16 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ!!!

Αρκετά τράβηξε η πλάκα και ο χαβαλές που κάνουμε για τις κλοπές και τις ληστείες Τραπεζών... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΤΖΗ, ΕΣΤΗΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ...

Προφανώς η πίεση στον ΠΡΟΠΟτζή από τις συνεχόμενες γελοιοποιήσεις της Αστυνομίας επί των ημερών του, ήταν τόσο έντονες, που τον οδήγησαν να εγκρίνει επιχείρηση σύλληψης των ΑΛΒΑΝΩΝ (ΑΛΒΑΝΩΝ ΞΑΝΑΛΕΩ) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ μέσα στο κέντρο της Αθήνας!!!

Δεν ήταν δυνατόν να μην ήταν ενήμερος ο ΠΡΟΠΟτζής για μια τέτοιου μεγέθους επιχείρηση!!!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...

Με την απόπειρα αυτοκτονία του γιού Διώτη τη γλίτωσε με την κάλυψη των πράσινων ΜΜΕ που έκαναν μόκο... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΝΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ!!!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ!!!

Αναδημοσιεύω από το newsit.gr που ενταγμένο στις επιταγές των καιρών λέει με ψιλά γράμματα σε ένα σημείο ότι οι δράστες είναι Αλβανοί προσπαθώντας να παραπληροφορήσουν τον κόσμο μιλώντας γενικά περί κακοποιών!!!

- Δράστες οι ληστές με τις βαριοπούλες
- Οι ίδιοι επιτέθηκαν χθες βράδυ σε αστυνομικούς στο Μαρούσι
- Πυροβολούσαν με το όπλο των αστυνομικών
- Πατέρας ενός μωρού ο 25χρονος νεκρός
- Δεν έχουν εξουδετερωθεί ακόμα 2 χειροβομβίδες

'Ηξεραν οτι έχουν να τα βάλουν με σκληρούς κακοποιούς που δεν διστάζουν να πυροβολήσουν στο ψαχνό και όμως έκαναν ολόκληρη επιχείρηση σε μια απο τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας για να τους συλλάβουν.

Αποτέλεσμα; 'Ενας πολίτης νεκρός και ακόμα ένα επιχειρησιακό φιάσκο.

Οι δράστες του μακελειού στο Βύρωνα ήταν οι ίδιοι που χθες βράδυ εξευτέλισαν την ΕΛΑΣ "γδύνοντας" 2 αστυνομικούς από τα όπλα τους και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους στο Μαρούσι. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους από τα αποτυπώματα που βρήκαν στα γιλέκα των αστυνομικών που έκλεψαν οι δράστες χθες βράδυ στο Μαρούσι.

Αξιοποιώντας αυτή την πληροφορία, στήθηκε η σημερινή επιχείρηση στο Βύρωνα που δυστυχώς κατέδειξε για ακόμα μια φορά την επιχειρησιακή ανεπάρκεια της ΕΛΑΣ με έναν ανυποψίαστο πολίτη να πέφτει νεκρός. Μάλιστα το πτώμα του δεν έχει ακόμα απομακρυνθεί αφού βρίσκεται δίπλα στις χειροβομβίδες που δεν έχουν ακόμα εξουδετερωθεί.

Ο 25χρονος βρέθηκε ανάμεσα στη μάχη των πυροβολισμών μεταξύ των δύο ληστών τραπεζών και των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αλβανών κακοποιών.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στήθηκε στον Βύρωνα, όπου η αστυνομία είχε στήσει καρτέρι έξω από την πολυκατοικία τους για τη σύλληψη δύο ληστών τραπεζών. Οι αρχές περίμεναν τους δράστες έξω από την πολυκατοκία τους και όταν έγιναν αντιληπτοί άρχισε ένας πόλεμος πυροβολισμών ανάμεσα στους δράστες και τους αστυνομικούς.




Ο 25χρονος υδραυλικός, πατέρας ενός μωρού 18 μηνών, ακούγοντας τους πυροβολισμούς βγήκε από διπλανή οικοδομή να δει τί ακριβώς συμβαίνει και τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο αργότερα δυστυχώς κατέληξε. Δείτε στο βίντεο τι λέει ο εργοδότης του...



Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει επί τόπου τον έναν από τους δράστες. Ο άλλος εγκλωβίστηκε σε πατάρι ενός φούρνου όπου λίγο αργότερα συνελήφθη κι αυτός.



Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο του μακελειού.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ο εγκλωβισμένος ληστής φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt να έριξε πέντε χειροβομβίδες προς τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο εκ των αστυνομικών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι τώρα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί κοντά στο σημείο της επιχείρησης


Ωστόσο, από τις πέντε χειροβομβίδες οι τέσσερις έσκασαν και μία δεν έσκασε με αποτέλεσμα ειδική υπηρεσία του στρατού να έχουν σπεύσει στο σημείο έχοντας εκκενώσει την περιοχή.


Στην περιοχή του μακελειού δίπλα στη χειροβομβίδα που δεν έσκασε βρέθηκε ένα πιστόλι, για το οποίο πηγές της αστυνομίας θεωρούν πιθανό να είναι από το φιάσκο της αστυνομίας στο Μαρούσι.

Στο σπίτι των ληστών οι αστυνομικοί βρήκαν 3 καλάσνικοφ, μία κοντόκανη καραμπίνα, 30 χειροβομβίδες, 1 βαριοπούλα και ποσότητα TNT.


ΥΓ. Ταυτόχρονα στο Κολονάκι εξεράγη βόμβα έξω από τα γραφεία της JP Morgan... αλλά αυτό είνια πταίσμα και συνηθισμένο φαινόμενο πλέον...