Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Serial killer στην Κύπρο: Σάλος ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ με την δήλωση Ασκητή για τις «Φιλιππινέζες της υποταγής»Στην τοποθέτησή του για την υπόθεση του serial killer που συγκλονίζει την Κύπρο, ο γνωστός ψυχίατρος υποστήριξε πως ο λοχαγός επέλεγε γυναίκες  αυτής της φυλής που διαθέτουν εκ γενετής το χαρακτηριστικό της «υπηρεσίας»

Σάλο έχει προκαλέσει στη Κύπρο, τοποθέτηση του γνωστού ψυχίατρου Θάνου Ασκητή ο οποίος κλήθηκε από την ιστοσελίδα sigmalive να εξηγήσει γιατί ο serial killer της Κύπρου επέλεγε γυναίκες από τις Φιλιππίνες ως θύματα του.

Ο κ. Ασκητής υποστήριξε πως οι πλέιστες γυναίκες αυτής της φυλής (Φιλιππινέζες), έχουν κ γενετής, «το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας».

Η τοποθέτηση του κ. Ασκητή θεωρήθηκε από ψυχολόγους ως άκρως αντιεπιστημονική και ρατσιστική.

Επίσης, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις τους εκφράζονται ιδιαιτέρως αρνητικά για τον ψυχίατρο, χωρίς να λείπουν τα υβριστικά και ειρωνικά σχόλια του, κυρίως λόγω των τηλεοπτικών εμφανίσεων του με αντικείμενο το sex.

askitis

Τις προσέγγιζε για να φροντίσουν την γιαγιά του

Μία γυναίκα από τις Φιλιππίνες που γνώριζε το τρίτο θύμα του 35χρονου την 28χρονη Arian Palanas Lozano, περιέγραψε τη δράση του.

«Ξαφνιαστήκαμε που ένας τύπος ζητούσε να δουλέψουμε για τη γιαγιά του και να πληρώνει 20 ευρώ την ώρα, αφού ξέρουμε ότι πληρώνουν 5 ευρώ την ώρα ή και λιγότερα».

«Ηρθε μία φορά και φορούσε ρούχα του στρατού», πρόσθεσε η γυναίκα. «Δεν είναι δίκαιο. Δεν έχουν οικογένεια. Πρέπει να δώσουν σημασία», τονίζει συγκλονισμένη ενώ αναφερόμενη στην Arian Palanas Lozano, της οποίας το πτώμα βρέθηκε την Κυριακή και ο 35χρονος λοχαγός ομολόγησε τη δολοφονία της, η γυναίκα είπε: «Το μόνο που μου είπε είναι ότι θα πάει κάπου για ημιαπασχόληση» και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Προσπάθησα να της τηλεφωνήσω αρκετές φορές τις επόμενες μέρες, αλλά το τηλέφωνό της ήταν κλειστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου