Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Μητσοτάκης: Θα κάνουμε καμπάνια για τη real Macedonia - ΒΙΝΤΕΟ«Αυθεντική Μακεδονία είναι η δική μας Μακεδονία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ALPHA. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι το κόμμα του θα ξεκινήσει μια καμπάνια για την «πραγματική Μακεδονία», αναφέροντας μάλιστα τον όρο «real Macedonia».

«Θα κάνουμε μια μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια για να υποστηρίξουμε τη Μακεδονία. Θα αγωνιστούμε να κατοχυρώσουμε τα ελληνικά προϊόντα, να κατοχυρώσουν τα σήματά τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα εγκαινιαστεί σε λίγους μήνες το νέο μουσείο της Βεργίνας. Θα ήθελα να είναι ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε όλο το κόσμο το μεγαλείο του μακεδονικού πολιτισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.
Νωρίτερα απέρριψε

«Θα ήθελα ο ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει γιατί αυτή η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή», είπε νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης ενώ ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες που δέχονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: "απορρίπτω οποιασδήποτε μορφής φυσική ή φραστική βία. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι οργισμένος".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου