11 Ιανουαρίου 2019

Τι δείχνουν τα στοιχεία του P@rnhub -Τι τσ@ντες βλέπουν οι Ελληνες

Την -υψηλή- 27η θέση, στην παγκόσμια κατάταξη των «πονηρών» χρηστών του διαδικτύου που αναζήτησαν ερωτικό περιεχόμενο στο P@rnhub, κατέλαβε η Ελλάδα το 2018.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, το 2018, το 27% -σχεδόν το ένα τρίτο δηλαδή- των επισκεπτών του Pornhub ήταν γυναίκες (ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι το 27%), ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα ήταν τα 11 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα.

Οσον αφορά στις προτιμήσεις των επισκεπτών, ο πρώτος -με διαφορά (!)- όρος που αναζήτησαν οι Ελληνες επισκέπτες του Pornhub, το 2018, ήταν το... “Greek”! Αμέσως μετά ήταν το... milf, το greek amateur (Ελληνας/-ίδα ερασιτέχνης), το greek pornstars (Ελληνας/-ίδα πόρνσταρ), ενώ ακολουθούν πιο «πιπεράτες» προτιμήσεις.



Τα συγκεντρωτικά στοιχεία για την Ελλάδα / Πηγή: PornHub

Μεταξύ άλλων, στοιχείων προκύπτει η προτίμηση των Ελληνων στις Τσέχες (και τους Τσέχους), με την αναζήτηση του όρου να είναι κατά 48% αυξημένη συγκριτικά με τον παγκόσμιο μέσο όρο. Εντύπωση προκαλεί και η αυξημένη κατά 53% (συγκριτικά με τον υπόλοιπο κόσμο) αναζήτηση της λέξης... Euro καθώς και η κατά 144% μεγαλύτερη αναζήτηση του όρου... πόδια (feet).

Η νούμερο ένα κατηγορία των Ελλήνων πάντως ήταν το “Lesbian” (Λεσβίες).

Τι άλλο συνέβη στον κόσμο του... Pornhub το 2018

Σύμφωνα με το Pornhub, τα «κλικς» στην ιστοσελίδα μειώθηκαν κατά 10% παγκοσμίως, την ημέρα του γάμου του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και κατά τη διάρκεια των μεγάλων αθλητικών γεγονότων (11% κατά το Μουντιάλ, 9% με 22% στον τελικό του Champions League κ.ό.κ.).

Αντίθετα, οι επισκέψεις... απογειώθηκαν, με αύξηση 21%, όταν στις 16 Οκτωβρίου του 2018 «έπεσε» για δυο ώρες η πλατφόρμα του YouTube.

Παγκοσμίως, μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η πορνοστάρ Stormy Daniels, λόγω της ανάμιξής της με τον Ντόναλντ Τραμπ, καταγράφοντας 30 εκατομμύρια αναζητήσεις! Υπενθυμίζεται ότι το 2017, νικήτρια του Pornhub ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, με 26 εκατομμύρια αναζητήσεις.



H κατάταξη αναζητήσεων για celebrities το 2018 / Πηγή: PornHub