13 Νοεμβρίου 2009

Αφελληνισμός με εισαγωγή και νομιμοποίηση λαθρομεταναστών.

Από Ο εφιάλτης της εξουσίας:

Οι Έλληνες, κυκλωμένοι από τα προβλήματα της καθημερινότητας, υπερχρεωμένοι στις εβραϊκές και λοιπές τράπεζες, δεν έχουμε επαφή με την πραγματικότητα και δεν βλέπουμε τι μας ετοιμάζουν οι γείτονες και σύμμαχοι Τούρκοι, συνεπικουρούντων και των πέραν του Ατλαντικού ισχυρών προστατών τους.

Στο "ίδιο έργο θεατές" μένουμε αμέτοχοι παρατηρώντας την δράση σκοτεινών εξωγενών κέντρων εξουσίας που παραχαράσσουν ιστορικές μνήμες και επαναπροσδιορίζουν τα εθνικά μας σύνορα καθώς και τις τύχες τις δικές μας αλλά πρωτίστως αυτές των μελλοντικών γενεών, που μόνο εμείς αυτή την οριακή ιστορικά στιγμή μπορούμε, (ίσως μάταια, αλλά όχι αμαχητί) να ακυρώσουμε.

Αφήνοντας τους δουλεμπόρους να κάνουν ελεύθερα το προσχεδιασμένο έργο τους, μεταφέροντας ορδές βαρβάρων σε πάτρια εδάφη, αποκομίζοντας τσουβάλια με δολάρια που ισχυρίζονται ότι τα πληρώνουν οι άπλυτοι λαθρεπιβάτες τους! επιτυγχάνουν το έργο τους που είναι η δημογραφική αλλοίωση της χώρα μας. Δημιουργούν θύλακες μουσουλμάνων ομοθρήσκων τους, για τη δεδομένη στιγμή, της έκρηξης και της ταπεινής παραδοχής μας ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, δημιουργούν σταδιακά ένα στατους κβο (status quo), που θα είναι αδύνατο να αντιστρέψουμε!

Ήδη πολλές ιστοσελίδες του εξωτερικού, ιδιαίτερα προερχόμενες από το μουσουλμανικό τόξο, ασκούν έντονη κριτική στην χώρα μας, λέγοντας πως είναι άδικο μια μεγαλούπολη όπως η Αθήνα να μην διατηρεί επίσημα τζαμιά, ώστε ανεμπόδιστα να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι πιστοί μουσουλμάνοι που διαβιούν στην άμοιρη Ελλάδα.
- Αλήθεια πώς θα σας φαινόταν αν ξαφνικά ακούγατε τον χότζα να προσεύχεται στον Θεό του για δύο-τρεις ώρες κάθε μέρα, από τους μιναρέδες των τζαμιών που προσδοκούν να χτίσει το πράσινο κράτος;



Το άβατο του γκέτο του Αγίου Παντελεήμονα είναι μόνο η αρχή, ακολουθεί η "τακτοποίηση των παιδιών χωρίς πατρίδα", τα 250.000 παιδιά που είτε γεννήθηκαν είτε ενηλικιώθηκαν! στην χώρα μας αφού πρώτα απαγορεύτηκε να απελαθούν μέχρι να δοθεί οριστική λύση στο θέμα, δηλαδή μέχρι την απόφαση ελληνοποίησής των, με συνέπεια πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες να λάβουν, με πράσινες ευλογίες, την Ελληνική ιθαγένεια και φυσικά δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, αφού οι "προοδευτικοί" πολιτικοί συνδυασμοί είναι έτοιμοι να συμπεριλάβουν ως υποψηφίους στα ψηφοδέλτιά τους πρώην λαθρομετανάστες - νυν ελληνοποιημένους και τέως αιρετούς Πακιστανούς, Αφγανούς, Ιρακινούς, Αλβανούς, Τούρκους, Αφρικανούς...

Σήμερα ξεπερνάμε κάθε ιστορικό ρεκόρ έκφρασης ανθελληνικής πολιτικής, ελεγχόμενης εξ' ολοκλήρου από τα "γνωστά-άγνωστα" εξωγενή κέντρα πολιτικής καθοδήγησης. Οι "ντόπιοι άρχοντες" για την κατοχή και διατήρηση μιας υψηλά ιστάμενης εξουσιαστικά θέσης, δεν διστάζουν, προφασιζόμενοι πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να χαρίζουν κεκτημένα με αγώνες και ποταμούς αίματος Ελλήνων Ηρώων Αγωνιστών. Για να ζήσουν αυτοί καλά, ξεπουλάνε φθηνά ως γνήσιοι Ιούδες, την εθνική ταυτότητα και συνείδηση ενός τίμιου και ένδοξου ιστορικά έθνους!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ...