06 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεύθερος ο Μασέλης, με 200 χιλιάρικα και ο Αγγέλου ακόμα ψάχνει τα 150.000 για ένα "τηλεφώνημα"

Ελεύθερος παραμένει ο Τ. Μασέλης, με βούλευμα του "ανεξάρτητου" Συμβουλίου Εφετών αφού καταβάλει σαν εγγύηση τη "χορηγία" των 200.000 χιλιάδων που ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πήρε από τη Siemens.

Τα άλλα 200.000 μπορεί να τα κρατήσει για τα δικαστικά έξοδα μιας και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη πείστηκε από τα λεγόμενά του, ότι δεν ξέρει ποιος του τα κατέθεσε... όσο για τα υπόλοιπα που δεν φαίνονται και δεν τα έχει παραδεχθεί... μπορεί να τα γλεντήσει στην υγεία των κορόϊδων.

Την ίδια στιγμή ο Αγγέλου θα υποθηκεύσει το σπίτι του για να πάρει δάνειο να πληρώσει τα 150.000 εγγύηση που του έβαλαν τελικά αφού πέρασαν πριν και για ένα μήνα την οικονομική του κατάσταση από κόσκινο... και όλα αυτά για ένα τηλεφώνημα αν έγινε και όπως έγινε... το οποίο, σύμφωνα με το "ανεξάρτητο" δικαστικό συμβούλιο που εξέτασε την περίπτωσή του, αποτελεί: «κοινωνική συμπεριφορά που επισύρει σοβαρές ποινικές κυρώσεις που είναι πιθανόν να θελήσει να αποφύγει»... όλα αυτά για ένα τηλεφώνημα επαναλαμβάνω!!!!

Αντίθετα στην περίπτωση Μασέλη το "ανεξάρτητο" δικαστικό Συμβούλιο συντάχθηκε με την "αντικειμενική" άποψη της κ. Νικολακέα, η οποία πειθόμενη ότι επρόκειτο περί χορηγίας, έκρινε ότι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που αποδεδειγμένα τα άρπαξε, πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος και να πληρώσει σαν εγγύηση τα μισά απ' όσα άρπαξε... αντί να πάει χωρίς δεύτερη κουβέντα στον Κορυδαλλό, όπως ζήτησε ο εισαγγελέας.