11 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ Ι ΓΕΡΟΝΤΟΚΑΨΟΥΡΕΣ! Η ερωμένη του «κάρφωσε» τον Μπέζος: Έστελνε σε φίλο της φωτογραφίες του... π@ους του!

Ορισμένα από τα «πιπεράτα» γραπτά μηνύματα που έστελνε ο ένας στον άλλο, φυσικά με τις αντίστοιχες φωτογραφίες, βρέθηκαν στα χέρια ενός φίλου της «καυτής» ερωμένης του Μπέζος και από εκεί στο «National Enquirer»

Η ερωμένη του Τζεφ Μπέζος, η «καυτή» 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, «διέρρευσε» την ανάρμοστη σχέση τους σε φίλο της, στέλνοντάς του φωτογραφία με τα γεννητικά όργανα του αγαπημένου της, «Δον Ζουάν» της Amazon. Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια πέταγε στα... σύννεφα για την σχέση τους κι ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί την ευτυχία που ένιωθε μ' έναν φίλο της. Τελικά, άθελά της, «αποκάλυψε» τον ερωτικό της δεσμό με τον CEO της Amazon.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο ιστότοπος «Page», η εξωσυζυγική περιπέτεια του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο είδε το φως της δημοσιότητας, αφού η ερωμένη του έκανε... «γύρα» τις φωτογραφίες με τα απόκρυφά του. Ορισμένα από τα «πιπεράτα» γραπτά μηνύματα που έστελνε ο ένας στον άλλο με τις αντίστοιχες φωτογραφίες βρέθηκαν στα... χέρια ενός φίλου της μελαχρινής ερωμένης του Μπέζος και από εκεί στο περιοδικό «The National Enquirer»...

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό αποκάλυψε μία σειρά από «ροζ» γραπτά μηνύματα του πιο εύπορου ανθρώπου στον πλανήτη με την πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων και πιλότο ελικοπτέρων, Σάντσεζ. Μάλιστα, υπάρχουν και ερωτικές «selfies» που αντάλλασσε το παράνομο ζευγάρι. Όπως αναφέρει το ίδιο περιοδικό, οι εικόνες είναι «πολύ ακατάλληλες, για να δημοσιευθούν».

«Θέλω να σε μυρίσω», «Θέλω να σε εισπνεύσω μέσα μου», «Σ' αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα», «Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά... Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σ' αγαπάω. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου». Αυτά είναι ορισμένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Μπέζος στη Σάντσεζ .

Ωστόσο, πηγές κοντά στην έρευνα λένε ότι, η Σάντσεζ έστειλε ορισμένες καυτές φωτογραφίες με τον εραστή της σε έναν φίλο της, για να του δείξει ότι διατηρεί δεσμό με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου. Κι εκείνος, με τη σειρά του, τις... προώθησε στο περιοδικό.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού με τον κωδικό "Project Alexa" είχαν αναλάβει τέσσερις δημοσιογράφοι, γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Daily Mail». "Μόνο τέσσερις συντάκτες γνώριζαν το Project Alexa" δήλωσε η πηγή αυτή. «Παρακολουθήσαμε κάθε κίνησή τους. Δεν είχαν ιδέα -κάτι που είναι κάπως ειρωνικό, δεδομένου ότι ο Μπέζος είχε μαζί του όλη την ιδιωτική ασφάλεια».

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με τη σύζυγό του, Μακένζι Μπέζος, έπειτα από 25 χρονιά γάμου, διέρρευσε ότι ο CEO της Amazon είχε σχέση με την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, τουλάχιστον οκτώ μήνες πριν τον χωρισμό.

Μίνα Αγγελίνη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