22 Απριλίου 2019

Οικοδόμος σωσίας του Τραμπ γίνεται viral με τις μιμήσεις του [βίντεο]

Ο ανθρώπινος νους η αλήθεια είναι ότι βρίσκει πολλά προκειμένου να κερδίσει λίγη δημοσιότητα. Ωστόσο, ο Τόμας Μάντι, όπως είναι το όνομά του, δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, καθώς είναι «φτυστός» Ντόναλντ Τραμπ.

Έτσι, ο 58χρονος οικοδόμος όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και πλέον έχει μετατραπεί σε διασημότητα του διαδικτύου, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανεβάζει βιντεάκια στα οποία μιμείται τον Αμερικανό πρόεδρο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Μάντι ξεκίνησε να μιμείται τον Ντόναλντ Τραμπ από το 2015, όταν ο τελευταίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία.

«Έχω πολύ πιο αστεία βιντεάκια από αυτό. Κάποιος με πολλούς followers θα πρέπει να το κοινοποίησε στο Twitter και γι' αυτό πήρε φωτιά», είπε ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός και νυν οικοδόμος στη βρετανική εφημερίδα.

Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, η ομοιότητά του με τον Αμερικανό πρόεδρο και η ικανότητά του να τον μιμείται είναι περίεργη.

Από τη μία μεριά, ο 58χρονος βγάζει χρήματα με εμφανίσεις σε πάρτι και άλλες συγκεντρώσεις. Από την άλλη μεριά όμως, όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό, κανείς δεν το αφήνει σε ησυχία.

«Όταν πήγα στην Ιταλία με τη γυναίκα μου το 2017, δεκάδες τουρίστες, κυρίως από την Ασία, με τραβούσαν φωτογραφία. Ήταν πεπεισμένοι ότι έβλεπαν μπροστά τους τον Τραμπ», είπε.