Καράμπαμπα έβγαλε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε στον λαιμό.

Επιμένει ο Άδωνις στο λάθος ότι δεν πρέπει να βάζουμε σημαίες γιατι κάνουν φασαρία οι Τούρκοι



Φίλε οι Τούρκοι δεν άρχισαν φασαρία την περασμένη βδομάδα... εδώ και ένα χρόνο, ανά βδομάδα, μιλάνε για 100-150 δικά τους νησιά, μεταξύ αυτών και τη Γαύδο!! Τι σχέση έχουν οι τρεις μπούφοι με αυτό; Στη Γαύδο δηλ. δεν μπορούμε να βάλουμε ελληνική σημαία; ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ! Απολύτως τίποτε δεν έγινε με τη σημαία των τριών... ακόμα και οι Τούρκοι είπαν ένα ψέμα την επόμενη (ότι την κατέβασαν), για να παραμυθιάσουν τους Μογγόλους και δεν ξανασχολήθηκαν... και φυσικά δεν τόλμησαν να προσπαθήσουν να την κατεβάσουν... Αντίθετα εσείς μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑίους κάνετε περισσότερη φασαρία... την οποία ακούνε απέναντι και παίρνουν φόρα...

Με ηχηρό τρόπο ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αποδοκίμασε την ενέργεια των τριών νεαρών που τοποθέτησαν την ελληνική σημαία σε πέντε βραχονησίδες.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δίνει το δικαίωμα στην Τουρκία να κάνει φασαρία και λειτουργεί εναντίον της Ελλάδας.

«Φυσικά και μπορούμε να βάλουμε μια ελληνική σημαία σε κάθε βραχονησίδα ή βράχο στην ελληνική επικράτεια. Στα μάτια του μέσου πολίτη αυτό φαίνεται πολύ λογικό όμως στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής πρέπει όταν θα λαμβάνεις μία τέτοια απόφαση να την κάνεις συντεταγμένα και έχοντας σε γνώση σου ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Τώρα ξέρουμε ότι η Τουρκία ψάχνει ευκαιρία. Η ερώτηση είναι γιατί να πας τώρα να βάλεις τη σημαία σε μια βραχονησίδα και να μην την βάλεις του χρόνου που δεν θα ψάχνει ευκαιρία η Τουρκία; Τι είναι αυτό που σε πιέζει να το κάνεις τώρα ; Γιατί θες να δώσεις στην Τουρκία ένα πρόσχημα να κάνει φασαρία; Το συμφέρον της Ελλάδας είναι η ηρεμία και η σοβαρότητα, το συμφέρον της Τουρκίας είναι η φασαρία. Αν το κάνεις αυτό και δώσεις το δικαίωμα στην Τουρκία να κάνει φασαρία δουλεύεις υπέρ της Ελλάδος ή εναντίον της Ελλάδος;»

Μια κούρσα εξοπλισμών με την Τουρκία θα μας καταστρέψει

Όμως ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ανέφερε ότι αν οι έλληνες αξιολογούνται ως πρώτη προτεραιότητα να βάζουν τη σημαία σε κάθε βραχονησίδα τότε θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μια κούρσα εξοπλισμών με την Τουρκία γεγονος το οποίο θα μας καταστρέψει

«Αν υποτεθεί ότι πράγματι οι έλληνες αξιολογούν ως πρώτη προτεραιότητα να βάζουν τη σημαία σε κάθε βραχονησίδα που τους κάνει κέφι τότε θα πρέπει να κόψουμε τις δημόσιες δαπάνες το μισό, να πάρουμε F 35 , καινούργια υποβρύχια, καινούργια αεροπλάνα, ελικόπτερα, να γίνουμε πανίσχυροι. Το κάθε πράγμα έχει ένα κόστος, δεν υπάρχει τζάμπα στη ζωή. Εάν θέλει ο ελληνικός λαός να πει στην Τουρκία ότι δε σηκώνω κανένα τσαμπουκά τότε θα πρέπει να φτιάξουμε πανίσχυρες ένοπλες δυνάμεις, πέντε φορές ισχυρότερες από οτι σήμερα. Θα μπει δηλαδή η χώρα σε μια κούρσα εξοπλισμων με την Τουρκία. Είναι προς το συμφέρον μας αυτο ; Σας λέω όχι. Άρα μην παρασυρόμαστε σε μια συζήτηση που τελικά δε μας συμφέρει. Αν μπει η Ελλάδα σε μια κούρσα εξοπλισμών με την Τουρκία θα καταστραφούμε. Η Τουρκία είναι οικονομικά πανίσχυρη , είναι 75 εκατομμύρια και δεν είναι πτωχευμένη.»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι αυτή η πραγματικότητα τον ενοχλεί αλλα αν η χώρα θέλει να την αλλάξει τότε πρέπει να χαράξει μια εθνική στρατηγική προκειμένου σε 20 χρόνια από σήμερα να γίνει πανίσχυρη.

