24 Ιουνίου 2010

Στους βατήρες εκκίνησης και οι κουμπάροι... του ΠΑΣΟΚ εννοείται...

Μπορεί ο πρωθυπουργός να διακηρύσσει όπου σταθεί και όπου βρεθεί την διαφάνεια αλλά οι συμπτώσεις του «συστήματος» ΠΑΣΟΚ, δεν τον αφήνουν να … αγιάσει. Τελευταίο κρούσμα το έργο της ψηφιακής σύγκλισης. Το οποίο είχε προκηρυχθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα … ξεπαγώνει με την αναζήτηση τεχνικού συμβούλου για το έργο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δουλειά, των τελευταίων μηνών και ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από αρκετές εταιρείες.

Μεταξύ αυτών και η Remaco.

Εδώ ξεκινούν οι συμπτώσεις.

Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης τεχνικού συμβούλου, που συνέστησε η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακής Σύγκλισης, ορίστηκε καθηγητής Πανεπιστημίου. Ο οποίος έχει διατελέσει συνεργάτης της Remaco.

Μάλιστα, προ διετίας – τριετίας, ήταν υπεύθυνος της ομάδας έργου της Remaco στο project της τηλεϊατρικής.

Αποτέλεσμα, οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι για την θέση του τεχνικού συμβούλου να «γκρινιάζουν» για την σύμπτωση, σημειώνοντας ότι η γυναίκα του Καίσαρα οφείλει και να δείχνει τίμια.

Και οι βολές, αυτή τη φορά, αγγίζουν το ίδιο το Μαξίμου. Πρώτον γιατί έχει επιλέξει τους Ειδικούς Γραμματείς. Δεύτερον γιατί οφείλει να δίνει πρώτο το στίγμα ότι οι επιλογές διενενεργούνται με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι βάσει προσωπικών σχέσεων.

Υ. Γ: Η Remaco είναι εταιρεία συμβούλων, ιδιοκτησίας του κ. Γ. Κανδαλέπα, γενικού γραμματέα του ΥΠΕΘΟ, επί Γιάννου και κουμπάρου του κ. Παπαντωνίου στην οποία το 2006 είχε αποκτήσει συμμετοχή και η εισηγμένη Κούμπας.


http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/591122/ChameleonArticle.aspx