22 Απριλίου 2019

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Ταχιάος: Εργαζόμενοι της καθαριότητας μοιράζουν φυλλάδια με φωτογραφία υποψηφίου συμβούλου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε ότι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης διανέμουν door to door φυλλάδια της ανακύκλωσης, με την φωτογραφία υποψηφίου συμβούλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα»:

«Ελλείψεις στο προσωπικό της καθαριότητας αποφάσισε ότι υπάρχουν το δημοτικό συμβούλιο, προσλήψεις δια της πλαγίας δρομολόγησε, αλλά εδώ και μέρες, εργαζόμενοι σε αυτήν διανέμουν door to door φυλλάδια της (πρωτόγονης) ανακύκλωσης, με την φωτογραφία του (και υποψηφίου συμβούλου) εντεταλμένου.

Λογικά, οι πρώτοι που έπρεπε να διαμαρτύρονται γι' αυτήν την ασεβή αντιμετώπιση τους ως εκλογικού μηχανισμού, εκ μέρους των δήθεν ευεργετών τους, είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Ζούμε όμως σε σκληρούς καιρούς».



Παράλληλα μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ταχιάος κάλεσε τους Θεσσαλονικείς «να επιλέξουν έναν δήμαρχο ο οποίος να έχει την ισχύ να διοικήσει την πόλη» ενώ τόνισε ότι στόχος του είναι να ενώσει τους κατοίκους της πόλης.

Στόχος του, όπως είπε, είναι «να ενώσουμε τους Θεσσαλονικείς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά και να είμαστε καλοχαιρετάκηδες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δεχτούμε τις διαφωνίες, να είμαστε ανοιχτοί στις διαφορετικές απόψεις, να δώσουμε ένα κοσμοπολίτικο και ανοιχτό αέρα στη Θεσσαλονίκη».