04 Ιουνίου 2010

24 εκατ. € bonus, για μια χρονιά, στα Golden Boys του ΟΤΕ επί Σημίτη-ΓΑΠ; Α παπα δεν γίνονταν τέτοια πράγματα επί Σημίτη

Ετοιμάζοντας μια ανάρτηση, για να κάνουμε ένα θέμα γνωστό μήπως και καταλάβουν μερικοί που πήγαν τα λεφτά τις προηγούμενες δεκαετίες και όχι την προηγούμενη 5, μιας και το 2004 δεν υπήρχαν ήδη λεφτά για να φαγωθούν... έπεσα πάνω σ' αυτό το σχετικό:

«Πάντως, το Δ.Σ. του OTE θα απασχολήσουν και τα bonus ύψους 8 δισ. δρχ. που διετέθησαν, όπως αποδεικνύεται και επίσημα, με καθαρώς προσωπικά κριτήρια. O κ. Mανασής θα πληροφορήσει τα μέλη του Δ.Σ. ότι «οι έκτακτες παροχές σε ορισμένα στελέχη υπερέβησαν το συμφωνηθέν όριο των 2 εκατ. δρχ., και ότι στο θέμα επενέβη ο Eσωτερικός Eλεγκτής και ο αρμόδιος Γενικός κ. Γκελέπης θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα της έρευνάς του».

O κ. Mανασής επίσης για το ίδιο θέμα επιχειρεί να εφεύρει επιχειρήματα για τη διανομή bonus παρά τη μείωση των κερδών του OTE υποστηρίζοντας ότι: ο Oργανισμός το 2000 είχε έκτακτα έσοδα 70 δισ. δρχ. από τη μετοχοποίηση της Cosmote και το 2001 έκτακτη δαπάνη 20 δισ. δρχ. υπέρ του TAΠ OTE...»

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 29.01.2002

8 δις δρχ ή 24 εκατ. € bonus στον Μανασή και στα GOLDEN BOYS του ΟΤΕ για το έτος 2001

(αν πήγαν όλα στα Golden Boys και δεν πήγαν και σε τσέπες ΠΑΣΟΚων πολιτικών...)!!!

Όταν ο ΟΤΕ ήταν σχεδόν Κρατικός και επί Κυβέρνησης Σημίτη-ΓΑΠ!!!

Και όλα αυτά σε μια χρονιά που ο ΟΤΕ είχε ζημιές!!!

Αλλά τι λέω τότε την Τρέμη και τον Χατζηπαπαγάλο δεν τον απασχολούσαν τα Golden Boys...

τα ανακάλυψαν μόλις έγινε Κυβέρνηση η ΝΔ και ο Καραμανλής...

Καταλάβατε τώρα γιατί ήθελαν τον Κρατικό έλεγχο των ΔΕΚΟ; ;)