14 Απριλίου 2009

«Διέγραψε τον Σχοινά, ο νταβάς του Ρεθύμνου με την ανέραστη»

Ο νταβατζής (πολιτικός όρος) του Νομού Ρεθύμνου χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά δεν προστάτευσε χασισέμπορους, όπως απεφάνθη το δικαστήριο, δεν μαγείρεψε την κάλπη ώστε να βγει βουλευτής η κόρη του, ούτε προσπάθησε να φορτώσει την ανέραστη στον Καραμανλή για να τον κάνει γαμπρό του.

Αυτή τη φορά, ελπίζω σε μία από τις τελευταίες του πράξεις πριν ξεκουμπιστεί και ξεβρωμίσουμε, διέγραψε τον συνυποψήφιο της κόρης του για ένα χρόνο ώστε να της εξασφαλίσει την έδρα στις επόμενες εκλογές!!

Ακούστε το μήνυμα του Κώστα Σχοινά:



Ξέροντας ότι μετά την καταδίκη του, για προστασία χασισέμπορων, η επανεκλογή της θα είναι αδύνατη και προπάντων γνωρίζοντας τι έκανε την προηγούμενη φορά προκειμένου να τη βγάλει βουλευτή αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστικό και να μην ρισκάρει.

Ο ΝΤΑΒΑΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

Ρε πούστ... μου δεν σπάει ο διάολος το ποδάρι του να κρατηθεί ο Καραμανλής για ένα χρόνο στην εξουσία μόνο και μόνο για να πάρουνε τον πούλο από τον ρεθυμνιώτικο λαό που τους έχει πλέον καταλάβει...

ΥΓ. Τον Κωστή Σχοινά τον είχα κατακρίνει παλαιότερα από εδώ για κάτι δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ των κάφρων των Ζωνιανών. Μπορεί να μην αξίζει καθόλου σαν άνθρωπος ή βουλευτής. Μπορεί όντως να είπε μαλακ... για τη ΝΔ (αν και ακούγωντας το μήνυμά του αμφιβάλλω μιας και βλέπω ότι παρόλη την πικρία του δεν λέει κάτι επιλήψιμο...).
Αλλά ρε γμτ δεν τα κάνεις αυτά τα πράγματα... είναι τόσο εξόφθαλμο... αν ο νταβάς ήταν άντρας και δεν ήταν κότα θα έπρεπε να πει «όχι μην τον διαγράψετε ότι και αν είπε»... αλλά ποιος έχασε τον ανδρισμό του να τον βρούνε οι θρασύδειλοι...