14 Δεκεμβρίου 2008

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙΕΝ-ΑΝ-ΜΕΝ , λέει το indymedia του Soros..Καλό, ε;

Σας παραθετω απο τη σελιδα του indymedia athens. Τα σχολια δικα σας. Εμείς στο πλαίσιο της Δημοκρατίας, περιμένουμε ακόμη να δούμε πόσο θα το φιλοξενεί το ΕΜΠ στο ιντερνέτ του...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙΕΝ-ΑΝ-ΜΕΝ !
« on: December 13, 2008, 10:04:40 PM »

--------------------------------------------------------------------------------
Όλη η Ελλάδα μας κοιτάζει, όλος ο κόσμος στρέφεται την προσοχή του προς το κίνημα μας. Πρέπει να είμαστε στο ύψος των προσδοκιών τους, πρέπει να δώσουμε στόχους και τρόπους δράσης στο κίνημά μας που του αξίζει.

Έχουμε μια τεράστια δύναμη. Μπορούμε να διεκδικήσουμε το μέχρι χτες αδύνατο. Μπορούμε να κάνουμε την κυβέρνηση που όπλισε το δολοφόνο να πέσει. Αρκεί να μην ξοδεύουμε άστοχα την ενεργεία μας.

Όπως λόγο χάριν το περασμένο Σάββατο στο Σύνταγμα. Η κεντρική πλατεία της Αθήνας, το σύμβολο της εξουσίας, ήταν δικιά μας και την αφήσαμε. Αντί να την κατακτήσουμε, είπαμε «να κάψουμε τη Βουλή», ρίξαμε 10 πέτρες και μόλις οι μπάτσοι ρίξανε τα χημικά τους, το σκάσαμε σαν πεταλούδες. Ήτανε το πολύ 200, ήμασταν πάνω από 5.000! Και τα βάλαμε άδοξα στα πόδια χωρίς να πετύχουμε τίποτα.

Τη Βουλή, παιδιά, δεν θα καταφέρουμε να την «κάψουμε», είναι το σύμβολο της εξουσίας και δεν θα την αφήσουν να πέσει στα χέρια μας χωρίς να χυθεί αίμα. Και ακόμα αν το καταφέρναμε κατά λάθος, το μόνο που θα πετύχαμε είναι να φέρουμε το στρατό, όπως στη δικτατορία.

Αυτό θέλουμε; Όχι βεβαία! Θέλουμε το κίνημα μας να νικήσει, θέλουμε να αφοπλίσουμε τους μπάτσους που μας σκοτώνουν και να φύγει η κυβέρνηση που τους οπλίζει. Η ίδια κυβέρνηση που αφήνει τα δάση να καούν, που χαρίζει τη δημόσια περιουσία στα μοναστήρια και τη δημόσια παιδία σε ιδιώτες, που αδιαφορεί παντελώς για το μέλλον μας. Μπορούμε να το πετύχουμε. Μπορούμε να τους διώξουμε.

Γι αυτό προτείνω να ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙΕΝ-ΑΝ-ΜΕΝ, να κάνουμε κατάληψη δηλαδή της πλατείας Συντάγματος, όπως το έκανε η κινεζική νεολαία το 1989, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Μια κατάληψη δυναμική και δημιουργική, χωρίς περιττή βία.

Αντί να δώσουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις εικόνες που περιμένει πως και πως για να συκοφαντήσει το κίνημά μας: φωτιές και σπασμένες βιτρίνες, θα δώσουμε μια άλλη εικόνα πολύ πιο αποφασιστική και ριζοσπαστική: θα μετονομάσουμε την πλατεία Συντάγματος σε «πλατεία Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου», θα μετατρέψουμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο που -καλώς- κάψαμε σε άγαλμα στη μνήμη του, θα κατασκηνώσουμε στην πλατεία, θα ανάψουμε φωτιές να ζεσταθούμε γύρω από τις οποίες θα κάνουμε συναυλίες, παραστάσεις και συζητήσεις, θα γιορτάσουμε Χριστούγεννα με το δικό μας τρόπο! Μέχρι να φύγει η κυβέρνηση, μέχρι να έρθει μια άλλη που δεσμεύεται να αφοπλίσει την αστυνομία και να παίρνει ουσιαστικά μέτρα για τη νεολαία. Το ίδιο θα κάνουμε παντού στην Ελλάδα, σε κάθε κεντρική πλατεία, σε πόλείς και σε χωριά.

Σίγουρα έτσι θα κερδίσουμε στον αγώνα μας μεγάλο μέρος του ελληνικού λάου και της παγκόσμιας κοινής γνώμης, που ήδη μας συμπαθεί αλλά δεν καταλαβαίνει «που το πάμε». Σίγουρα θα έρθει χιλιάδες κόσμο από όλη την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, για να κάνει μαζί μας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙΕΝ-ΑΝ-ΜΕΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ! Σίγουρα θα νικήσουμε.

Καλά μαχητικά Χριστούγεννα σε όλους !

Ταγματάρχής Μάρκος