26 Ιανουαρίου 2022

📺ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΑΝ🤷‍♂️🤷‍♂️Αδιανόητο βίντεο: Έσερναν φέρετρο με νεκρό πάνω στο χιόνι στου Ζωγράφου


Οι τρεις υπάλληλοι του γραφείου κηδειών «πάλευαν» μια ολόκληρη ώρα για να καταφέρουν να μεταφέρουν το φέρετροστη νεκροφόρα

Σοκαριστικές εικόνες καταγράφηκαν στου Ζωγράφου όπου υπάλληλοι γραφείου κηδειών ειδοποιήθηκαν να παραλάβουν τη σορό ενός άνδρα απο διαμέρισμα πολυκατοικίας, ωστόσο κατά τη μεταφορά του μέσα στο φέρετρο, έχασαν την ισορροπία τους πάνω στον πάγο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο protothema.gr, οι τρεις υπάλληλοι του γραφείου κηδειών «πάλευαν» μια ολόκληρη ώρα για να καταφέρουν να μεταφέρουν το φέρετρο μεσα σε όχημα του γραφείου κηδειών, το οποίο ηταν σταθμευμένο επι της οδου Κουσίδη.

Οι υπάλληλοι οπως θα δειτε στο βίντεο, επιχείρησαν να ανέβουν την ανηφόρα στην οδο Πλαστήρα όμως η ολισθιρότητα του δρόμου λόγω του πάγου τους αναγκασε να χάσουν την ισσοροπία τους πολλές φορές και το φέρετρο να τους φεύγει κυριολεκτικά από τα χέρια.

Έπειτα από πολλές προσπάθειες και χρησιμοποιώντας μία κουβέρτα έτσι ώστε το φέρετρο να μην ακουμπά στο χιόνι, κατάφεραν τελικά να το σηκώσουν και να το τοποθετήσουν στη νεκροφόρα.

Δείτε τα βίντεο:



Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook από την ομάδα «Μένουμε Ζωγράφου», προκαλώντας οργή από πολλούς πολίτες. Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι έντονες και πολλοί πολίτες κάνουν λόγο για εικόνες ντροπής, ειδικά σε μια τόσο κεντρική περιοχή.