Σελίδες

10 Ιουνίου 2024

Ηράκλειο: Τρεις αστυνομικοί στο νοσοκομείο έπειτα από συμπλοκή – Δύο συλλήψεις για την επίθεση σε βάρος τους


Ένα σοβαρό επεισόδιο, στο οποίο δέχθηκαν επίθεση αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, σημειώθηκε την Κυριακή (09/06), σε χωριό στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να διαχειριστούν μία ενδοοικογενειακή διαφορά, η οποία ωστόσο πήρε άλλη τροπή. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν τρεις δράστες επιτέθηκαν σε έναν 40χρονο, ο οποίος φαίνεται να παρακολουθούσε την πρώην σύντροφο του και είχε μεταβεί στο χωριό της με το όχημα του.

Οι δράστες, ηλικίας 37 και 31 ετών, προκάλεσαν και ζημιές στο όχημα του 40χρονου, ο οποίος για να σωθεί έφυγε πεζός από το σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής καθώς και άνδρες της ΟΠΚΕ. Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες επιτέθηκαν και σε εκείνους τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών οι οποίοι και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες του cretalive.gr, αναφέρουν ότι ένας από τους άνδρες της ΟΠΚΕ φέρει κάταγμα στη μύτη μετά από γροθιά που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Οι δύο από τους τρεις δράστες συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ο τρίτος.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον 40χρονο καθώς σε βάρος του κατέθεσε μήνυση η 31χρονη πρώην σύντροφος του για την παρακολούθηση.