Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ! Η Ενωση Αθεων διοργανώνει και φέτος «Φανερό Δείπνο» -Τη Μ. ΠαρασκευήΠιστή στην «παράδοση» που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, η Ενωση Αθεων διοργανώνει και φέτος «Φανερό Δείπνο», τη Μ. Παρασκευή.

Με μήνυμα στο Facebook, η Ενωση Αθεων καλεί στον «Φανερό Δείπνο» κρεατοφάγους, χορτοφάγους αλλά και όσους βρίσκονται «ενδιάμεσα» και σημειώνει ότι μπορούν να παραγγείλουν ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Πάντως, πέρυσι το μενού είχε σουβλάκια και κοψίδια. Το ραντεβού φέτος έχει δοθεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και άλλες πόλεις στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση της Ενωσης Αθεων για τον «Φανερό Δείπνο»:

«Είναι καιρός ανοιξιάτικων διακοπών και σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλες/οι ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου