Αντιγράφω από την ΗΜΕΡΗΣΙA: «Περίπου ένας στους τέσσερις Έλληνες και Ελληνίδες έχουν προσβληθεί από τη νέα γρίπη. Από αυτούς, μόλις το 2%-3% εκδήλωσε κάποια συμπτώματα, ενώ περίπου το 20% δεν εμφάνισε ούτε ένα. Σύμφωνα μάλιστα με στατιστικά στοιχεία, υπολογίζεται ότι το 30% του πληθυσμού στις χώρες που «πέρασε» η νέα γρίπη, δεν το κατάλαβε.
Η νέα γρίπη, μέχρι στιγμής, εμφανίζεται ήπια στη χώρα μας, ανέφερε χθες η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προσθέτοντας ωστόσο ότι «ο χειμώνας είναι μπροστά».
Βρέ απατεώνες, αρρώστησαν πάνω από 2000000 όπως μάς λέτε. Ωραία!
Και έχουν πεθάνει πόσοι; Όχι περισσότεροι από 10 και μάλιστα σχεδόν όλοι τους είχαν ήδη σοβαρότατα προβλήματα υγείας.
Με θνητότητα λοιπόν 0,0005 % ξοδεύετε 250 εκατομμύρια ευρώ και σχεδιάζετε μαζικό εμβολιασμό ακόμα και γι αυτούς που ήδη έχουν νοσήσει και διαθέτουν εκ των πραγμάτων ανοσία για τον συγκεκριμένο ιό, υποχρεώνοντας τους να μπούν σε μια διαδικασία ανώφελη, αλλά και δυνάμει επικίνδυνη, καθώς ρισκάρουν να πέσουν θύματα των παρενεργειών του εμβολίου,τών βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων !!!
Μάς λέτε ότι οι περισσότεροι περνάνε την γρίππη των χοίρων πιο ελαφρά από ότι περνούν ένα κοινό κρυολόγημα και όμως επιμένετε σε τρομακτικούς όρους όπως «πανδημία» και σε παράλογες αποφάσεις όπως ο μαζικός εμβολιασμός, προτού ακόμα τεσταριστούν τα εμβόλια κατά τους κανόνες της διεθνούς βιβλιογραφίας !!!
Τελικά πόσο απατεώνες και τρομολάγνοι είστε ; Πόσο πλουσιότεροι έχετε γίνει από την ιστορία αυτή ; Θα βρεθεί κάποιος να ανοίξει τα pay roll των εταιρειών να βρούμε ποια ονοματάκια - υγειονομικών, δημοσιογράφων και πολιτικών- είναι γραμμένα εκεί ;
Ή μήπως μετέχετε σε παιχνίδια ψυχολογικών πολέμων της κοινής γνώμης, δοκιμάζοντας σε ποιο βαθμό μπορείτε να περάσετε τις απόψεις των αφεντάδων σας ;
«Η GlaxoSmithKline ανακοίνωσε κέρδη καλύτερα των αναμενόμενων και πρόβλεψε περαιτέρω άνοδο στο β΄εξάμηνο, με ώθηση από τις πωλήσεις του εμβολίου κατά της πανδημίας γρίπης.
Οι αναλυτές περίμεναν κέρδη ανά μετοχή κάτω από τις 30 πένες και πωλήσεις 6,7 δισ. στερλίνες.
Πηγές: euro2day.gr
«Ο πιο πρόσφατος πανικός, όπως θα θυμόμαστε, ξέσπασε με τη γρίπη των χοίρων. Αυτές οι ειδήσεις προκαλούν μια αίσθηση deja vu στ' αυτιά μας. Το 1995 ξέσπασε παγκόσμιος πανικός με τη γρίπη των πουλερικών, "τα ΜΜΕ μιλούσαν περί πανδημίας, αλλά οι επίσημες έρευνες έδειξαν, δέκα χρόνια μετά, ότι η γρίπη των πουλερικών σκότωσε μόνο 250 ανθρώπους. Πεθαίνουν δηλαδή, κατά μέσο όρο, 25 άνθρωποι το χρόνο από τη γρίπη των πουλερικών ενώ από την απλή, την κοινή γρίπη, πεθαίνουν τουλάχιστον 500.000 άνθρωποι ετησίως, σε όλο τον κόσμο. Αναρωτιέται κανείς, και πολύ λογικά, γιατί δημιουργείται τέτοιος πανικός; Μήπως συμφέρει σε κάποιους να επικρατεί πανικός με τις επιδημίες;
Όταν η γρίπη των πουλερικών βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων, η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Roche πούλησε εκατομμύρια χάπια tamiflu στις χώρες της Ασίας και 14 εκατομμύρια μόνο στη Μ.Βρετανία. Η άλλη πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία που κατάφερε να ανταγωνιστεί την Roche, η Glaxo που παράγει το φάρμακο Relenza, πούλησε κι αυτή εκατομμύρια φάρμακα σε όλο τον κόσμο. Μόνο που αποδείχθηκε ότι και τα δύο φάρμακα δεν θεραπεύουν τη γρίπη των πουλερικών, ενώ αντίθετα, προκαλούν παρενέργειες...
