Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Αδίστακτος κλέφτης αυτοκινήτων παρασύρει αστυνομικό για να γλιτώσει - ΒΙΝΤΕΟΣοκάρει η στιγμή που μία αστυνομικός παραλίγο να χάσει τη ζωή της όταν αδίστακτος ληστής αυτοκινήτου την παρασύρει και σχεδόν περνά από πάνω της προκειμένου να διαφύγει.

Ο 56χρονος Τζέιμς Τέρνερ παραλίγο να πατήσει την αστυνομικό Έιμι Μακόλεϊ, όταν εκείνη τον σταμάτησε για έλεγχο στο Ίπσουιτς. Η γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει τον κλέφτη ανοίγοντας την πόρτα του επιβάτη και εκείνος την παγίδευσε φέρνοντας την πίσω ρόδα του πάνω στο πόδι της.

Η αστυνομικός παρατήρησε ότι οι πινακίδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 56χρονος ανήκαν σε κλεμμένο όχημα και του έκανε νεύμα να σταματήσει. Ωστόσο, εκείνος μόνο που δεν τη συνέθλιψε κάτω από τις ρόδες του. Έκανε αναστροφή αφού συγκρούστηκε με το σιδερένιο κιγκλίδωμα καταστρέφοντας τον προφυλακτήρα του και διέφυγε οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου.

Παραδέχτηκε αρκετές κλοπές αυτοκινήτων και την επίθεση με σωματική βλάβη και φυλακίστηκε για δύο χρόνια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου