31 Αυγούστου 2010

Η επίσκεψη της Α. Διαμαντοπούλου και τα λικνίσματα σε σκοπιανούς ρυθμούς

Τι κι αν φέτος θα είναι η δυσκολότερη χρονιά στην εκπαίδευση με χιλιάδες κενά στις τάξεις , με αδιόριστους εκπαιδευτικούς που ψάχνουν μάταια να βρούν το δίκιο τους, με τάξεις των 25 και πλέον μαθητών, με εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές μετέωρους; Όλα αυτά ουδόλως φαίνεται να απασχολούν την αρμόδια υπουργό Παιδείας η οποία μάλιστα το γλέντησε δεόντως στην πρόσφατη επίσκεψη της στη Φλώρινα με την ευκαιρία των Πρεσπείων ή Λιανείων στην τοπική διάλεκτο.

Η κυρία υπουργός αφού πήγε στη Φλώρινα σαν τον κλέφτη (η επίσκεψη της ανακοινώθηκε για το Σάββατο 21/8 και τελικά πήγε Παρασκευή για το φόβο των Ιουδαίων και για να μην την υποδεχτούν με ντομάτες οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς), φρόντισε να μην συναντήσει την τοπική ένωση των εκπαιδευτικών που ζήτησε « έστω μια συνάντηση πέντε λεπτών» ( σχετική ανακοίνωση της ένωσης δημοσιεύτηκε στα τοπικά ΜΜΕ) αλλά παράλληλα φρόντισαν για την ψυχαγωγία της όλοι οι παρατρεχάμενοι της τοπικής ΠΑΣΟΚ της Φλώρινας.

Έτσι η κυρία υπουργός εύχαρις δοκίμασε τις φλωρινιώτικες σπεσιαλιτέ στο κέντρο ΦΟΟΦ ,όπου υπήρχε δεξίωση για 150 άτομα πληρωμένη φυσικά από τον μεγάλο χορηγό που λέγεται «ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ». Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο το κέφι της κ. υπουργού όπου σε κάποια στιγμή σηκώθηκε και χόρεψε το λεγόμενο χορό « ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ» τιμώντας έτσι την καταγωγή της υπό το χειροκρότημα όλων των κομματόσκυλων οι οποίοι την έραιναν με λουλούδια και χαρτοπετσέτες.

Ακόμα η κ. υπουργός απόλαυσε τους ήχους της τοπικής ορχήστρας η οποία σε κάποια στιγμή έπαιξε και το γνωστό ανθελληνικό φιλοσκοπιανό τραγούδι “ ΜΑΚΕΝΤΟΝΤΣΕ ΝΤΕ ΒΟΪΤΣΕ » υπό τις επευφημίες και του κ. Λιάνη.

Νωρίτερα η κ. υπουργός παραβρέθηκε σε εκδήλωση αφιερωμένη για τον Γκάτσο όπου εκεί η σύζυγος του κ. Λιάνη κ. Κοραλία Καράντη απήγγειλε ποιήματα του Γκάτσου ( να μην βγάλει και αυτή η καημένη το χαρτζιλίκι των 30000 ευρώ σε τέτοια κρίση;) .

Έτσι η κυρία υπουργός αποχώρησε αρκετά ευχαριστημένη από τον ακριτικό νομό και καθόλου προβληματισμένη για την κατάσταση του δημόσιου σχολείου.

Εξάλλου γιατί να στεναχωρεθεί; Το δικό της παιδί πηγαίνει σε ιδιωτικό κολλέγιο και όταν θα γίνει 26 χρονών μπορεί να τοποθετηθεί κάπου ως νομάρχης ( όπως η μαμά που το ΠΑΣΟΚ την τοποθέτησε σε νεαρά ηλικία νομάρχη Καστοριάς ) η ως γενικός γραμματέας υπουργείου ή θα τον τοποθετήσει η μαμά σε κανένα Δ.Σ Κτηματολογίου ( όπως είναι ο σημερινός σύζυγος της κ. υπουργού) και σίγουρα θα γίνει πολιτικός .

Φυσικά το ΑΣΕΠ ισχύει μόνο για τους εκπαιδευτικούς και μόνο για τα παιδιά του δύσμοιρου ελληνικού λαού.

Κ. Διαμαντοπούλου συγχαρητήρια. Καταφέρατε την Παιδεία να την αποτελειώσετε. Τουλάχιστον σας παρακαλούμε εσείς και οι σύντροφοι σας μην αποτελειώνετε και την Ελλάδα μας!!!

Γιάννης Κ.
Φλώρινα