26 Ιανουαρίου 2022

📺ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;😜😜Κακοκαιρία «Ελπίς» - Χιόνια στην Αθήνα: Ο δήμαρχος Γαλατσίου ρίχνει αλάτι στους παγωμένους δρόμους - Δείτε βίντεο


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δήμαρχος αναλαμβάνει να δώσει λύσεις αφήνοντας τον δημαρχιακό του θώκο προκειμένου οι δημότες του να νιώθουν ασφαλείς

Την ώρα που οι περισσότεροι δρόμοι των δήμων στα βόρεια κυρίως προάστια παραμένουν απροσπέλαστοι από το χιόνι, ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, βγήκε στους δρόμους της πόλης του και έριχνε αλάτι με συνεργείο του Δήμου στο παγωμένο οδόστρωμα.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανέβηκε στο Τwitter, ο κ. Μαρκόπουλος έχει πάρει το φτυάρι και από την καρότσα του φορτηγού που μεταφέρει αλάτι το ρίχνει πάνω στον πάγο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δήμαρχος αναλαμβάνει να δώσει λύσεις αφήνοντας τον δημαρχιακό του θώκο προκειμένου οι δημότες του να νιώθουν ασφαλείς.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ο χαρακτηρισμός που του έχουν αποδώσει «ο δήμαρχος με το μηχανάκι» καθώς κινείται καθημερινά και φθάνει ο ίδιος όπου υπάρχει πρόβλημα για να δώσει λύση.


Βασίλης Γούλας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