30 Σεπτεμβρίου 2020

📺Μποράτ τρολάρει Τραμπ με fake λογαριασμό της κυβέρνησης του Καζακστάν (vid)

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν, αποφάσισε να προωθήσει το σίκουελ της ταινίας “Μποράτ” με ένα βίντεο στο οποίο αποθεώνει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι το Μποράτ 2 είναι γεγονός και θα προβληθεί τον προσεχή Νοέμβριο μέσω Prime Video, της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming της Amazon, εμφανίστηκε στο Twitter ένας ψεύτικος λογαριασμός που υποτίθεται ότι ανήκει στην κυβέρνηση του Καζακστάν.

Σε αυτό τον λογαριασμό “ανέβηκε” το βίντεο με την φωνή του Μπάρον Κοέν ως Μποράτ, όπως αναφέρει ο independent.

Το βίντεο, που δημοσιεύθηκε λίγο πριν την έναρξη του ντιμπέιτ μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, περιείχε ωστόσο προειδοποίηση προς το κοινό η οποία ανέφερε: “Αυτή η διαφήμιση μπορεί να περιέχει ψευδή στοιχεία”.

Περιγράφοντας τον Τραμπ ως τον “ισχυρότερο αρχηγό στην ιστορία”, ο Μπάρον Κοέν αναφέρει ότι δεν μπορεί να είναι ρατσιστής επειδή “οι μαύροι τον αγαπούν τόσο πολύ, που γονατίζουν μπροστά του”.

“Ο Τραμπ δεν έπαθε ποτέ εγκεφαλικό. Αυτός (είναι) προστάτης των γυναικών. Ήρωας πολέμου”, αναφέρει το σαρκαστικό βίντεο. 

“Η ανάσα του Μπάιντεν μυρίζει τόσο, που αναγκάστηκε να φορέσει μάσκα. Εξαιτίας του Τραμπ, 350 εκατ. Αμερικανοί είναι ακόμα ζωντανοί. Ψηφίστε τον αρχηγό Τραμπ, αλλιώς θα συντριβείτε”.


Η λεζάντα που συνοδεύει το σατιρικό βίντεο αναφέρει:

“Συγχαρητήρια σε έναν εξαίρετο φίλο του λαού του Καζακστάν τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του στο σημερινό ντιμπέιτ. Ένα εντυπωσιακό και φοβερό αποτέλεσμα για έναν ισχυρό ηγέτη που πάντα βάζει πρώτα την Αμερική και το Καζακστάν”.

Ο Βρετανός κωμικός Μπάρον Κόεν είναι γνωστός επικριτής του Τραμπ και έχει σατιρίσει αρκετούς υποστηρικτές και πολιτικούς συμμάχους του μέσα από την εκπομπή του Who Is America?.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας Borat, έγιναν υπό πλήρη μυστικότητα εν μέσω πανδημίας. Ο γνωστός ήρωας της ταινίας έχει συναντήσεις με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι ενώ συμμετέχει και σε ακροδεξιά συγκέντρωση την πόλη Ολύμπια της Ουάσιγκτον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τίτλος της νέας ταινίας είναι “Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan”, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: Το δώρο μιας πορνογραφικής μαϊμούς στον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς για να επωφεληθεί από την πρόσφατη συρρίκνωση του Έθνους του Καζακστάν.

Πηγή: skai.gr