27 Ιανουαρίου 2022

Ενοχλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη δημοσκόπηση της Abacus... ότα όμως τα ίδια στελέχη της εταιρίας, σαν Prorata, έκανα δημοσκοπήσεις για την Κουμουνδούρου και την ΑΥΓΗ ήταν όλα καλά


Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης ανήκε στο δυναμικό της Prorata, της εταιρείας που κάνει γκάλοπ για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ

Για την ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Abacus, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως σημειώνει η στήλη, η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία, με το big mouth να επισημαίνει ότι η Abacus είναι παλιά εταιρεία, μέλος μάλιστα του ΣΕΔΕΑ, με την επικεφαλής της εταιρείας, την κ. Καράμπελα, να έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΔΕΑ. Παράλληλα, η στήλη τονίζει πως τόσο η κ. Καράμπελα όσο και ο παρουσιαστής της δημοσκόπησης κ. Κωνσταντινίδης δεν έκρυβαν μέχρι πρόσφατα τη συμπάθειά τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο τελευταίος ανήκε στο δυναμικό της Prorata, της εταιρείας που κάνει γκάλοπ για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι γράφει το big mouth

Πολύ ενοχλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη χτεσινή δημοσκόπηση της εταιρείας Abacus για λογαριασμό του Alpha. Μάλιστα έκανε λόγο για πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία. Βεβαίως δεν είναι έτσι, καθώς η Abacus είναι παλιά εταιρεία, μέλος μάλιστα του ΣΕΔΕΑ, με την επικεφαλής της εταιρείας, την κ. Καράμπελα, να έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΔΕΑ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ασχοληθεί μέχρι τώρα με πολιτικές δημοσκοπήσεις. Είναι επίσης γνωστό στην πιάτσα ότι τόσο η κ. Καράμπελα όσο και ο παρουσιαστής της δημοσκόπησης κ. Κωνσταντινίδης (στην φώτο παρακάτω ο παρουσιαστής της χθεσινής δημοσκόπησης) δεν έκρυβαν μέχρι πρόσφατα τη συμπάθειά τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο τελευταίος ανήκε στο δυναμικό της Prorata, της εταιρείας που κάνει γκάλοπ για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, πώς έγιναν τα γυρίσματα, είναι θέμα για το οποίο θα σας ενημερώσουμε προσεχώς.