17 Φεβρουαρίου 2009

«100 μεγαλύτεροι Έλληνες: 79ος Φλωράκης... 73ος Σημίτης... 62ος ;»

Χθες πάνω στο ζάπινγκ έπεσα πάνω στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Οι 100 μεγαλύτεροι Έλληνες». Βλέπω λοιπόν και εγώ όλους τους μεγάλους Έλληνες (μερικοί ήταν όντως πολύ μεγάλοι) και μεταξύ αυτών τους παρακάτω μεγάλους και τρανούς:

94. Γλέζος
90. Λαμπράκης
83. Λαζόπουλος (πιστεύω ότι αδικήθηκε ο Λάκης...)
79. Φλωράκης
73. Σημίτης (Σημίτης ο αγαπητικός του Κουναλάκη :)))

Και ξαφνικά στη 62η θέση έπεσα ξερός από τα γέλια... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... δείτε ποιος είναι ψηλότερα στην εκτίμηση των Ελλήνων από ότι ο Σημίτης και ο Φλωράκης...



Το γέλιο βέβαια το έκανε ακόμα πιο έντονο η βαθυστόχαστη ανάλυση του φαλάκρα, που κάνει τον δημοσιογράφο στο Βήμα, ο οποίος είπε:

«Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που ο Παπαδόπουλος βρίσκεται στην 62η θέση του σχετικού καταλόγου είναι ότι ΕΠΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...»

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΩΝ...

ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ

ΥΓ1. Δεν μπορώ καν να φανταστώ το γέλιο που θα πέσει όταν στο επόμενο επεισόδιο θα μας δείξουν τους 50 πρώτους Έλληνες... εκεί θα είναι και ο Μεταξάς :)))

ΥΓ2. Τί έγινε στο Alter τελικά; Πέτυχαν το στόχο τους οι τρομοκράτες; Γιατί δεν βλέπω τον Χατζηνικολάου και προπάντων τη Μακρή... εκτός αν πήγαν σπίτι να αλλάξουν παντελόνια... Μόνο ο αναλώσιμος ο Παυλόπουλος και ο Φράγκας που δεν καταλαβαίνει τίποτα κάνουν τις ειδήσεις... Α ξέχασα είναι και ο Μάκης ο ζούγκλας... μάλιστα πριν λίγο είπε «να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε μ' αυτά τα παιδιά (ΣΣ. εννοούσε τους τρομοκράτες)... είναι και αυτά παιδιά του Ελληνικού λαού»!!!! Τι να πει κανείς;...