Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

ΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ➤Δημοσκόπηση από τη γνωστή μαϊμού εταιρία των ΣΥΡΙΖΑίων... Παίζει να κερδίσει ο Αλέκσης την ΚυριακήΚλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις 1,2% και μεγάλη άνοδο του δικομματισμού καταγράφεται σε νέα δημοσκόπηση της Vox Pop Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας neaselida.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33,2% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 32%. Η Χρυσή Αυγή φαίνεται να είναι τρίτο κόμμα με 7%. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 5.5%, και το ΚΚΕ με 4,5%. Ακολουθεί η Ένωση Κεντρώων 1,5%, το ΠΟΤΑΜΙ 1,3% ενώ οι ΑΝΕΛ 0,6%.Το αποτέλεσμα της έρευνας δείχνει την αναγωγή (δηλαδή οι αναποφάσιστοι κατανέμονται) , που σημαίνει την εκτίμηση ψήφου

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, φαίνεται ότι η ΝΔ θα κινηθεί από 30,4% έως και το 36% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από το 29,2% έως το 34,8%.

Εκτίμηση ψήφου ευρωεκλογών για τα υπόλοιπα κόμματαΤην ίδια ώρα η κοινή γνώμη συνεχίζει να πιστεύει ότι νικητής των βουλευτικών εκλογών θα είναι η ΝΔ με 54% ενώ νίκη του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει το 31,4%.

Η έρευνα διεξήχθη από την Τρίτη έως την Πέμπτη (21-23/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου