14 Μαΐου 2019

LOL ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Κωνσταντινέας (ΣΥΡΙΖΑ): Και ο Φιντέλ Κάστρο με τον Τσε Γκεβάρα ανέβαιναν σε κότερα! [εικόνα]

[Εντάξει παιδιά είναι γνωστή η λογική τους ότι θέλουν κομμουνισμό για να τρώνε τα λεφτά του "προλεταριάτου" όπως έκαναν Κάστρο και Τσε Γκεβάρα. Εξάλλου το έλεγαν πριν έρθουν στην εξουσία όταν τους ρωτούσες "μα εσύ έχεις λεφτά και μένεις σε βίλα με φιλιππινέζες, πως μπορεί να είσαι κομμουνιστής;" και απαντούσαν ανοησίες του στυλ "ναι αλλά τώρα ζούμε στον καπιταλισμό και δεν πειράζει". Αυτό πιστεύουν όλοι τους και όχι μόνο ο "Μάντσεστερ ΓιουνάιτεΡ" (όποιος δεν τον έχει ακούσει να το λέει, χάνει) Κωνσταντινέας]

Προσπάθεια να περιοριστεί η ζημία που προκλήθηκε από τις χλιδάτες διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο Παναγόπουλου, μετά την τραγωδία στο Μάτι, καταβάλλουν πολλά στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές.

Ενας εξ αυτών είναι και ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει όχι μόνο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ανέβηκε σε κότερο εφοπλιστή, μετά μια εθνική τραγωδία, αλλά ακολούθησε στο ίδιο κότερο και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυπληθή παρέα, την ίδια περίοδο.

Εγραψε ο κ. Κωνσταντινέας:



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κινούμενος στη γραμμή του πρωθυπουργού, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας ότι δεν είναι κακό να φιλοξενείται σε θαλαμηγό συνεργάτιδάς του, εννοώντας την σύμβουλό του σύζυγο του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, προβάλλει στην ανάρτησή του το επιχείρημα ότι υπάρχουν τα «κακά κότερα» και τα «αριστερά κότερα», όπως αυτό που δείχνει τους Φιντέλ Κάστρο και Τσε Γκεβάρα να ψαρεύουν.

Ηθελημένα αποσιωπά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι η ΝΔ δεν επέκρινε τον πρωθυπουργό γιατί έκανε διακοπές, τον Αύγουστο του 2018, αλλά γιατί παριστάνοντας τον τιμωρό των πλουσίων ανέβηκε στο κότερο εφοπλιστή και προσπάθησε να αποκρύψει την είδηση για να αποφύγει το πολιτικό κόστος.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/konstantineas-syriza-fintel-kastro-kai-tse-anebainan-se-kotera