17 Ιουνίου 2009

«Έξω ο Παυλίδης... λίγο έξω ο Μανώλης... μέσα ο Βουλγαράκης»

Οι τρομοκράτες της ενημέρωσης στην προσπάθειά τους να εξοντώσουν ότι έχει φωνή, άποψη και δυναμισμό μέσα στη ΝΔ, κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο ότι πίσω από το Βατοπέδι βρισκόταν ο Ρουσόπουλος, εξαναγκάζωντάς τον να αποχωρήσει από την πολιτική... δεν τους βγαίνει όμως με τίποτα να "φάνε" και τον Βουλγαράκη... χαχαχα... θα τον τρώτε για πολύ καιρό στη μάπα ακόμα ρε... όχι τίποτ' άλλο, αλλά για να σας θυμίζει ότι δεν μπορείτε να μας παραμυθιάζετε για όλους και για όλα...

Πάρτε και την απόδειξη από το parapolitika.gr:

«Μια σημαντική εξέλιξη είχαμε πριν από λίγη ώρα που σχετίζεται με τα εσωκομματικά της Ν.Δ. Την ερχόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣΣ. Καμία σχέση με την ΕΕ... είναι το συμβούλιο που πριν λίγο καιρό κάποιοι πρότειναν να βγει ψήφισμα που να μιλάει για τουρκική μειονότητα τη Ρόδο...). Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση εκπροσωπείται και η Ελλάδα με είκοσι (περίπου) βουλευτές απ' όλα τα κόμματα. Επικεφαλής της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στο Συμβούλιο της Ευρώπης ήταν ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης.

Πριν από λίγη ώρα του ανακοινώθηκε αρμοδίως ότι δεν θα πάει στο Στρασβούργο. Την θέση του καταλαμβάνει η αντιπρόεδρος της Βουλής Έλσα Παπαδημητρίου. Σε αντίθεση με τον Παυλίδη στην κοινοβουλευτική αποστολή θα μετέχει κανονικά ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης.

Εδώ προκύπτουν τρία διαφορετικά μηνύματα. Το πρώτο αφορά τον Παυλίδη και είναι ξεκάθαρα. Τελείωσε! Το δεύτερο αποστέλλετε στο Γιάννη Μανώλη έμμεσα με την επιλογή της Έλσας.

Και το τρίτο σχετίζεται με τον Βουλγαράκη και την συμμετοχή του στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Σας έχουμε πει ότι η περίπτωση Βουλγαράκη είναι εντελώς διαφορετική. Το παλικάρι εκλέγεται με σταυρό. Δεν έχει δοτή έδρα!»