28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ Μ.Τ.Σ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΣΥΜΜΟΡΙΑ που ονομάζεται ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αποφάσισε να μη χορηγήσει στους ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ του ΣΤΡΑΤΟΥ το ΜΕΡΙΣΜΑ μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Το μέρισμα είναι τριμηνιαίο, δεν δίνεται από το ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ και προέρχεται αποκλειστικά από κρατήσεις στους ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ταμείου οφείλεται κυρίως στους παρακάτω λόγους

- Στην αγορά ΜΕΤΟΧΩΝ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ την εποχή του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ( Το Μ.Τ.Σ. ήταν ο ΚΥΡΙΟΣ μέτοχος της τράπεζας ) σε ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ τιμή και την πώλησή των κατά την διάρκεια της εξαγοράς της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ από την SOSIETE GENERALE στο 1/4 περίπου της πραγματικής της ΑΞΙΑΣ. (ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΙΑΝΝΟ).

-Στην ΧΟΡΗΓΗΣΗ μερισμάτων στους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (τρομάρα τους) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ Μ.Τ.Σ. ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ. (ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΙΑΝΝΟ).

-Στην πρόωρη συνταξιοδότηση ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ εξ αιτίας του ασφαλιστικού νόμου της ΜΑΦΙΑΣ χωρίς να έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα. (ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ)

-Ο ΧΟΝΤΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με τον ΑΠΙΘΑΝΟ τον ΜΠΕΓΛΙΤΗ είχαν υποσχεθεί ΛΥΣΗ.

Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ. προέρχονται από τις ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ που γίνονται στους ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.