Σελίδες

25 Οκτωβρίου 2024

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑΥΤΟ👉Θεσσαλονίκη: Μονόχειρας κλήθηκε να αποδείξει εγγράφως πως έχει χάσει το χέρι του – Ήθελε να βγάλει διαβατήριο


[Όλοι οι ηλίθιοι, όπως παρακάτω ο Χατζηνικολάου που ουρλιάζουν για "αδιανόητο περιστατικό" ή για "γραφειοκρατικές αγκυλώσεις" και τρομπάρουν τα γίδια, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρέπει μέσα στο φάκελο με τα δικαιολογητικά να υπάρχει και αυτό το χαρτί ώστε να δικαιολογείται η λήψη δακτυλικού αποτυπώματος από το ένα χέρι!!! Ωραία ο αστυνομικός που τον βλέπει εκείνη την ώρα και βλέπει ότι έχει ένα χέρι, αλλά ο αστυνομικός που θα κοιτάξει τον φάκελο μετά από μια βδομάδα για να φτιάξει το διαβατήριο και δεν θα έχει μπροστά του τον μονόχειρα, δεν πρέπει να ξέρει γιατί το δακτυλικό αποτύπωμα είναι από άλλο από το προβλεπόμενο χέρι; Εκτός αν ο μονόχειρας μένει εκεί για 10 μέρες να τον βλέπουν όλοι όσοι καταπιστούν με τον φάκελό του για να του βγάλουν διαβατήριο... μόνο σε γελοίες χώρς με ακόμα πιο γελοίους πληθυσμούς ακούγονται ουρλιαχτά για αυτονόητα πράματα, ότι τα πάντα πρέπει να αποδεικνύονται με χαρτιά γιατί τα χαρτιά μπορεί να εξεταστούν και να εγκριθούν από κάποιον που δεν έχει προσωπική γνώση του ατόμου!
Άραγε θα γινόταν ίδιος ντόρος αν κάποιος πήγαινε σε καράβι με 4 παιδιά και έλεγε κόψτε μου ένα εισιτήριο πολυτέκνου; Τι πιστεύετε ότι ο υπάλληλος θα του έλεγε κάτσε να τα μετρήσω ή θα του έλεγε δείξτε μου τη βεβαίωση πολυτέκνου;
Κι αν του ζήταγε τη βεβαιωση θα διανοούνταν ο γονιός να απαντήσει "μα δεν τα βλέπεις; εδώ τα έχω, μέτρα τα!";
Γελοία χώρα με γελοία ΜΜΕ]

Ένα αδιανόητο περιστατικό, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει ο ακτιβιστής Δημήτρης Αντωνίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, του ζητήθηκε να αποδείξει με επίσημο έγγραφο πως έχει ακρωτηριαστεί στο δεξί του χέρι, προκειμένου να βγάλει ένα διαβατήριο.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στη Μουδανιών – Ένας τραυματίας
Ο Δ. Αντωνίου περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ3 την περιπέτειά του προκειμένου να εκδώσει νέο διαβατήριο.

Τι προβλέπεται

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε περίπτωση μόνιμης ή προσωρινής αδυναμίας λήψης δακτυλικού αποτυπώματος δείκτη, λαμβάνεται κατά σειρά αποτύπωμα του αντίχειρα ή του μέσου ή του παραμέσου του ιδίου χεριού ενώ στην περίπτωση μονόχειρα λαμβάνεται αποτύπωμα και δεύτερου δακτύλου από το υπάρχον χέρι με την ίδια ως άνω σειρά.

Οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις όμως, που αντιμετώπισε ο Δημήτρης Αντωνίου συνεχίστηκαν και μετά την προσκόμιση επίσημου εγγράφου, σύμφωνα με το οποίο γινόταν ξεκάθαρο ότι έχει ακρωτηριαστεί στο δεξί χέρι.

Μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Νέων Επιβατών, οι αστυνομικές Αρχές διέταξαν έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες.

Δείτε σχετικό βίντεο