17 Μαρτίου 2010

Και μετά μας φταίει ο Πάκης... και όχι ο «κ. ΤΙΠΟΤΑ»

Τα ευχαριστώ του κ. Αβραμόπουλου στον ΥΒΡΙΣΤH της παράταξης:

Ομιλία Δημήτρη Αβραμόπουλου σε παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου  Παπαχρήστου «Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπαχρήστο, για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στην αποψινή συντροφιά για την παρουσίαση του βιβλίου του.

Κάποτε, οι δημοσιογράφοι ήταν και λογοτέχνες. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά οι μεγάλοι της δημοσιογραφίας, οι οποίοι βρίσκονται εδώ μαζί μας απόψε. Το είδος έχει σταματήσει να ανθεί πλέον, με εξαίρεση ορισμένους λίγους, που ξεκίνησαν τη δημοσιογραφία, και εξελίχτηκαν μέσω της συγγραφής βιβλίων. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Παπαχρήστος.»

Μα τόση ξεφτίλα κ. Αβραμόπουλε... τόσος φόβος μπροστά στους δημοσιοκάφρους; «Ένας μεγάλος της δημοσιογραφίας» ο Παπαχρήστος;!!!! Αβάντες στον μεγαλύτερο υβριστή της παράταξης... σ' αυτόν που σας ανεβοκατεβάζει από την εφημερίδα του «κ. ΤΙΠΟΤΑ»; Σ' αυτόν που έγραφε ψευδώς στη φυλλάδα του ότι ο Καραμανλής ήταν στο Μαξίμου και ξινότανε την ώρα που ο Καραμανλής ήταν επίσημη επίσκεψη στη Ισπανία; Σ' αυτόν που αναρωτιώταν αν υπάρχει Πρωθυπουργός στη χώρα και έλεγε πως θα περάσει άλλη μια Τσαγκαροδευτέρα;

Έλεος φτάνει πια!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ και ορθώστε το ανάστημά σας!
Αν έχετε....