Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

ΝΔ: «Ο αυτοεξευτελισμός Καμμένου-Τσίπρα είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης»-Πανηγυρίζει το Μαξίμου επειδή η Μέρκελ δεν παραδέχθηκε τη συναλλαγή.. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!Με μια σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ «σφάζει» τους κυβερνητικούς εταίρους, Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο, σχολιάζοντας καυστικά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΚΟ των ΑΝΕΛ και την αναβολή του ραντεβού των δύο ανδρών.

Η Πειραιώς μιλά για «αυτοεξευτελισμό» και αυταπείνωση» και δίνει τον... ορισμό των εννοιών από το λεξικό, τον οποίο αφιερώνει τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον υπουργό Αμυνας.

«Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της «για τις εξελίξεις στη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου» και προσθέτει: «Αφιερωμένο και στους δύο».

Μαξίμου: Ιδού τι είναι ο αυτοεξευτελισμός

Απαντώντας στην ΝΔ για τα περί αυτοεξευτελισμού, το μέγαρο Μαξίμου σχολίασε:

«Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη.

Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό.

Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο.

Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου