Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΔ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! ΝΕΑ δημοσκόπηση ALCO για τη Θεσσαλονίκη: Πρώτος ο Ταχιάος και κοντά του δεύτερος ο ΟρφανόςΠροβάδισμα του Νίκου Ταχιάου, στην πρόθεση ψήφου για τον δήμο Θεσσαλονίκης, καταγράφει νέα δημοσκόπηση, ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της ιστοσελίδας newsit, ο υποψήφιος της ΝΔ συγκεντρώνει το 14%, ενώ στη δεύτερη θέση πλασάρεται ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Ορφανός, με 10,1%. Στην τρίτη θέση είναι η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, συγκεντρώνοντας το 9,5%, ενώ ακολουθεί ο  Παναγιώτης Ψωμιάδης (7,8%) και ο Σπύρος Βούγιας (7,7%), τον οποίο στηρίζει το ΚΙΝΑΛ. Υψηλό είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων, αφού το 30,5% απάντησε «δεν ξέρω» ή δεν απάντησε.

Στην ίδια έρευνα, περισσότερες θετικές γνώμες συγκεντρώνει ο «αντάρτης» υποψήφιος κ. Ορφανός, με 30%, ενώ ακολουθούν ο κ. Ταχιάος (26%), ο κ. Βούγιας (25%) και ο κ. Ψωμιάδης (25%), ενώ 16% συγκεντρώνει η κ. Νοτοπούλου.Πηγή: Δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη: Πρώτος ο Ταχιάος, τρίτη η Νοτοπούλου | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου