15 Απριλίου 2019

Ν.Δ.: Η Παπακώστα προκαλεί την κοινή λογική

«Ενώ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπακώστα προκαλεί την κοινή λογική, δηλώνοντας ότι βλέπει τα Εξάρχεια ως τη… Μονμάρτη των Αθηνών, τα Εξάρχεια συνεχίζουν να δοκιμάζονται από αλλεπάλληλα επεισόδια βίας».

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

«-Για μια ακόμη φορά, οι γνωστοί-άγνωστοι με βροχή από μολότοφ και πέτρες έκαναν επαναστατική γυμναστική εναντίον των αστυνομικών, που εξακολουθούν να φυλάνε τις… συνοριακές γραμμές του κράτους των Εξαρχείων, χωρίς να εισέρχονται στο “έδαφός” του».

-Για μια ακόμη φορά, οι μπαχαλάκηδες -εγχώριοι αλλά και εισαγόμενοι, οπαδοί του αναρχοτουρισμού- κατέφυγαν στο πολύπαθο Πολυτεχνείο, χωρίς να μπορεί κανείς να τους καταδιώξει, αφού τους προστατεύει ο νόμος Γαβρόγλου.

-Για μια ακόμη φορά, οι κάτοικοι της ιστορικής αυτής συνοικίας αισθάνθηκν όμηροι ενός ακήρυχτου πολέμου, χωρίς την προστασία του κράτους, που είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια των πολιτών. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι μόλις πριν λίγες ημέρες προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν για την εγκατάλειψη της περιοχής τους και δέχθηκαν επιθέσεις από κουκουλοφόρους», αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

«Δυστυχώς, η φαινομενική αποκατάσταση της τάξης ύστερα από την επιχείρηση εκκένωσης των υπό κατάληψη κτιρίων διήρκεσε μόλις ένα πρωινό. Όλα επανήλθαν τάχιστα στη θλιβερή “κανονικότητα”, κάτι που επιβεβαιώνει ότι η παρούσα κυβέρνηση αδυνατεί απολύτως να αποκαταστήσει τη νομιμότητα στην πολύπαθη περιοχή των Εξαρχείων», προσθέτει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» στο Πυροσβεστικό Σώματα για τους θανάτους πυροσβεστών εν ώρα καθήκοντος, στο Πυροσβεστικό Σώμα και στην οικογένεια του αδικοχαμένου πυροσβέστη και προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Τσαλή, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος», ενώ ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφό του που νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα».

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο Πυροσβεστικό Σώμα και στην οικογένεια του αδικοχαμένου πυροσβέστη και προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Τσαλή, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Επίσης, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφό του που νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα», συμπλήρωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο Πυροσβεστικό Σώμα και στην οικογένεια του αδικοχαμένου πυροσβέστη και προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Τσαλή, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Επίσης, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφό του που νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα», κατέληξε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.