08 Ιανουαρίου 2010

Ζούμε απίστευτες στιγμές: ο ΠΡΟΠΟτζης επισκέφτηκε τον χιλιανό κακοποιό! Να αναμένουμε ότι θα του δώσουν και διαμέρισμα;

Ζούμε απίστευτες στιγμές. Ένας Χιλιανός κακοποιός επιτέθηκε σε αστυνομικό, μέσα στο Αστυνομικό τμήμα που κρατήτο μετά από τη σύλληψή του για επίθεση με "φαλτσέτα" εναντίον πολίτη. Άλλοι αστυνομικοί, επενέβησαν για να γλυτώσουν από τα χέρια του θηριώδη-όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες-Χιλιανού κακοποιού τον συνάδελφό τους, και βρέθηκαν...κατηγορούμενοι, ο ένας μάλιστα προφυλακίστηκε. Με μοναδική μαρτυρία αυτή του Χιλιανού. Προφανώς εδώ το νομικό θέσφατο "Εις μάρτυς, ουδείς μάρτυς", δεν ισχύει.

Έτσι λοιπόν, στην ΠΑΣΟΚική Δημοκρατία που βιώνουμε, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ επισκέφτηκε τον χιλιανό κακοποιό, μιας και το μίσος του για την Αστυνομία της οποίας προΐσταται είναι δεδομένο. Επίσης, έπαυσε η απόφαση για την απέλασή του, μιας και ήταν λαθροεισβολέας, και μάλιστα του απονεμήθηκε, όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, προφανώς για τα ανδραγαθήματά του, αίτηση πολιτικού ασύλου, και ο ίδιος ούτε καν είχε ζητήσει! Προφανώς για να μιλάμε για πολιτικό άσυλο, ο Χιλιανός διώκεται στη χώρα του για τα πολιτικά του φρονήματα, η Πρόεδρος της Χιλής συντρόφισσα Μπατσελέτ είναι του Πινοσέτ και δεν το ξέρει ούτε η ίδια!

Τι άλλο να περιμένουμε από τον απίστευτο ΠΡΟΠΟτζή, όταν με απόφασή του αλλάζουν δικαστικές αποφάσεις, απελευθερώνονται συλληφθέντες, αποπέμπονται αστυνομικοί χωρίς καν ΕΔΕ; Να δώσει και διαμέρισμα στον κακοποιό, την ώρα που ο αστυνομικός που προφυλακίστηκε, θα εκτελείτε στο Σύνταγμα;