«Αν θέλουμε να πάψουμε να μας ενοχλεί αυτή η πραγματικότητα πρέπει να φτιάξουμε την οικονομία μας, να βγούμε στις αγορές, να μην έχουμε ανάγκη την τρόικα ,να δώσουμε κίνητρα στις οικογένειές να κάνουν παιδιά. Μα φτιάξουμε το δημογραφικό μας πρόβλημα που είναι το νούμερο ένα εθνικό μας πρόβλημα. Πρέπει να κάνουμε μια εθνική πολιτική που θα κάνει την Ελλάδα πανίσχυρη και πρωταγωνίστρια. Τότε δεν θα έχουμε ανάγκη καμιά βραχονησίδα και δεν θα φοβόμαστε κανένα τούρκο αλλά αυτό δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη.
Πρέπει να Χαραξουμε μία εθνική στρατηγική που σε 20 χρόνια από σήμερα θα μας κανει πανίσχυρους»

Θα εφαρμόσουμε το νόμο για τον επανυπολογισμό των συντάξεων

Για το θέμα της εφαρμογής του νόμου του ΣυΡιζΑ για τον επανυπολογισμό των συντάξεων και άρα την μείωση τους ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει τις συμφωνίες και θα εφαρμόσει τους νόμους που ψηφίστηκαν στην βουλή.

«Μην κοροϊδεύουμε πια τον κόσμο δεν βαρεθήκαμε να ακούμε τα παραμύθια του ΣυΡιζΑ; Ο ΣυΡιζΑ τα έχει ψηφίσει ,ο νόμος είναι ψηφισμένος θέτει πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα και πολύ αυστηρή εποπτεία. Τι λέει ο ΣυΡιζΑ ότι θα παραβιάσει το νόμο του ; Αν παραβιαστεί ο νόμος τότε τα επιτόκια της Ελλάδας θα διπλασιαστούν εντός 2 ωρών και η Ελλάδα θα θέλει νέο μνημόνιο από την αρχή. Χωρίς άλλη συμφωνία με τους δανειστές και χωρίς πρόβλεψη χρηματοδότησης δεν υπάρχει δυνατότητα να μην εφαρμοστεί ο νόμος. Το θέμα των συντάξεων το υπέγραψε ο κ.Τσίπρας και το ψήφισε. Αυτό ισχύει και για μας, εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι θα παραβιάσουμε τις συμφωνίες. Ούτε ως αστείο δεν το έχουμε πει. Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Ας μην ξανακάνουμε μια τέτοια συζήτηση. Εγώ δεν πρόκειται να κοροϊδέψω τον κόσμο όπως κάνει ο ΣυΡιζΑ».

Netflix: Οι 10 πιο τρομακτικές ταινίες που κανείς δεν αντέχει να δει μέχρι το τέλος

Οι ταινίες τρόμου είναι σαν το δίκοπο μαχαίρι – είτε οι άνθρωποι θα τις λατρέψουν είτε θα τις μισήσουν.

Αλλά ακόμη και οι λάτρεις των ταινιών τρόμου που σπεύδουν στον κινηματογράφο για να δουν την αγαπημένη τους ταινία τρόμου, μπορεί μερικές φορές να την βρουν πολύ τρομακτική για να την δουν από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η ιστοσελίδα Netflix, έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τις δέκα ταινίες τις οποίες οι θεατές δεν κατάφεραν να δουν μέχρι το τέλος.

Μιλώντας στο Forbes, ένας εκπρόσωπος της ιστοσελίδας αποκάλυψε πως δημιούργησαν τον κατάλογο των δέκα ταινιών τρόμου που οι θεατές παρακολούθησαν τουλάχιστον το 70% προτού τελικά εγκαταλείψουν τρέχοντας την κινηματογραφική αίθουσα.

Αυτό έδειξε ότι δεν εγκατέλειψαν το πλοίο νωρίτερα όχι γιατί δεν τους άρεσε η ταινία, αλλά γιατί φοβήθηκαν να την δουν όλη.


Στιγμιότυπο από την ταινία «The Conjuring»

Ουσιαστικά, ο ιστότοπος κατέληξε στο συμπέρασμα πως εάν οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν πραγματικά μια ταινία, θα την κλείσουν μέσα σε λίγα λεπτά από την έναρξή της, ενώ οι ταινίες που εμφανίζονται στη λίστα με τις πιο τρομακτικές, δείχνει ότι παρακολούθησαν ένα μεγάλο μέρος αυτών.

