11 Ιανουαρίου 2019

Η δήλωση των αδελφών Αγγελόπουλων για τη δικαστική απόφαση

Εξόφθαλμα εσφαλμένη χαρακτηρίζουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε η αίτησή τους για κήρυξη σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Με ανακοίνωσή τους, οι δύο αδελφοί αναφέρουν ότι εναντίον της απόφασης θα ασκηθούν όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα, ενώ σημειώνουν ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε τον περασμένο μήνα αγωγή που είχε ασκηθεί στο όνομα του πατέρα τους εναντίον τους.

Δήλωση Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

«Αναφορικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση περί κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα μας και το αποτέλεσμα της οποίας δημοσιοποιήθηκε επιτηδείως, δηλώνουμε τα εξής:

Η δικαστική αυτή απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκηθούν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, είναι εξωφθάλμως εσφαλμένη. Δέχεται περιστατικά αντίθετα προς τα όσα επιβεβαιώνονται από τους θεράποντες ιατρούς του πατέρα μας, το σύνολο των συνεργατών του αλλά και που ευκρινώς και σαφώς αποτυπώνονται σε μαγνητοσκοπημένη εξέτασή του.

Επισημαίνουμε ότι από 21.12.2018 έχει εκδοθεί απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απέρριψε αγωγή που ασκήθηκε επ’ ονόματι του πατέρα μας εναντίον μας περί δήθεν αχαριστίας μας, η έκδοση της οποίας δολίως αποσιωπείται από όσους έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου. Καλό θα ήταν να την μελετήσουν προσεκτικά…»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», χθες, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, δημοσιεύθηκε η υπ’ αριθμ. 123/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απορρίπτει την από 19.03.2018 αίτηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, με την οποία ζητούσαν να τεθεί υπό δικαστική συμπαράσταση ο πατέρας τους και να διορισθεί ως συμπαραστάτης του ο κ. Γεώργιος Σκινδήλιας, διευθύνων σύμβουλος της Χαλυβουργικής.