18 Μαρτίου 2010

ψυχολογικό ράκος ο Παπαγιάννης μετά τις "ψιλές" που του έριξε ο Ψυχάρης

Ποιος είδε τον Ψυχάρη την περασμένη Κυριακή και δεν τον φοβήθηκε… Τον άκουσε όλη η Μιχαλακοπούλου έτσι όπως τα έχωνε σε δημοσιογράφο φίλο και συνεργάτη του Χατζηνικολάου που είναι διαχειριστής εκβιαστικής ιστοσελίδας η οποία διακόπτει τις αναρτήσεις κάθε βράδυ 10-12 που ο δημοσιογράφος κάνει τηλεόρααση στο Extra3. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο δημοσιογράφος είναι ο Παπαγιάννης που ναι μεν δεν εργάζεται στον ΔΟΛ αλλά δημοσίευε στο εκβιαστικό Blog του κατά κόρον ύλη από την εφημερίδα "Το Βήμα" και "Τα ΝΕΑ".

Το ραντεβού μάλιστα έγινε με… δόλωμα αφού το γνωστό ψώνιο Παπαγιάννης πήγε εκεί με την προσδοκία ενδεχόμενης συνεργασίας, προσδοκία που βέβαια έγινε εφιάλτης με την τροπή που πήρε η συζήτηση. Λέγεται μάλιστα ότι ο γάτος ο Ψυχάρης του “απέσπασε” ομολογία ότι είναι όντως ο διαχειριστής του Blog και εκεί άρχισε το πανηγύρι…

Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερα, ιδιαίτερα για το εάν θα υπάρχει άλλη εξέλιξη στο θέμα. Πάντως οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο Παπαγιάννης εκγατέλειψε το κτήριο του ΔΟΛ σαν βρεγμένη γάτα ενώ από χθες είναι σε αθλία ψυχολογική κατάσταση που χιεροτέρεψε τα ήδη υπάρχοντα ψυχολογικά του προβλήματα.

Αυτό ελπίζουμε να γίνει μάθημα στους εκβιαστές αφού ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να βρεθούν στην ίδια θέση με τον άτυχο δημοσιογράφο αν τους ανακαλύψουν.