Η λίστα με τις 10 πιο τρομακτικές ταινίες μαζί με την βαθμολογία τους σε Rotten Tomatoes και IMDB.

Cabin Fever (2016, RT: 0%, IMDB: 3.7)
Carnage Park (2016 RT: 61%, IMDB: 4.9)
México Bárbaro (2014, RT: 60%, IMDB: 4.9)
Piranha (2010, RT: 74%, IMDB: 5.5)
Raw (2016, RT: 90%, IMDB: 7.0)
Teeth (2007, RT: 80%, IMDB: 5.4)
The Conjuring (2013, RT: 86%, IMDB: 7.5)
The Human Centipede 2: Full Sequence (2011, RT: 30%, IMDB. 3.9)
The Void (2016, RT: 75%, IMDB: 5.8)
Jeruzalem (2015, RT: 59%, IMDB: 4.7)

"Κόλαφος" η έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα κατεχόμενα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αναγνωρίζουν την λεγόμενη Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, όπως και καμιά άλλη χώρα πλην της Τουρκίας, αναφέρεται στην έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στην έκθεση, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΚΥΠΕ στην Νέα Υόρκη Απόστολο Ζουπανιώτη, κάτω από τον τίτλο «Κύπρος» υπάρχουν με βάση την πάγια τακτική δύο χωριστά κεφάλαια, ένα για την Κυπριακή Δημοκρατία και ένα για την περιοχή που διοικείται από Τουρκοκύπριους. Η Κυπριακή Δημοκρατία παρουσιάζεται ως συνταγματική και πολυκομματική δημοκρατία, ενώ σημειώνεται ότι οι πολιτικές αρχές διατηρούν τον αποτελεσματικό έλεγχο των δυνάμεων ασφαλείας.

Η έκθεση δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και την παρουσίασε ο εκτελών χρέη υπουργού Εξωτερικών Τζον Σάλιβαν, ο οποίος στην εισαγωγική του ομιλία αναφέρθηκε σε σειρά χωρών που παραβιάζουν συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, μεταξύ αυτών και η Τουρκία. «Στην Τουρκία, η κράτηση δεκάδων χιλιάδων ατόμων, μεταξύ αυτών δημοσιογράφων και ακαδημαϊκών, υπό ένα συνεχιζόμενο καθεστώς έκτακτης ανάγκης, έχει υπονομεύσει το κράτος δικαίου», είπε ο κ. Σάλιβαν.

Σε σχέση με το κεφάλαιο για την Κύπρο, στην κοινή εισαγωγή αναφέρει ότι από το 1974 το νότιο τμήμα της βρίσκεται υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το βόρειο τμήμα, διοικούμενο από Τουρκοκύπριους, αυτοανακηρύχθηκε το 1983 «Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου». «Οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν την ‘ΤΔΒΚ’, ούτε καμία άλλη χώρα (την αναγνωρίζει) πλην της Τουρκίας. Σημαντικός αριθμός τουρκικών στρατευμάτων παρέμειναν στο νησί. Μία ουδέτερη ζώνη, ή ‘πράσινη γραμμή’, φυλασσόμενη από την ΟΥΝΦΙΚΥΠ χωρίζει τις δύο πλευρές», γράφει.

Τα πλέον σημαντικά ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων συμπεριλαμβάνουν περιστατικά διαφθοράς, τα οποία, όπως επισημαίνεται, διερεύνησαν οι αρχές. Προστίθεται ακόμα ότι η κυβέρνηση έχει διώξει αξιωματούχους για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ότι δεν υπήρξαν αναφορές ατιμωρησίας κατά τη διάρκεια του έτους. Γίνεται επίσης αναφορά στη διερεύνηση περιστατικών κοινωνικής βίας σε βάρος μελών μειονοτικών εθνοτικών και εθνικών ομάδων. Για το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, στην έκθεση καταγράφεται η επιβολή δασμών στην ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Ελληνοκύπριους εγκλωβισμένους και τους Μαρωνίτες. Αναφέρονται παράλληλα ζητήματα διαφθοράς, ευνοιοκρατίας στην εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, καθώς και μεταφοράς προσώπων για εμπορική σεξουαλική εκμετάλλευση και καταναγκαστική εργασία. Επίσης, γίνεται αναφορά για ατιμωρησία σε πρακτικές διαφθοράς με εμπλοκή αξιωματούχων. Τέλος, υπάρχουν αναφορές για διακρίσεις εναντίον μελών της μικρής κουρδικής μειονότητας και περιστατικά φυλετικών διακρίσεων σε βάρος Αφρικανών φοιτητών.