Σελίδες

14 Ιουνίου 2024

Προσγειώθηκε ξανά στο Ελληνικό Boeing 727 της Ολυμπιακής - Τι λέει ο επιχειρηματίας που πήρε την πρωτοβουλία


Στο Ελληνικό προσγειώθηκε ξανά το ιστορικό Boeing 727 της Ολυμπιακής, με πρωτοβουλία Κύπριου επιχειρηματία.

Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης είναι επιχειρηματίας από την Κύπρο, ενώ σε ό,τι αφορά το Boeing είναι ένα από τα πρώτα 727 ιπτάμενα μέσα, που αγόρασε ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης για την Ολυμπιακή Εταιρεία.

Ο επιχειρηματίας από την Κύπρο έχει αγοράσει μερικά αεροπλάνα, με τα τρία εξ' αυτών να τα παραχωρεί στον δήμο Ελληνικού, ενώ ψάχνει πού να τοποθετήσει το ένα που περισσεύει.

«Έχω ένα πάθος στη ζωή μου», λέει ο επιχειρηματίας

«Το τρίτο είναι σε μία μάντρα, το Boeing 737, το 200, που ακόμα ψάχνω για το πού θα είναι το τελευταίο του ταξίδι. Έχω ένα πάθος στη ζωή μου, που είναι και η δουλειά μου, που δεν είναι άλλα από τα μεγάλα αεροπλάνα» δήλωσε στο Mega ο επιχειρηματίας.

«Εγώ από έξι χρονών, αντί για αυτοκινητάκια, έπαιζα με αεροπλανάκια. Εγώ έζησα 38 χρόνια στο Λονδίνο, κατέβηκα πριν από δύο χρόνια να ζήσω στην Ελλάδα με την οικογένειά μου, ενώ έβλεπα αυτά τα αεροπλάνα για τα οποία μου είπαν πως τα προόριζαν για ανακύκλωση» συνέχισε ο κ. Χριστοδουλίδης.

«Έλεγα πως δεν το πίστευα. Δεν το πίστευα γιατί πρόκειται περί μίας βιομηχανικής κληρονομιάς της Ελλάδας, είναι μία ιστορία που ονομάζεται Ελληνικό, Ολυμπιακή, Ωνάσης, αν και να σας πω την αλήθεια υπήρχε και η κακή Ολυμπιακή» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.