Σελίδες

24 Οκτωβρίου 2024

📺NBA: Ιδανική πρεμιέρα για τους Μπακς - «Διπλός» ο Γιάννης


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν στο NBA, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Μπακς

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ΝΒΑ οι Μιλγουόκι Μπακς, που επικράτησαν με 124-109 των Σίξες στη Φιλαδέλφεια, με τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ να είναι απολαυστικοί στο παρκέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν την έναρξη της σεζόν ξεκαθάρισε ότι φέτος ο στόχος είναι η ομάδα του Μιλγουόκι να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το δαχτυλίδι, με τον ίδιο να ξεκινά πολύ δυναμικά. Μαζί με τον Ντέμιαν Λίλαρντ, ο «Greek Freak» συνέθεσε ένα εντυπωσιακό δίδυμα στη Φιλαδέλφεια, οδηγώντας τους Μπακς στην πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ μέτρησε 25 πόντους με 8/11 δίποντα, ενώ κατέβασε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, έκανε 1 μπλοκ και υπέπεσε σε 3 λάθη. Από την πλευρά του ο Λίλαρντ είχε 30 πόντους με 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, αποτελώντας τον ιδανικό παρτενέρ του Γιάννη, προκειμένου να υπάρχει απειλή από την περιφέρεια.


Στα του αγώνα, τα «ελάφια» είχαν εξ αρχής τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και ουσιαστικά -μετά την πρώτη περίοδο- δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη. Το τελικό 109-124 αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να στοχεύει σε ένα ακόμα δαχτυλίδι στην καριέρα του.