23 Αυγούστου 2010

Αναρχοαριστεροί λεκέδες έκαψαν μάλλον το φοινικόδασος της Πρέβελης!

http://www.patris.gr/img/images/1282554176.jpgΣύμφωνα με τον Ελεύθερο κόσμο τη φωτιά κατά πάσα πιθανότητα έβαλαν αναρχοαριστερά παράσιτα σε αντίδραση για την εκδίωξή τους από την περιοχή την οποία είχαν μετατρέψει παρανόμως σε κατασκήνωση!

Η εφημερίδα αναφέρει ότι σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής είναι πολύ πιθανόν οι δράστες του εμπρησμού να είναι τα συγκεκριμένα άτομα, ή ομοϊδεάτες τους, ως «εκδίκηση» για την απαγόρευση να μετατρέψουν την Λίμνη Πρέβελη σε αντιρατσιστικό camping.

http://www.explorecrete.com/images/preveli.jpgΣύμφωνα με τον διοικητή του Πυροσβεστικής στην Κρήτη, Νίκο Τζίφα, η φωτιά ξεκίνησε από κάποιο σημείο από το δρόμο και επεκτάθηκε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να αποτεφρώσει πάνω από 5.000 στρέμματα φοινικόδασος δηλ. περίπου το 50% του υπάρχοντος.

http://www.goldapts.gr/photos/drastiriotites/preveli_01.jpgΝα σημειωθεί ότι στις 3 Αυγούστου έγινε μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση στο φοινικόδασος και η Αστυνομία συνέλαβε 22 άτομα, λόγω παράνομης κατασκήνωσης, προερχόμενα από τον αντεξουσιαστικό χώρο ενώ παράλληλα βρέθηκαν και ναρκωτικά καθώς αντεξουσιαστές και πρέζα πάνε μαζί.

Οι περισσότεροι των συλληφθέντων βρίσκονται ακόμα στα κρατητήρια του Ρεθύμνου και για την απέλευθέρωσή τους έχει δημιουργηθεί και «νομική ομάδα» στην Αθήνα καθώς ήταν φρούτα απ' αυτά που εξαγάγει η Αθήνα στην επαρχία... ενώ έχουν και την συμπαράσταση των περιβαλλοντικών οργανώσεις Κρήτης... να τα χαιρόμαστε όλα τα παράσιτα που δεν έχουν ιερό και όσιο.

ΥΓ. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Κόσμο, μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο γιός γνωστού "αντιφασίστα" υφυπουργού της Κυβέρνησης...