07 Ιουλίου 2009

«ΚαρατζαFührer: «Πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές της κάθε χώρας» ή για το Ιράν έτσι και για τα Σκόπια γιουβέτσι...»

Διαβάστε τι έλεγε ο Ελληνάρας Πρόεδρος ΚαρατζαFührer στην Ευρωβουλή, όπως αποκαλύπτει το ixnos.blogspot.com... σε εποχές που το Σκοπιανό ήταν βαλτωμένο (άνοιξη 2006) και δεν ήταν στο μπροστινό μέρος του μυαλού μας ο Πρόεδρος ήταν «τρία πουλάκια κάθονται»... αργότερα ανακάλυψε ότι η υπόθεση έχει ζουμί και ψηφαλάκια και άλλαξε τροπάριο... γιατί δεν νομίζω σήμερα να έκανε ξανά την ίδια δήλωση ;)

Από το ixnos.blogspot.com και τα Πρακτικά της Ευρωβουλής:
«Πρόεδρος Επιτροπής: Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στη συνεδρίασή της στις 6 Απριλίου η Διάσκεψη των Προέδρων δέχθηκε το αίτημα της Αντιπροσωπείας για τις Σχέσεις με το Ιράν σχετικά με την αλλαγή της ονομασίας της σε Αντιπροσωπεία για τις Σχέσεις με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.

Αν δεχθούμε αυτή την πρόταση, ουσιαστικά τροποποιούμε ένα από τα ψηφίσματα του Κοινοβουλίου, το ψήφισμα που ορίζει τις ονομασίες των αντιπροσωπειών για τις σχέσεις με τρίτες χώρες. Αυτό που χρειαζόμαστε επομένως είναι να μην αντιτεθεί κανείς σε αυτή την πρόταση. Αν δεν αντιτεθεί κανείς, η ονομασία αυτής της αντιπροσωπείας θα αλλάξει όπως υπέδειξα.

Γεώργιος Καρατζαφέρης (IND/DEM). – Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές της κάθε χώρας. Ανεξαρτήτως, αν αυτή η χώρα είναι φιλική, λιγότερο φιλική ή περισσότερο φιλική, αυτή η χώρα έχει αποφασίσει μια ονομασία. Δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε την ονομασία αυτής της χώρας. Τα άλλα –νομίζω το αντιλαμβάνεται ο καθένας– δεν είναι δημοκρατικά, είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας. Όπως και εάν επιθυμεί αυτή η χώρα να αποκαλείται, οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Καρατζαφέρη για αυτό σε έστειλε ο λαός στην Ευρώπη; Για να κάνεις τέτοιες δηλώσεις; Τι το διαφορετικό έχουν από αυτά που κατηγορείς ότι «δήθεν» κάνουν οι άλλοι; Ολο αυτό τον καιρό μας «δουλεύεις» με κάλπικα πατριωτιλίκια υπολογίζοντας τι; πως δεν θα τα μάθουμε; Oταν λες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τα κάτωθι τι εννοείς εκτός από το ότι μπορούν και τα Σκόπια να ονομάζοντας όπως θέλουν; Ρε πολιτικέ σαλταδόρε, Ρε δίγλωσσε γιαλατζί υπερπατριώτη, τόλμησες να εκστομίσεις αυτές τις λέξεις και δεν έπεσε το ταβάνι να σε πλακώσει; δεν ντρέπεσαι καθόλου; και πόσα άλλα έχεις κάνει που μας τα κρύβεις; Oλα θα τα βρούμε και θα τα δώσουμε στον κοσμάκη να τα μάθει.»

Kαι για να μην έχουμε άσκοπες συζητήσεις και χαζά σχόλια ή δικαιολογίες ότι η κουβέντα αφορά το Ιράν κ.λπ τονίζω:

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΙΡΑΝ,
ΟΜΩΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!


ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ:

«...πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές της κάθε χώρας...Όπως και εάν επιθυμεί αυτή η χώρα να αποκαλείται, οφείλουμε να το σεβαστούμε»

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «κάθε χώρα»;


Οποιος σχολιάσει ότι δεν είναι έτσι κ.λπ ας κάνει και τον κόπο να μας απαντήσει αν

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ή Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ TV ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ Ή ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΗ;

ΥΓ. Εγώ τουλάχιστον αυτό που θέλω να δείξω αναφέροντας το θέμα είναι ότι ο Καρατζαφέρης την εποχή που το θέμα δεν πουλούσε έλεγε άλλα αντ' άλλων και δεν είχε το Σκοπιανό συνέχεια στο μυαλό του όπως θέλει να μας πείσει τώρα που το θέμα πουλάει... γιαυτό δεν θα έβλαπτε λίγη εγκράτεια στις ρουκέτες που εκτοξεύει...
Και μην μπερδεύεστε κανένας δεν λέει τον Καρατζαφέρη ΠΡΟΔΟΤΗ... ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΛΕΜΕ... άλλο το ένα και άλλο το άλλο...