Είχε συζητηθεί έντονα, σε ιατρικούς κύκλους, αλλά είχε πάρει και ευρεία δημοσιότητα τότε, το γεγονός ότι και τα δύο φάρμακα ήταν αναποτελεσματικά. Οι άνθρωποι έχουν όμως κακή μνήμη και τώρα, με τη γρίπη των χοίρων, ξαναμοιράζονται απανταχού, σαν στραγάλια, τα tamiflu και Relanza. Το άλλο καλό νέο για τους χρηματιστές όλου του κόσμου είναι ότι κατά σύμπτωση, οι μετοχές των εταιρειών Roche και Glaxo (το πλήρες όνομα είναι GlaxoSmithKline) είναι από τις πλέον κερδοφόρες του κόσμου.
Μπορούμε να συνεχίσουμε με τις συμπτώσεις. Την πατέντα για το tamiflu έχει η πολυεθνική εταιρεία Gilead Sciences, κυριότερος μέτοχος της οποίας είναι ο πολύ γνωστός μας Ντόναλντ Ράμσφελντ, υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επί της προηγούμενης κυβερνήσεως Μπους, που οργάνωσε τόσο αποτελεσματικά, όσο και θεαματικά, την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ. Μεγάλη σύμπτωση. Μια άλλη είναι ότι όταν ξέσπασε η γρίπη των πουλερικών, το 1995, ο Ράμσφελντ ήταν και πάλι υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ. Η εταιρεία του μεγαλομέτοχου Ράμσφελντ, η Gilead Siences, πούλησε τελικά την πατέντα στις πολυεθνικές Roche και Glaxo, αλλά κράτησε για λογαριασμό της ποσοστό επί των πωλήσεων και των δύο πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών που εμπορεύονται τα πανάκριβα αυτά φάρμακα τα οποία, όπως είπαμε, είναι και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προκαλούν σοβαρές παρενέργειες.
Αλλά δεν τελειώσαμε με τις συμπτώσεις, ένα μήνα πριν από την έκρηξη της "τελευταίας" γρίπης των χοίρων, στο Μεξικό, ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί βρισκόταν εκεί μαζί με αντιπροσώπους της Γαλλικής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Sanofi Aventis και υπέγραψε συμφωνία, με τη Μεξικανική κυβέρνηση, να χτιστεί εργοστάσιο στο Μεξικό που θα παράγει εμβόλια κατά της γρίπης.
Πολλές συμπτώσεις. Εντελώς κατά σύμπτωση, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αμέσως μετά την έκρηξη της γρίπης των χοίρων, ήρθε σε επαφή με την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi Aventis και της ανάθεσε να κάνει έρευνες και πειράματα για να κατασκευάσει το ταχύτερο ένα εμβόλιο κατά του ιού της γρίπης.
Σε ποιους συμφέρει να δημιουργείται αναίτιος, στην ουσία, πανικός; Πώς μπορούν και επηρεάζουν τόσο πολύ τα ΜΜΕ αυτοί που επιθυμούν τη δημιουργία πανικού; Γιατί αποφασίζουν τόσο γρήγορα οι κυβερνήσεις να διατάξουν μαζικούς εμβολιασμούς με αμφιβόλου αποτελεσματικότητας φάρμακα; Πώς αντιδρά ο κόσμος;
Μόνο στο τελευταίο μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Η αυστριακή δημοσιογράφος jane Burgermeister, σε συνεργασία με ειδικούς, προχώρησε σε μηνύσειςκαι αγωγές ενάντια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ ετοιμάζονται να τη μιμηθούν και άλλα άτομα και οργανώσεις.
Η ακτιβίστρια Rebecca Campbell κατέθεσε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009, αγωγή κατά της αμερικανικής κυβέρνησης που προτίθεται να διατάξει μαζικό εμβολιασμό ενάντια στη γρίπη των χοίρων. Όπως σχολιάζεται σε πλήθος ιστοσελίδων, αυτή η υπόθεση έχει πολλές πιθανότητες να φέρει αποτελέσματα και να φρενάρει το κακό με τους μαζικούς εμβολιασμούς (για να πλουτίζουν περισσότερο οι πολυεθνικές). Η Campbell δηλώνει ότι έγραψε τα επιχειρήματά της με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάθε πολίτης του κόσμου να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να καθίσει στο σκαμνί τη δική του κυβέρνηση για όσα εγκλήματα διέπραξε ή προτίθεται να διαπράξει με το πρόσχημα της πανδημίας γρίπης.
Πάλι ξεκινήσαμε από αλλού και πάλι καταλήξαμε στις πολυεθνικές. Αρχίζω και γίνομαι μονότονος.»