04 Μαρτίου 2010

Σχέδιο: Να κάνουμε μια τελευταία εξυπηρέτηση στα φιλαράκια τους κερδοσκόπους

Μιλώντας στο Bloomberg, την Τρίτη, ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Π.Χριστοδούλου είπε ότι η Ελλάδα «δεν βιάζεται» να πωλήσει ομολόγα και θα το κάνει αυτό όταν οι συνθήκες στην αγορά είναι περισσότερο «ευνοϊκές»

Μιλώντας χθες βράδυ ο Παπακωνσταντίνου στο MEGA δήλωσε πως οι δανειακές ανάγκες δεν είναι άμεσες. «Δεν έχουμε λόγο να δανεισθούμε αύριο, τη Δευτέρα ή την Τρίτη», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ... ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ SPREADS ΠΕΦΤΟΥΝ... ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΓΑΠ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΣΑΡΚΟΖΥ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ SPREADS...



ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ...

ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ SPREADS!!!

Έτσι λοιπόν ο κ. Χριστοδούλου, ο κ. Παπ και ο ΓΑΠ έτρεξαν να δανειστούν σήμερα 5 δις€ με 10ετές ομόλογο... χωρίς να το καταλάβει κανένας και παρόλο που μέχρι και χθες έλεγαν ότι θα περιμένουν ευνοϊκότερες συνθήκες!!!

Αποτέλεσμα να ξανανέβειτο spread και από τις 285 μονάδες να πάει στις 299 την στιγμή που δανείστηκαν!!!



Κερατιάτικα στα 5 δις για την 10ετία = 70 εκατ€!!!

Έτσι μόνο και μόνο επειδή χθες έλεγαν άλλα και σήμερα έκαναν άλλα...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΝ...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...