16 Μαΐου 2010

«Δεν πρέπει να σταματήσουμε να ρίχνουμε κάρβουνο στη μηχανή και λάσπη στον ανεμιστήρα... γιατί αν μας καταλάβει ο κόσμος... τη βάψαμε»

Δύο από τα μεγαλύτερα νούμερα της δημοσιοκαφρίλας ΧΙΩΤΗΣ-ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ γράφουν σήμερα στο ΒΗΜΑ άρθρο με τίτλο:

«Στο φως τα σκάνδαλα των υπουργών της ΝΔ»
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=331914&dt=16/05/2010

Όποιος διαβάσει τον τίτλο θα σκέφτηκε:
«Πάλι τις ίδιες παπαριές θα γράφουν για Βατοπαίδια, ομόλογα, Πακιστανούς και υποκλοπές»

Έλα όμως που δεν είναι έτσι!!

Στην αμέσως επόμενη γραμμή, στον υπότιτλο, τα "σκάνδαλα" μετατρέπονται σε απλές σπατάλες:

«Ολοι οι φάκελοι με τις σπατάλες των υπουργείων στη Δικαιοσύνη - στη συνέχεια θα διαβιβαστούν στη Βουλή»

Β. ΧΙΩΤΗΣ Ν. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε για τί "κατηγορούνται" πλέον κάποιοι υπουργοί της ΝΔ για να καταλάβετε την κολοτούμπα!!

http://asset.tovima.gr/assetservice/Image.ashx?c=14683021&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=1000

Ούτε Βατοπαίδια, ούτε "ξεπούλησαν αρχαιολογικούς χώρους στο παπαδαρίο", ούτε ομόλογα, ούτε "Γερμανός", ούτε Πακιστανοί, ούτε υποκλοπές, ούτε κουμπάροι τίποτα... δεν συζητάμε για τη Ζαχοπουλιάδα της Τρέμη και του Τσίμα... αυτή την έχουν ξεχάσει προ πολλού.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ:

«.... όλοι οι υπουργοί άρχισαν να στέλνουν στο Μέγαρο Μαξίμου φακέλους και στοιχεία για όλα τα αδικαιολόγητα κονδύλια που έχουν εντοπίσει στα υπουργεία τους και στη συνέχεια να τα αποστέλλουν στον εισαγγελέα.

Το σχέδιο της κυβέρνησης έχει μια απλή λογική. Η κυβέρνηση χωρίς να κατηγορεί κανέναν στέλνει όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη, τα οποία έπειτα από λίγο θα διαβιβαστούν στη Βουλή, επειδή αφορούν πολιτικά πρόσωπα. Οι εισαγγελείς λοιπόν καλούνται να εξακριβώσουν ποιος υπουργός της ΝΔ παρήγγειλε πανάκριβα πόμολα «Σβαρόφσκι» για τις πόρτες του υπουργείου Τουρισμού και ποιος κουρτίνες αξίας 20.000 ευρώ για το γραφείο του, όπως αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή. Από κόσκινο επίσης περνούν όλα τα αδιαφανή κονδύλια σε ευαίσθητα υπουργεία, όπως το Εξωτερικών, το Δημόσιας Τάξης και το Ναυτιλίας, όπου από το 2004 ως το 2009 αυξήθηκαν κατακόρυφα. »

Στέλνουν ότι παπαρία τους κάτσει στον εισαγγελέα ώστε αυτός να την επιστρέψει στη Βουλή και να συντηρείται η λασπομηχανή!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!! ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΧ. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ (που οι αποζημιώσεις των βουλευτών θα μας στοιχίσουν περισσότερα) για τις 20.000 € του Μαρκόπουλου... την ώρα που η Διαμαντοπούλου χαλάει 200.000€ για τον ίδιο λόγο και το καμαρώνει και δημόσια στη σελίδα του Υπουργείου ΕΘΝΙΚΗΣ Παιδείας!!!!

Γιατί ξέρουν ότι αν δεν πετάξουν λάσπη ο κόσμος θα καταλάβει πιο γρήγορα τι παραμύθι έφαγε τα προηγούμενα χρόνια με τα "σκάνδαλα" και θα τους κλωτσήσει μια ώρα αρχίτερα....

Το παραδέχονται εξάλλου και τα νούμερα, που στο τέλος του άρθρου τους γράφουν:

««Πρέπει να θυμίζουμε διαρκώς ποιος ευθύνεται που φτάσαμε σε αυτό το χάλι.Αν το ξεχάσουν οι πολίτες,θα την πληρώσουμε εμείς» τονίζουν κυβερνητικά στελέχη, αποκαλύπτοντας και την επικοινωνιακή στρατηγική του Μεγάρου Μαξίμου»

Εννοούν:

«Δεν πρέπει να σταματήσουμε να ρίχνουμε κάρβουνο στη μηχανή και λάσπη στον ανεμιστήρα... γιατί αν μας καταλάβει ο κόσμος... τη βάψαμε»