Σελίδες

25 Οκτωβρίου 2024

📺Ντένζελ Ουάσινγκτον: Έξαλλος σε βίντεο με θαυμαστές που του ζητούν αυτόγραφο – «Τι δεν καταλαβαίνεις;»


Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον σε βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται να είναι έξαλλος με κάποιους συγκεντρωμένους που του ζητούσαν επίμονα αυτόγραφο στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, 69 ετών, ξέσπασε στους θαυμαστές του καθώς έφτασε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης για ένα κινηματογραφικό βραβείο προς τιμήν του Samuel L. Jackson.

Το αστέρι της Training Day εθεάθη να φτάνει στο μουσείο και να ποζάρει με έναν θαυμαστή – ενώ οι “κυνηγοί αυτογράφων” φώναζαν το όνομά του στο πλάι.

Ο εμφανώς ενοχλημένος ηθοποιός πήγε να περπατήσει προς τα μέσα, αλλά στη συνέχεια γύρισε και απευθύνθηκε σε έναν θαυμαστή στο πλήθος.

Ενώ ολόκληρος ο διάλογος δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί, ο ηθοποιός εθεάθη να δείχνει το δάχτυλό του και ακούστηκε να λέει: «Σε άκουσα. Μιλάς για να δείξεις αγάπη…»

«…Δείξε μου σεβασμό» στο οποίο ο θαυμαστής είπε «το κάνουμε ήδη».  Ο Ουάσιγκτον απάντησε: «Είπα ότι θα σε δω όταν βγω έξω, ποιο μέρος αυτού δεν καταλαβαίνετε; Πρέπει να δείχνεις αγάπη». Στη συνέχεια υψώνει τη φωνή του και δηλώνει «ή όχι, ή όχι! Μπορούμε να το κάνουμε αλλιώς… Ή όχι, μπορούμε να το κάνουμε και με τους δύο τρόπους!».

Στη συνέχεια μπήκε μέσα στο κτίριο μετά το περιστατικό σοκ.