23 Ιανουαρίου 2019

Ψηφοδέλτιο Ήττας το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ (ονόματα)

Οσοι από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ ή του Ποταμιού νομίζουν ότι δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ή ψηφίζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών θα εξασφαλίσουν μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ καλόν είναι να κρατούν μικρό καλάθι.

Και τούτο γιατί, όπως μου εξήγησε ένας από τους στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εντάξει στα ψηφοδέλτιά του αυτούς τους βουλευτές, αλλά θα τους βάλει να δοκιμαστούν με σταυρό.

Οσον αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο ορισμένοι προσδοκούν να ενταχθούν (όπως για παράδειγμα η Ελενα Κουντουρά ή οι Σπύρος Δανέλλης και Τέρενς Κουίκ), θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας μάλλον θα έχει να διαχειριστεί ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας-ήττας, συνεπώς σε εκλόγιμες θέσεις θα τοποθετήσει τους πιο δικούς του ανθρώπους (Νίκο Βούτση, Νίκο Παππά, Δ. Τζανακόπουλο, Εφη Αχτσιόγλου κ.ά.).

Οσον αφορά το ψηφοδέλτιο που επίσης επιθυμεί να ενταχθεί η Ελενα Κουντουρά, η Κουμουνδούρου δεν έχει καμία αντίρρηση, αφού οι πάντες εκεί θα δοκιμαστούν με σταυρό (και ο Δ. Παπαδημούλης δύσκολα χάνει).

Βηματοδότης