Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει πάλι ο Άδωνις με τον Καμμένο που το 2014 ζητούσε να πέσει η κυβέρνηση που παρέδωσε τα ιερά και τα όσια της Μακεδονίας!Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης

Τα γραπτά μένουν, όπως είναι γνωστό, αλλά μένουν και οι δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, στη Βουλή, στους δρόμους κ.λπ.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2014, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει από τη Θεσσαλονίκη ότι «θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος και κανένας Τσίπρας να μην διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας».

Όπως θα δείτε, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ  έλεγε επίσης ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό».

Ζητούσε, δε, και εκλογές λέγοντας ότι «είναι σαφές ότι ο λαός απαιτεί εκλογές και δεν μπορεί να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας, για μια κυβέρνηση που έχει δώσει ανοιχτή εντολή στον κ. Νίμιτς τα Σκόπια να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία».

Δειτε το βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2014 που ανέβασε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας μάλιστα τα εξής

«Μόνον αν το δεις αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος του εξευτελισμού αυτού του ανθρώπου αλλά και της ελλείψεως Δημοκρατικής Νομιμοποιήσεως αυτής της Κυβερνήσεως για την Συμφωνία. Ο λαός δεν έδωσε αυτοδυναμία στον Τσίπρα διότι πίστεψε σε αυτά που έλεγε ο Καμμένος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου