22 Μαρτίου 2019

Βίντεο που «καίει» τον Γιώργο Τσίπρα; (εικόνα)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κάνει ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης, μέσα από τη στήλη της εφημερίδας, ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έντονες είναι οι φήμες στην αγορά πως κυκλοφορεί αποκαλυπτικό βίντεο με ενδιαφέροντες διαλόγους στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο εξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος.

Πιο συγκεκριμένει, γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης:

«Το τελευταίο διάστημα έχει γιομίσει η πιάτσα με διάφορες φήμες, οι οποίες εμφανίζουν υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να πρωταγωνιστούν σε διάφορα βίντεο.

Με βάση αυτά που ακούγονται, σ' ένα απ' αυτά, το οποίο έχει «γυριστεί» κάπου στη Συρία, πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται να διαδραματίζει ο ξάδερφος του πρωθυπουργού, αρμόδιος για τις επενδύσεις, Γιώργος Τσίπρας.

Οι καλά γνωρίζοντες το περιεχόμενο του σχετικού οπτικοακουστικού υλικού υποστηρίζουν ότι σε έναν από τους διαλόγους που έχει με τοπικούς παράγονες, ο γιος του Ηρακλή (σ.σ.: της χούντας) Τσίπρα εμφανίζεται να ζητάει κάτι περίεργα. Δεν ξέρω τι ακριβώς, ωστόσο, επειδή πρόκειται για έξυπνο άνθρωπο με τεράστια εμεπιρία στις μπίζνες, είμαι σίγουρος ότι ακόμα και κάτι να ζητά θα είναι καλό για την Ελλάδα.

Άλλωστε, είναι παγκοίνως γνωστό ότι μετά το '15 η οικογένεια Τσίπρα έχει αφιερωθεί στις υπηρεσίες του Έθνους».