Σελίδες

29 Σεπτεμβρίου 2024

📺Σοκαριστικοί διάλογοι μετά τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα - «Το ευχαριστήθηκα, καλά της κάναμε»


Ανήλικη που ανήκε στην ομάδα που έδειρε άγρια την κοπέλα το περασμένο Σάββατο έγραψε: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε - Την έχω φωτό με τις μελανιές»

Αποτροπιασμό προκαλούν τα μηνύματα που αντάλλαξαν μέσω ομαδικής συνομιλίας οι ανήλικοι που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης, το βράδυ του περασμένου Σάββατου στην περιοχή της Γλυφάδας και βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Μπαρσάκης στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τη Φαίη Μαυραγάνη, κοπέλα που ανήκε στην ομάδα που έδειρε τη 14χρονη έγραψε: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε - Την έχω φωτό με τις μελανιές». 

«Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», σημειώνει η ανήλικη, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή». 


Για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού συνελήφθησαν για συμμετοχή δύο 14χρονες για τις οποίες σχηματίστηκε κανονικά δικογραφία και στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθερες - και έχει ταυτοποιηθεί και μία 16χρονη.