29 Ιανουαρίου 2020

ΦΩΤΟ-Ο βουλευτής της ΝΔ που ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και ζητάει αφαίρεση ΜΟΝΟ 20 βαθμών για πολυιδιοκτησία

Σοκ και... δέος προκαλεί μια αναδρομή στο προφίλ του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Μελά που αντέδρασε στην πρόταση του κόμματος και ζήτησε αφαίρεση... έως 20 βαθμών για όποια ομάδα βρεθεί ένοχη για πολυιδιοκτησία.

Ο νεαρός βουλευτής στην Α Πειραιά με ένα σπάνια μελιστάλαχτο tweet απευθύνθηκε δημόσια στον Βαγγέλη Μαρινάκη τη μέρα των γενεθλίων του.



Θα πίστευε κανείς ότι ήταν ένα... μοναδικό ξέσπασμα, αλλά λίγο πιο κάτω βρίσκεις κι ένα ακόμα, αυτή τη φορά για την ονομαστική εορτή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανήμερα του Ευαγγελισμού. Ούτε για τους... στενούς συγγενείς του τέτοια δημόσια αγάπη την ημέρα των γενεθλίων τους ή της γιορτής τους!



Πιο κάτω συναντά κανείς κι άλλα tweets, όλα με άρθρα που φιλοξενούν... πρωτοφανείς αποθεώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλλον δυσανάλογες θα έλεγε κανείς για ένα δημόσιο πρόσωπο, που εκλέγεται στον Πειραιά και θέλει να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία, μακριά από επιχειρηματικά συμφέροντα.



Η αγάπη δεν κρύβεται ούτε τις ημέρες των εκλογών.



Ο Γιάννης Μελάς ψηφίστηκε από τους Έλληνες πολίτες για να εκπροσωπεί στη Βουλή τον λαό. Τώρα τι ακριβώς παριστάνει με αυτές τις αναρτήσεις, μπορεί να το κρίνει ο οποιοσδήποτε...