12 Νοεμβρίου 2009

Η απάτη σε αριθμούς: 2 εκ. νόσησαν ήδη από την γρίππη των χοίρων ! Θνητότητα 0,0005%

Από misha.pblogs.gr για ένα θέμα που αρχές του καλοκαιριού χρησιμοποιήθηκε από τα ΜΜΕ στην προσπάθεια αποδόμησης του Καραμανλή... όταν «επιστήμονες» μας έλεγαν για πρώτο κύμα τον Αύγουστο δεύτερο κύμα τον Οκτώβριο με το άνοιγμα των σχολείων κ.λπ παπαριές:

Αντιγράφω από την ΗΜΕΡΗΣΙA: «Περίπου ένας στους τέσσερις Έλληνες και Ελληνίδες έχουν προσβληθεί από τη νέα γρίπη. Από αυτούς, μόλις το 2%-3% εκδήλωσε κάποια συμπτώματα, ενώ περίπου το 20% δεν εμφάνισε ούτε ένα. Σύμφωνα μάλιστα με στατιστικά στοιχεία, υπολογίζεται ότι το 30% του πληθυσμού στις χώρες που «πέρασε» η νέα γρίπη, δεν το κατάλαβε.

Η νέα γρίπη, μέχρι στιγμής, εμφανίζεται ήπια στη χώρα μας, ανέφερε χθες η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προσθέτοντας ωστόσο ότι «ο χειμώνας είναι μπροστά».

censoredhealth1copy.jpg

Βρέ απατεώνες, αρρώστησαν πάνω από 2000000 όπως μάς λέτε. Ωραία!

Και έχουν πεθάνει πόσοι; Όχι περισσότεροι από 10 και μάλιστα σχεδόν όλοι τους είχαν ήδη σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Με θνητότητα λοιπόν 0,0005 % ξοδεύετε 250 εκατομμύρια ευρώ και σχεδιάζετε μαζικό εμβολιασμό ακόμα και γι αυτούς που ήδη έχουν νοσήσει και διαθέτουν εκ των πραγμάτων ανοσία για τον συγκεκριμένο ιό, υποχρεώνοντας τους να μπούν σε μια διαδικασία ανώφελη, αλλά και δυνάμει επικίνδυνη, καθώς ρισκάρουν να πέσουν θύματα των παρενεργειών του εμβολίου,τών βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων !!!

Μάς λέτε ότι οι περισσότεροι περνάνε την γρίππη των χοίρων πιο ελαφρά από ότι περνούν ένα κοινό κρυολόγημα και όμως επιμένετε σε τρομακτικούς όρους όπως «πανδημία» και σε παράλογες αποφάσεις όπως ο μαζικός εμβολιασμός, προτού ακόμα τεσταριστούν τα εμβόλια κατά τους κανόνες της διεθνούς βιβλιογραφίας !!!

Τελικά πόσο απατεώνες και τρομολάγνοι είστε ; Πόσο πλουσιότεροι έχετε γίνει από την ιστορία αυτή ; Θα βρεθεί κάποιος να ανοίξει τα pay roll των εταιρειών να βρούμε ποια ονοματάκια - υγειονομικών, δημοσιογράφων και πολιτικών- είναι γραμμένα εκεί ;

Ή μήπως μετέχετε σε παιχνίδια ψυχολογικών πολέμων της κοινής γνώμης, δοκιμάζοντας σε ποιο βαθμό μπορείτε να περάσετε τις απόψεις των αφεντάδων σας ;


«Η GlaxoSmithKline ανακοίνωσε κέρδη καλύτερα των αναμενόμενων και πρόβλεψε περαιτέρω άνοδο στο β΄εξάμηνο, με ώθηση από τις πωλήσεις του εμβολίου κατά της πανδημίας γρίπης.

Η Glaxo δήλωσε ότι τα κέρδη ανήλθαν στα 2,25 δισ. στερλίνες (3,69 δισ. δολ.) που αντιστοιχούν σε κέρδη ανά μετοχή 31 πένες με αύξηση 14%. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 15% στις 6,747 δισ. στερλίνες.

Οι αναλυτές περίμεναν κέρδη ανά μετοχή κάτω από τις 30 πένες και πωλήσεις 6,7 δισ. στερλίνες.

Ο φαρμακευτικός όμιλος ανακοίνωσε ότι έχει κλείσει συμβόλαια για 195 εκατομμύρια εμβόλια κατά της γρίπης Η1Ν1 και ότι διεξάγει συνομιλίες με 50 κυβερνήσεις, σε ανεπτυγμένα και αναπτυσσόμενα κράτη, σχετικά με το εμβόλιο. »