22 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ😂😂Τα «γυρίζει» ο Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ😝😝Παππάς: Μιλούσα για τα λεφτά Σαμαρά - Παπασταύρου λέει τώρα, ενώ πριν φώναζε για ηχητικό μοντάζ

Αναφέρεται σε μια υπόθεση που έχει ερευνηθεί και αρχειοθετηθεί

Με ενέργειες που φανερώνουν πανικό επιχειρεί να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Νίκος Παππάς στο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε στην προανακριτική της Βουλής ο κ. Σάμπυ Μιωνής.

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και ο πρώην υπουργός Επικρατείας έσπευσαν να ανασύρουν υπόθεση του 2015 που ήδη έχει ερευνηθεί και έχει αρχειοθετηθεί καθώς δεν επαληθεύτηκαν οι σχετικές καταγγελίες προκειμένου να υποστηρίξουν ότι ο κ. Σταύρος Παπασταύρου λειτούργησε ως μεσάζοντας προκειμένου να οδηγηθεί ποσό 2,6 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΝΔ.

Ο κ. Παππάς σε νεότερη δήλωσή του υποστήριξε δε ότι στην συνομιλία με τον κ. Μιωνή, δεν κατήγγειλε παραθεσμικές πράξεις του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αλλά τις παράνομες δραστηριότητες του συνομιλητή του.

Πιο αναλυτικά, κατά την σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής εμφάνισαν έγγραφο και υποστήριξαν πως “Την ώρα που ακούμε για μίζα 2,6 εκατ σε πρώην πρωθυπουργό της ΝΔ μέσω στενού του συνεργάτη ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του Μιωνη, η ΝΔ επιχειρεί φθηνό αντιπερισπασμό με παράνομα κατατεθείσα ηχογραφημένη συνομιλία. Η γνησιότητα της οποίας δεν ελέγχθηκε καν από καμία δημόσια Αρχή. Όσοι αντιπερισπασμοί και αν επιχειρηθούν παραμένει επίμονο το ερώτημα στο οποίο καλείται να δώσει απαντήσεις η ΝΔ . Για ποιο λόγο αναμειγνύεται το όνομα Σαμαρα σε εγγραφο της δικογραφίας”.

Να σημειωθεί ότι το επίμαχο έγγραφο αφορά κατάθεση – καταγγελία που έγινε στο ΣΔΟΕ τον Οκτώβριο του 2015.

Το πρόσωπο που έκανε την καταγγελία εκλήθη απο τον οικονομικό εισαγγελέα και μεταξύ άλλων κατέθεσε ότι είναι στέλεχος ελβετικής εταιρείας που αναλαμβάνει για ιδιώτες έρευνες για οικονομικές υποθέσεις, ξέπλυμα χρήματος κ.α. Υποστήριξε δε ότι ο επικεφαλής της εταιρείας υπήρξε στέλεχος της MI5. Στην ίδια κατάθεση ενέπλεξε τον κ. Παπασταύρου σε υπόθεση διακίνησης διαμαντιών ενώ παρουσίασε και διάγραμμα της εταιρείας σύμφωνα με το οποίο εντόπισαν ότι ποσό 2,6 εκατ. ευρω χρησιμοποιήθηκε μέσω του κ. Παπασταύρου για την στήριξη της προεκλογικής καμπάνιας του κ. Σαμαρά.

Απο την πλευρά της ΝΔ, επισημαίνεται πως “Σε όλες αυτές τις παραδικαστικές μεθοδεύσεις ακούσαμε κι αυτό σήμερα:

ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί την ... κα. Τουλουπάκη για δήθεν συγκάλυψη υπέρ του ... κ. Σαμαρά!
Για μια αρχειοθετημένη υπόθεση που διερευνήθηκε από 4 δικαστικούς από το 2015 έως το 2019! Την ώρα που το παρακράτος, με τις αποκρουστικές μεθόδους του, αποκαλύπτεται με συγκλονιστικά έγγραφα και ντοκουμέντα, εμφανίζουν μια ακόμη ακατανόητη αστειότητα που ειπώθηκε προ πέντε ετών. Είναι τέτοια η απελπισία τους που εμφανίζουν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ως δήθεν "νέο στοιχείο". Οι γελοίοι σκευωροί έφθασαν από τα "νομίζω, άκουσα, εκτιμώ, εικάζω, έχω ακούσει" των κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων της Νοβάρτις, στο σημερινό κατάντημα να επικαλούνται - έναν ακόμα εθελοντικώς προσερχόμενο - δήθεν μαρτυρά, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι "πιστεύεται πως" ("it is believed") ο κ. Παπασταύρου ΘΑ χρηματοδοτούσε την προεκλογική εκστρατεία του τότε κυβερνώντος κόμματος (Ιανουάριο 2015). Και θα το έκανε αυτό επειδή ήταν συνεργάτης του κ. Σαμαρά, όταν θα έκανε μια δουλειά σε ορυχείο στα ... Σκόπια"!
Όλα αυτά περιέχονται σε δικογραφία που αρχειοθετήθηκε!
Πραγματικό παραλήρημα, με την ίδια μέθοδο και ίδιους πρωταγωνιστές, σε όλες τις υποθέσεις που έστησαν. επιστημονικής φαντασίας ως δήθεν στοιχείο.
Σήμερα το ερώτημα αφορά τον κ. Τσίπρα. Αποδέχεται την ρήση Παππά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μαγαζί στο οποίο βάζει την ατζέντα ο Παπαγγελόπουλος”.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του κ. Παππά έχει ως εξής:

Την ώρα που αποδεικνύεται ότι ο κ. Παπασταύρου στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά έλαβε 2,6 εκατ ευρώ για την χρηματοδότηση της προεκογικής εκστρατείας της ΝΔ. Την ώρα που αποδεικνύεται ότι ο σύζυγός της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς κας Ράικου ζημίωσε το Δημόσιο κατά 1,7 εκατ ευρώ μόνο για το έτος 2018, ο Σάμπυ Μιωνής με αντάλλαγμα μάλλον την ΛΑΡΚΟ παίζει το άθλιο παιχνίδι της ΝΔ και του ίδιου του κ. Σαμαρά. Προσκομίζει την επιλεκτική απομαγνητοφώνηση μιας παράνομης καταγραφής ιδιωτικής μας συνομιλίας επιχειρώντας την βίαιη διαστρέβλωση των λεγομένων μου

Με μεθόδους κοπτοραπτικής δηλαδή με αποσιωπητικά – γιατί άραγε - στα επίμαχα σημεία και με δήθεν ακατάληπτες λέξεις επίσης στα επίμαχα σημεία παραποιεί το νόημα του διαλόγου. Οι αναφορές σε ατζέντα πληροφορίες για κάποιους που κάνουν δουλειές προφανώς και δεν αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αφορούν τον κ. Σαμαρά και την παρέα του . Τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπαστραύριου που με διάφοερα κόλπα έβγαζαν λεφτά απο τότε. Οι μαφιόζικες μέθοδοι θα αποκαλυφθούν και η αλήθεια θα λάμψει. Ηρθε η ώρα ο κ. Σαμαράς η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας, να εμφανιστεί στην επιτροπή εαν στο9ιχειωδώς έχει τα κότσια. Και μέσω δημοσίου βήματος επίσης να εξηγήσει τι έγινε με τα 2,6 εκατ ευρώ; Τι ζητούσε επίμονα απο τον κ. Παπαγγελόπουλο κα τον κάλεσε σπίτι του; Γιατί τρέμει σαν το ψάρι την κατα αντιπαράσταση εξέταση με τον κ. Παπαγγελόπουλο. Γιατί πίεζε τον κ. Φιλιππάκη να μην γράφει για Μιωνή Παπασταύρου και τι εννοούσε λέγοντας ότι αυτά τα παιδιά έχουν βοηθήσει την ΝΔ. Γιατί το 2013 μεσολάβησε για να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ Μιωνή και Φιλιππακη;

Αλλά ήρθε και η ώρα να μιλήσει και ο κ. Παπασταύρου και να μας πει ποιανού χρήματα διαχειρίστηκε και σε ποιές τσέπες κατέληξαν τα 2,6 εκατ ευρώ. Η ΝΔ κάθε φορά που πιάνετε με την γίδα στην πλάτη καταφεύγει σε μαφιόζικες μεθόδους. Αλλά πρέπει να ξέρουν ότι όταν φονάζει ο κλέφτης δεν φοβάται ο νοικοκύρης.